ברצלונה נגד בנפיקה שידור חי ישיר לצפייה ישירה - 21/01/2025

• פותח הנושא Aazclvr
  • פורסם בתאריך
A

Aazclvr

Guest

לצפייה בשידור משחק ליגת האלופות לחצו כאן!

ברצלונה נגד בנפיקה (ספורט 5+)

ברצלונה נגד בנפיקה לצפייה ישירה, ברצלונה נגד בנפיקה שידור חי, ברצלונה נגד בנפיקה שידור ישיר, ברצלונה נגד בנפיקה שידור חי ישיר לצפייה ישירה, ברצלונה נגד בנפיקה שידור ישיר חי לצפייה ישירה, תקציר המשחק: ברצלונה נמצאת בעמדה מצוינת בליגת האלופות, מה שאי אפשר לומר עליה בליגה הספרדית. הערב (שלישי, 22:00) מצפה לקטלונים משחק חוץ קשה, בסיומו ירצו לשים את המעידה מול חטאפה מאחוריהם ולהמשיך להתבסס בצמרת טבלת הצ’מפיונס נגד בנפיקה ליסבון בחוץ. האנזי פליק אמר במסיבת העיתונאים לקראת המשחק: “הדברים של ז’ואן לאפורטה? מה אני יכול לומר? זה קורה בכל משחק, זה לא ייאמן. לא צריך VAR, הגיע לנו פנדל ברור בהכשלה על ז’ול קונדה, זה פנדל.

להיות לבד זה לגלות את הפינה השקטה של נשמתך, לשמוע את מחשבותיך בצורתן הגולמית ביותר ולמצוא חברות בהוויה שלך. חברים שאינם בינוניים יכולים לקרוא את המאמר שלי על הדרך הקישור הזה הגדרה מחדש של בדידות אנו נחשבים שרואים בהיותנו לבד חלל - היעדר של אחרים, רעש וקשרים. בדידות היא הקנבס שבו אנו מציירים את האני האמיתי ביותר שלנו. זוהי הצורה שבה אנו חושפים רבדים של מי שאנחנו ללא ציפיות חיצוניות. לבד, אנו פוגשים את האדם שאנו מסתתרים ממנו לעתים קרובות - את עצמנו. המסע היחיד הוא זה שבפנים - ריינר מריה רילקה נילחם על זכייה באליפות ונראה מה יקרה בסוף”. יש רגעים שבהם אני מדמיין איך זה יהיה להגיד לך איך אני מרגיש, לשחרר את הכל. אבל אני יודע שזה לא ישנה כלום.עדיין היית מסתכל עליי כמו שאתה עושה תמיד, עם החיוך הידידותי הזה, אף פעם לא רואה אותי כמו שאני רואה אותך

ולא יישאר לי כלום מלבד אותה ריקנות כואבת שהתחלתי איתה, רק יותר גרוע כי עכשיו תדעי, וזה עדיין לא היה משנה. אז אני שומרת מרחק, מעמידה פנים שזה מספיק רק לצפות מרחוק. אבל האמת היא שזה לא. זה לא מספיק, וזה אף פעם לא יהיה. להעריץ אותך מרחוק זה כל מה שיש לי, אבל זה גם הדבר ששובר אותי בכל פעם שאני רואה אותך. כי לא משנה כמה הייתי רוצה שהדברים יהיו שונים, אני יודע שהם לעולם לא יהיו.וזה מה שהכי כואב. אני מתבונן בך מרחוק, בידיעה שכל מבט גונב חלק מהלב שלי, אבל זה הכי קרוב שאגיע אי פעם.

....​

למעלה