M
Moviehibr
Guest
לצפייה בשידור משחק לחצו כאן!
ברצלונה נגד חטאפה לצפייה ישירה, ברצלונה נגד חטאפה שידור חי, ברצלונה נגד חטאפה שידור ישיר, ברצלונה נגד חטאפה שידור חי ישיר לצפייה ישירה, ברצלונה נגד חטאפה שידור ישיר חי לצפייה ישירה תקציר המשחק: גם פעם ניתקתי קשר עם חבר כי פעם אחר פעם הוא היה רומז לנסות להיות יותר מחברים ולקחת את הטיפול האפלטוני ברמה השטחית שלי כמשהו עמוק יותר, ושהחזרתי את רגשותיו בצורה מדויקת. באותה דרך. להיות בשני קצוות של מערכות יחסים לא מאוזנות כאלה זה לא כיף, אז אני לא מעוניין באי הבנות מההתחלה. אם כל מה שאני מחפש זה מערכת יחסים ברמת פני השטח (או אפילו בלי אינטראקציה בכלל אם אפשר בכלל), ככל שאכפת להם יותר כך אני אתרחק יותר. אפשר היה לחשוב שהם יקבלו את הרמז כשאני תמיד כל כך קר ומשעמם, אבל תתפלאו כמה אנשים עדיין מתמידים למרות כל מה שמרמז אחרת. כשזה יקרה, אני פשוט אפול למעגל האשמה וההשתוקקות שלא יאהבו אותי כך ללא תנאים. אני מעדיף להיות בלתי נראה להם, אני מעדיף שהם פשוט יוותרו לי ויתנו לי את הטיפול השקט. זה רק עוד אחד משלל רגעים קטנים וחסרי חשיבות בחיים שלא הצלחתם לראות בהם שוב. מצטבר, הם יהפכו בקרוב לכל החיים שלי שהיית מתגעגע אליהם. אני יודע שאתה כנראה בסדר עם זה, אבל לפעמים אני עדיין מנסה ליישב את המציאות החדשה הזו שלי. להתרגל לתחושת האקסטזה כשקודמתי בעבודה רק כדי להסתובב ולהבין שאתה לא ממש לידי כדי לצרוח את האוזניים שלך מהתרגשות, וכדי שנצא לדרינק מאולתר אחרי העבודה. לַחֲגוֹג. להתרגל לתחושה של כמה אני גאה במשמעת העצמית שלי ובשליטה בצריכת האלכוהול שלי בליל בנות פרוע, עד כדי כך שעדיין הייתי מספיק פיכחת להתקשר לאובר הביתה ואפילו הצלחתי ליצור שיחה עם הנהג שלי כל הנסיעה חזרה, רק כדי להבין שאתה כנראה ישן טוב במקום להישאר ער בדאגה ולחכות להודעה שלי "אני בבית" . להתרגל לאיך שאני באמת רוצה להתפאר בפניך שהפסקתי להיות כל כך רגיש ופחות לבכות על דברים עכשיו, רק כדי להבין שבאופן אירוני, אתה הסיבה להרבה מהדמעות המרות והלילות ללא שינה שלי. כל כך הרבה עדכונים הייתי רוצה לשתף אתכם, למרות שאני יודע שכבר לא אכפת לכם מזה. "יואו, אתה צריך לנסות את מתכון הבראוניז האחרון שלי, אני נשבע שזה הכי טוב עד עכשיו!" שום דבר מלבד יותר אהבה אני לא אחזיר.