ברצלונה רוצה את בינום. . .

לידית

New member
ברצלונה רוצה את בינום. . .

ושכרו יהיה שם 1.2מליון יורו. .אם יהפוך לשחקן חופשי. . .מענין כמה קיבל במכבי???

trigotrigo

New member
ביינום בעיצומו של תהליך במכבי,

לדעתי הוא ירצה להמשיך את התהליך, במיוחד לאור העובדה שבמכבי כן נותנים בו אמון מתוך תקווה שהוא ישתפר עם הזמן.

Thierry Henry

New member
משום מה קשה לי להאמין שמסינה רוצה אותו..

זה נראה יותר כמו עבודה של סוכן.

יו45

New member
מסינה עוד לא בברצלונה

כבר בנו מערכת שלמה מאמנים באירופה , ההוא מגיע לפה וההוא לשם . לברצלונה כמועדון דווקא מתאים לזרוק סכומי כסף על שחקנים כמו ביינום , חלוקת התקציב שם לא חכמה במיוחד. בכל מקרה זו ספקולציה עיתונאית שאין מאחוריה כלום , וגם אם ברצלונה היו רוצים את ביינום , מזרחי לא היה משחרר אותו , בוודאי לא אחרי שהוא מתחיל לפרוע את השטרות .

Carmelo Anthony

New member
פתאום כולם חולים עליו.... מעניין....

לא אמרתם שהוא האסון הכי גדול של מכבי רק לפני שבועיים?

האמת גם אני חשבתי ככה אבל אני אוכל את הכובע.

הוא היה קטסטרופה עונה שעברה.הלך עם הראש בקיר כל הזמן.הייתי מורט שערות מעצבים.לא הבנתי מה הוא עושה במכבי בכלל כמה איבודי כדור.אבל כנראה שהישתלמה באמת שנת ההיתאקלמות שלו אנחנו זוכים בחודר הטוב ביותר באירופה כרגע רק שימשיך ככה בכושר הזה.פעם אחרונה שראיתי הטבעה כזו באירופה הייתה רק במישחקי אן בי איי.

יו45

New member
משפט גדול

``פעם אחרונה שראיתי הטבעה כזאת באירופה היתה במשחקי NBA `` ועכשיו לאכילת הכובעים , ביינום היה שחקן שהורס כל סיכוי למשחק קבוצתי בשנה וחצי שלו פה, רשומים על שמו לא מעט הפסדים כולל גמר הגביע נגד ירושלים , כשהוא מחזיר את ירושלים למשחק. לאחרונה יש אצלו שיפור קל , הוא עדין סוליסט שמשחק בעיקר עם עצמו , רק שהיום הוא לפחות נותן את התפוקה ויש משחקים שבהם צריך מישהו שיקח הכול על עצמו. זה עדין לא הופך לשחקן שיכול להשתלב במכבי כי סגנון המשחק שלו לא מתאים לקבוצה גדולה , גם כשהוא נמצא בתקופה טובה וקולע את הנקודות. מהספסל הוא כן יכול לעלות , רק אם הוא ישאר בכושר שמאפיין אותו לאחרונה.

מיטלוש8

New member
הדבר היחידי שיש לי להגיד על ביינום

ברור לכולם שהוא אתלט נהדר, אבל כשהוא מקבל את הכדור למהלך המכריע של המשחק, אני בלחץ...
עם כל ההתקדמות שלו, אני עדיין לא לגמרי שלמה לגבי השאלה האם ביינום מתאים למכבי..

ביינום שחקן ענק שעוד יתרום רבות למכבי.

הוא משתפר לאט לאט בקרוב נהנה מפירותיו.אתלט כזה מגיע פעם בדור למכבי.הוא רק היה צריך להיתרגל לכדורסל של אירופה שבו המישחק הוא קבוצתי לעומת הכדורסל בארה''ב שם יותר יכולת אישית.

למעלה