ברק אתה פה השמיע קול

ברק!

New member
בגיל שש או שבע

קיבלתי מדודה שלי את התקליט המקסים "הטיול לארץ התוים". כעבור כמה חודשים סבא שלי קנה לי שני תקליטים של שלמה: סיפורי התנ"ך לילדים. התקליטים האלו גרמו לי לאהוב את האיש המדהים הזה לראשונה. הייתי חורש את התקליטים כל כך הרבה פעמים, ואפילו הרסתי פטיפון. בערך בכיתה ג´ נסעתי לדודה שלי בקיץ לחודש. היה להם את התקליט "מקום" וכל הזמן שמעתי אותו. בתקליט יש שיר "בהר הדומיות" ("מיכל אינה קטנה כל כך"...) לבת דודה שלי הקטנה קוראים מיכל וזה היה "השיר שלה". עוד אהבתי את הרדופים. כמה שנים אח"כ קיבלתי את "חום יולי אוגוסט". בייחוד אהבתי את השיר "ארץ חדשה" - לדעתי, השיר הטוב ביותר בתקליט הזה. בערך בתחילת התיכון קיבלתי מתנה אוסף תקליטים. היה בו את "דרכים", "חצות", "לילה לא שקט". אז ידעתי סופית - שלמה זה ה-זמר!!! קניתי גם את ירח, שניים, אהבתיהם, אוסף משולש וכו´. לאט לאט השלמתי את האוסף. יש לי את כל מה שהאיש הוציא מאז "גבר הולך לאיבוד". עדיין חסרים לי אלבומים שלו מלפני התקופה הזו.

אהבתיה

New member
היי ברק!!!!! ../images/Emo9.gif

מה נשמע? קיבלת את האי מייל שלי?? מקווה שכן ושאתה לא מתעלם ממני או משהו כזה

אצלי זה היה שונה לגמרי

כשהייתי בן 9 ראיתי את הסרט "לא שם זין" זה סרט על חייל שנפצע קשה במלחמת לבנון ונהיה נכה לכל החיים שלו. איקה זוהר שיחק אותו וענת וקסמן את החברה שלו שהכיר לפני הפציעה הפציעה הפכה אותו לאדם נורא המון זעם תסכול אבל היה לו גם המון כח. בכיתי כל הזמן מהסרט פס הקול של הסרט מורכב כולו מלילה לא שקט קבלתי מתנה והתאהבתי לאט לאט הרגשתי איך השירים מחזקים אותי וכניתי עוד ועוד תקליטים. רק לפני חמש שנים הלכתי להופעה כשצלצלו אלי מההפקה אחרי ששלמה ראה אותי בטלויזיה הייתי בהלם מאז אני ממש מכור

אהבתיה

New member
ואצלי זה היה ככה.....

כשהייתי קטנה הייתה לי בייביסיטר שעד היום מטורפת על שלמה ארצי. היו לה את כל הדיסקים,את כל השירים...והייתי אצלה המון גם אחרי שהיא הפסיקה ל"שמור" עלי. אז בכל פעם כשהייתי אצלה כשהייתי קטנה,שמעתי את שלמה...אני זוכרת במיוחד את "ירח"....לאט לאט כבר ידעתי את כל השירים בעל פה ואהבתי תמיד לשמוע אותו כשהגעתי אליה (וכמובן שזה מה שהיא שמעה תמיד!) אחר כך התחלתי ללכת להופעות עם אמא שלי (ועוד הייתי קטנה...) ויותר מאוחר כבר לבד (עם חברים שגם אוהבים אותו)...וככה התחלתי לאהוב אותו ולקנות דיסקים...ואז הסתבר שהוא היה אצל סבתא שלי בבית והכיר את אבא שלי (סיפרתי על זה לפני זמן מה) ו..זהו!

למעלה