ברק הביתה!!

ms2000

New member
ברק הביתה!!

ברק צריך להכריז על כשלונו כראש ממשלה של מדינת ישראל וללכת הביתה אצל נווה , מפני שהוא : 1.תקע סכין בגב של מרץ ועשה קואליציה עם החרדים והימין שתקעו לו גרזן בגב אחרי 10 חודשים מהקדנציה של ממשלתו 2.הזרים את כל כספי המדינה לחרדים ולרשתות החינוך שלהם והזניח את החינוך של שאר אזרחי המדינה 3.נתן למצב הכלכלי להתדרדר 4.נתן לאחוז המובטלים לעלות הרבה יותר 5.רצח 13 ערבים אזרחי ישראל והבעיר את השטח ע``י האישור שנתן לשרון לכניסה למסגד אלאקצא 6.רצח 190 פלסטינים שליש מהם ילדים ועצר את תהליך השלום ונכשל במשא ומתן ומנסה להכניס את המדינה למצב של מלחמה שאין לה צורך עכשיו כי היא תביא הרס על כל האזור כולל ישראל , כי אין מנצחים במלחמות 7.תקע סכין בגב של הסטודנטים 8.מחייך כל הזמן למרות כל מעשיו הרעים הנ``ל מסכנה: אם לא יהיה מועמד חדש בעל נסיון למפלגת העבודה בבחירות הבאות , אני מבטיח לברק שהוא ילך הביתה אני לא אבחר בו ולא במועמד הליכוד כמובן

igul

New member
תגיד, מי רצח את הילד?

אחד האחים המטונפים שלך מכר אותו לטלביזיה. נכון שברק גרוע וצריך ללכת אבל אני מתפלא עליך. ההישג היחיד שלו אם כי המועט מידי זה הרוצחים המתים. (בין אם הגיעו לצורת הערפד הבוגר שלהם ובין שלא.)

למעלה