ברק הוא מנהיג הימין

שרוף

New member
ברק הוא מנהיג הימין

מצחיק אבל נכון.בואו וניתן לעובדות לדבר. בניגוד לרבין ז``ל פרס יבדלא ונתניהו שהתקפלו נוכח הלחץ שהפעיל עליהם עראפת ומסרו לו שטחים תמורת אי כיבוד הסכמים.ברק לא התקפל ולא מסר שטחים .אצל פרס ונתניהו היה מתן ומתן אצל ברק היה משא ומתן. ברק במהלך מבריק בקמפ דיויד חשף את פרצופו האמיתי של הראיס הכל או לא כלום ושלח אותו לסבב מדינות אירופה כשאחוריו גלויים לעין כל. לא פעם נשמע עראפת מיבב כמה הוא היה מעדיף את נתניהו על ברק.וזה גם ברור כי ההבדל בין נתניהו לברק שנתניהו הופיע בטלויזיה וניפח את חזה העם בגאווה באימרתו המפורסמת `` יתנו יקבלו לא יתנו לא יקבלו `` ובפועל הוא שילם תמורת השקט .ברק אמנם לא מנפח את חזה העם בגאווה מזויפת אבל עומד איתן מול הלחצים של העולם האסלמי הברברי והשתלטן.

אלוני.

New member
פתרונות בזק

איש לא יזכור לברק את המהלכים שהוא עשה עושה ויעשה , בדיוק כפי שאיש לא זוכר לנתניהו את מעשיו. אנשים כאן רוצים פתרונות קסם , וכאשר מגיע פתרון כזה הם אפילו לא מבחינים בו ( ראה דוגמת לבנון ) . ברק משחק שח מט בלוח של שש בש ....

רבקה ל

New member
פתרונות סופיים

יש משהו מועד לכשלון, בלרצות לפתור כל הזמן בעיות טרם הבשלתם. אבל אלוני, אם כל-כך אינך שוכח את פתרון הקסם של ברק, (לבנון) הואל להיות אובייקטיבי ולהודות, שכל דרכו הפוליטית משופעת בנסיונות של ``פתרונות בזק``, שלא הניבו פירות (למזלנו), רק בשל סרבנותם של אוייבנו. אילו היו מצליחים פתרונות הבזק שלו. היינו כיום במצב זהה עם הפלשתינאים, רק בלי הגולן. ולחילופין, היינו באותו המצב רק בלי הגולן, הגדה, ומחצית מעיר הבירה. והפרטנר כידוע, אותו פרטנר. (אם חוזה ובלעדיו). לבנון, לה אתה שוזר כתרים, טרם הוכיחה את עצמה ובאשר לעתיד, ימים יגידו. ואם יגידו, אודה בכך. הרשה לי להתפעל, מהביטוי ``משחק שח-מט על לוח שש-בש`` ולאמץ אותו, אם כי בעבור מושא חיבה, שונה.

אלוני.

New member
עדיין ממתין

לפתרונות שאת חושבת לנכונים ולא רק מה לא נכון . מוצא חן בעיניי השיטה של הימין שלבנון עוד לא הוכיחה את עצמה. מה ז``א ? 18 שנה לבנון כן הוכיחה את עצמה , אני לא זקוק לעוד הוכחות בקטע הזה . ושוב, את השח מט של ברק אולי קשה מדי להבין , לכן מעניין אותי למה כשהוא מוצא פתרונות שאינם גובים דמים אז את עדיין ממתינה ואילו כשהוא מוצא פתרונות אחרים שעולים בדמים אז את זה את מאמצת מייד. כדאי שתנסי להבין משהו בסיסי , אהוד ברק עושה ויעשה טעויות , אבל הוא לא עוסק בשטויות כמו הוירטואוז המילולי ההוא . אין פעימות ואין חרטא . אין יתנו יקבלו ואין צעדים בוני אמון .

assafbr

New member
הבעיה היא שאין ייתנו יקבלו

כי אנחנו פשוט נותנים ללא כל תמורה. שאלה לי ילכל השמאל?? מתי תודו שאין פרטנר?? האם זה יקרה וכמה צריכים עוד להיהרג כדי שזה יקרה??

אלוני.

New member
אנא השכל אותנו

מה ניתן לפלשתינאים בתקופת ברק ? עם או בלי תמורה ..

למעלה