קני לה אוריג'ן, הכי איכותי, הכי טעים.חתולת הסקוטיש פולד שלי בת 3.3 והיא כמעט לא אוכלת
חטיפים כן!!! .
אין בעיה רפואית אלא בררנות יתר לא הצלחתי למצוא אוכל שטעים לה . עד גיל שנתיים אכלה בסדר .
יש המלצות מה לתת לאכול או מה לעשות ? אמא מודאגת ?
מה היא אכלה עד גיל שנתיים?חתולת הסקוטיש פולד שלי בת 3.3 והיא כמעט לא אוכלת
חטיפים כן!!! .
אין בעיה רפואית אלא בררנות יתר לא הצלחתי למצוא אוכל שטעים לה . עד גיל שנתיים אכלה בסדר .
אוקיי, עוד שאלה. לפי מה הקביעה שאין בעיה רפואית? אלו בדיקות נעשו? תחתולת הסקוטיש פולד שלי בת 3.3 והיא כמעט לא אוכלת
חטיפים כן!!! .
אבל היא אוכלת משהו? מגיל שנתיים עד עכשיו עבר הרבה זמן. איך המשקל שלה?חתולת הסקוטיש פולד שלי בת 3.3 והיא כמעט לא אוכלת
חטיפים כן!!! .
גם אני מכיר את התהליך והתופעה, לא מאיידס אלא מקאליצי,לא רוצה לעורר חרדות, אבל צריך להכיר באפשרות נוספת ומאוד לא טובה - אפטות.
מדובר בסוג של פצעים בחלל הפה ו/או הגרון, שגורמים לכאב קשה מאוד, בעיקר באכילה ובבליעה. המצב הולך ומידרדר בהדרגה עד שהחתול לא מסוגל לאכול. בשלבים מוקדמים קל יותר לאכול מזון רך/מפורר (חטיפים?).
המצב יכול להמשך חודשים. הבנתי שלעיתים קרובות מופיע על רקע FIV ("איידס של חתולים") וזה אחד הרמזים לאבחון.
מאוד מאוד רע.
(יתכן שאני לא מדייק בהגדרות הקליניות. אבל מכיר היטב את התהליך )
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.