ברשותו של המנהל, אני צריך עזרה

timon1

New member
ברשותו של המנהל, אני צריך עזרה

יש לי פרויקט גמר בשיווק שמטרתו היא בחינת כדאיות כלכלית של הקמת אתר נופש לספורט אתגרי בסגנון של אתרי סקי בחו"ל [כשברור לכולם לאיזה כיוון אני מושך פה
], השאלון נמצא בקישור הזה: http://www.reshafim.org.il/itrigalo/junk/question1.doc ויש הוראות למילוי במסמך עצמו. אציין שכרגע הכל בתאוריה וכנראה שבנה הקרובה זה לא יצא לפועל [בלי נדר]. כל שעליכם לעשות זה לבחור ב"שמור" בחלון הבחירה שנפתח לכם, לפעול לפי ההוראות ולשלוח אלי למייל המצויין בהסברים. אני מקווה שאני לא פוגע בדרך כלשהי בטוהר הפורום בבקשתי זו [אם כן יורם אז תמחק את ההודעה]. תודה מראש לכל המשתתפים, עזרתכם חשובה לי [ואולי גם לכם ביום מן הימים...], תודה, אריאל

לא חסר לך משהו בשאלה 15 ?

רמז אחד - יש (היתה ?) חברה שארגנה טיולים כאלה. רמז שני - יש חבורת מטיילי שבת בשם זהה לשם החברה. רמז שלישי - בתמונה.

../images/Emo62.gifהרעיון, ללא ספק מצויין../images/Emo42.gif

הכדאיות כלכלית? אני בספק
. מסקרן יהיה לדעת מהן תוצאות בחינת הכדאיות (יש סיכוי שתעדכן?). ומעניין גם, מה יעלה בגורל הרעיון
. כולי תקווה שיום יבוא וגם לנו יהיה אתר שכזה
.
כך או
כך, בהצלחה
. מיכל.

רֶשֶף

New member
לעניות דעתי יש קצת בעיות בשאלון ../images/Emo4.gif

אני נלחם איתו ומוצא שמבחינתי הוא יוצר הטיה מסויימת. יש שאלות שהתשובה להן מבחינתי היא שילוב של כמה תשובות ויש שאלות שרק תשובה אחת רלוונטית ולשאר אין משמעות מבחינתי. לדוגמא: בהנחה שבחרתי תשובה ג' לשאלה 7 (מלון יוקרתי) ואני יוצא לנופש בן 2-3 לילות בהרכב מלא (זוג + 2 ילדים) אין מצב שהחופשה תעלה פחות מ-1000 שקל. אפילו עבור לילה אחד בלבד. שאר התשובות לא רלוונטיות גם אם הייתי נורא רוצה שהחופשה תעלה 300 שקל. שאלון ממוחשב דינאמי, המשתנה בהתאם למצב המשפחתי ולגובה ההכנסה היה מאפשר התאמה "הוגנת" יותר של שאר השאלות. אני יודע שלא קל לחבר שאלונים. הייתי באופרה הזו בתקופת לימודי. השאלה אם אתם באמת מנסים לספק סקרנות אקדמית, או שכבר זרקתם את החיצים ועכשיו אתם רק מסמנים את המטרה

timon1

New member
הבעיה העיקרית שאני רואה בשאלון

זה ששכחתי להוסיף "סינגלים" תחת השאלה על סוג הרכיבה
האלו בפני כמה מהעונים מספר סוגיות לתיקון שהן נכונות אבל קצת באיחור, בתכל'ס השקעתי הרבה זמן בניסיון להמציא את השאלון המושלם אבל כיוון שעלי גם לנתחו [סביר להניח שלבד], הייתי צריך להתפשר קלות. בנוגע לדוגמא שנתת: 1. מדובר על רצונות, לא חייב להיות ריאלי עד הסוף אבל יצאתי מנקודת הנחה שרוב האנשים לא חולמים הרבה מעל מה שהם יכולים להרשות לעצמם וכנראה שצדקתי בכך לפי התשובות. 2. טרם נקבע איך יתפתח הפרויקט, לא כל שכן איך הוא יתומחר
3. אני יודע שהתפשרתי על דיוקים פה ושם, קורה. דבר אחרון לגבי החיצים, גם וגם וגם וגם, חצי מהשאלונים ייענו ע"י רוכבים והחצי השני יענה ע"י אנשים אקראיים, מה שפייר פייר
בהזדמנות חגיגית זו אני רוצה להודות לכל המשתתפים בסקר [40 ביומיים], עזרתם לנו [לשותפתי ולי] המון, תודה רבה לכולכם!!! כמו כן, אין לי עוד צורך במילוי שאלונים נוספים מאוכלובסיית הרוכבים, עכשיו תור ההולכים על 2, תודה אחרונה ודי, יאללה ביי. אריאל

Tweenies

New member
טימון, הצעה קטנה לפעם הבאה.

מניסיון אישי, כדאי לפרסם את השאלון לקבוצת מיקוד אשר תגיב להייבטים שונים הקשורים לשאלון כגון: זמן תגובה, רלבנטיות, חוסרים וכו'. בשלב שני מפיצים את השאלונים לאוכלוסיית המדגם. כמובן שהשאלון צריך לספק מענה להשערות המחקר אבל זה בשיעור אחר. רונן

timon1

New member
למען האמת זה נעשה+יש לי מנחה

שעבר עליו בכל הגרסאות ואישר את הסופית, והשאלון למרבה הפלא עונה לי על השערות המחקר
, תודה על הדגשים, מכל מלמדי השכלתי.

למעלה