ברשותי מברגה נטענת מסוג:technical data

fish75

Member
לאחר עבודה של 4 דקות מוציאה עשן וריח שרוף:האם ניתן לתקן?מה יכול להיות הבעיה?

fish75

Member
זה תמונת המברגה והסוללה.והעשן וריח שרוף יוצא מהחלק האחורי היכן שממוקם המנוע

חן 1111

Active member
זו לא מברגה. זה סוג של פטישון נטען. ראיתי את זה באינטרנט ב-330 שקל, מה שאומר שלא שווה לתקן. אם אתה משתמש בזה רק בתור מברגה, אז תקנה מברגה יותר איכותית, ואם אתה צריך, אז בהזדמנות, באיזה מבצע, תקנה פטישון חשמלי פשוט.

fish75

Member
אכן כן:זה בתמונהפטישון נטען.בלי קשר להודעה המקורית:יש לי של בוש איכותי(הטוב האורגנלי:עם חציבה).גם עלה משהו כמו 300"במקום600":רוצה כזה גם קודח רוטט..אחפש בגוגל...תודה
נ.ב.תקלה מוזרה מה גורם לכך;חצי דקה מסתוך מפסיק מוציא ריח שרוף לאחר 2 דקות אותו הכנ"ל

fish75

Member
אכן כן:זה בתמונהפטישון נטען.בלי קשר להודעה המקורית:יש לי של בוש איכותי(הטוב האורגנלי:עם חציבה).גם עלה משהו כמו 300"במקום600":רוצה כזה גם קודח רוטט..אחפש בגוגל...תודה
נ.ב.תקלה מוזרה מה גורם לכך;חצי דקה מסתוך מפסיק מוציא ריח שרוף לאחר 2 דקות אותו הכנ"ל
התכוונתי שעל המכשיר האדום בתמונה שלמתי 300 במקום 600

חן 1111

Active member
לא יודע. ייתכן שהפחמים גמורים. בכל מקרה, כמו שכתבתי, בכלי במחיר כזה לא שווה לשבור את הראש. תיקון יעלה כמעט כמו חדש.

למעלה