ברשותי עסק בטחוני ויש להם אינטרס

udi07

New member
ברשותי עסק בטחוני ויש להם אינטרס

לדעתי שאעבוד איתם או אעתיק אותו אליהם. יש פרוספקטים באנגלית מרשימים מאוד לגבי רקורד החברה. אני רוצה פשוט להשיג גרין קארד או יותר מזה ואני מאמין שעם פנייה וניסוח מתאים - אצליח. מה לדעתכם אני אמור לעשות??? www.maymad.com האתר הממחיש את פעילותי. תודה, אודי.

סקיפר1

New member
העסק שלך לא בטחוני (שזו עלולה להיות

בעיה בפני עצמה) אתה מייצר דגמים, ההבדל - גדול. תבדוק אם אתה לא צריך לקבל כאן אישורים כדי לעבוד בחו"ל. לפקיד ההגירה אין "מפת אינטרסים" ותתפלא הוא גם אחרי שבוע הסברים לא יבין מה אתה עושה. ראיתי חברות כאלו גם בארה"ב. נכון שלא כולן בנו דגמים לרפאל, אבל חלקן בנו ללוקהיד, גרומן, פיירצילד, רייתיאון וטובים אחרים. תחשוב מבחינה עסקית אם תצליח למצוא לקוחות ומה היתרון היחסי שלך. ואם תקים שם חברה למה שאתה בעצם תקבל גרין כארד? יש אמריקאים שיכולים לעשות את העבודה. בכל מקרה בהצלחה.

udi07

New member
סקיפר- כאינטרס שלהם וכצורך שלהם :

סקיפר - תודה על התגובה, אנסח בפשטות, האם הנתון שהנני בעל חברה המסייעת לתעשיות בטחוניות או בתחום הביטחון ( כנ"ל חומר ופרוספקטים בנדון)תוכל לסייע לי כלפי פקידי הINS האמריקנים (כאינטרס שלהם, כצורך שלהם או כביכול כעזר למערכת הבטחונית שלהם)בקבלת ניירת. כי פה בארץ זה עובד בתחומים שונים על גופים גדולים מאוד. www.maymad.com

udi07

New member
או כיצד אוכל להשתמש בנתונים הנ"ל ..

למטרת קבלת ניירת?

סקיפר1

New member
מצויין, כמו שכבר נכתב. תקים את

העסק, תהיה בעלים שלו וזה בסדר גמור, אם מבחינה עיסקית זה עובד. אבל אין שום סיבה שאתה תקבל גרין כארד לעבוד בעסק הזה, נכון שהוא רק שלך, אלא תעסיק מבחינתם אמריקאיים זמינים. מה מסובך? מאוד קל, יחסית, לפתוח חברה בארה"ב גם לישראלים תושבי ישראל, אבל אבל זו לא סיבה לתת לך גרין כארד.

udi07

New member
תודה סקיפר - באיזו גישה לבוא אליהם?

לדעתך - תוך ניסוח מכתב מתאים.

udi07

New member
איזו דרך בירוקרטית קיימת להשגת ....

ניירת מהארץ? האם יש דרך מסויימת שישראלים הצליחו להשיג ניירת ואשורי שהיה ועבודה בארה"ב ( אופצייה לגרין קארד)בבירוקרטייה או בתירוץ מסויים שהעלו בכתב מישראל ונענו לבקשה שכזו? פשוט אינני מתכוון להתחיל לחיות בארה"ב ללא זכויות פליט אפילו. או לא חוקי הניתן לגרוש בכל רגע. מהארץ.......אוכל יתכן לנסות כל אופצייה אפשרית, באם קיימת שכזו. (לא הגרלות ושטויות). תודה, אודי.

כמו שכבר עניתי לך במסר

לפקידי ההגירה ב-INS אין סמכות להחליט על מתן גרין קארד ככה סתם אפילו אם לדעתם הסיבה מוצדקת. יש קטגוריות וחוקי הגירה ואם אתה לא עומד בהם אתה לא זכאי לויזה ולא לגרין קארד. מה שכן אתה יכול לפתוח את העסק שלך כאן, להשקיע סכום כסף מסויים ולבקש אשרת עבודה L או E (יש עוד כמה שאני לא לגמרי מכירה) על סמך זה. בהצלחה!

udi07

New member
מה הקטגוריות וחוקי ההגירה?

היכן אוכל למצוא שכאלה?

למעלה