ברשותי treo600

ברשותי treo600

שלום לכם נראה לי הפורום המתאים לשאול,יש ברשותי מכשיר treo600 מזה כשנתיים בערך שנרכש דרך חברת אורנג, האם יש אפשרות לרכוש מכשיר treo 650 או 700 (שמעתי שקיים)האם קיים בארץ?ממה שהבנתי אורנג לא משווקת אותם?האם כדאי לקנות בחו"ל?במקרה כזה מה עם השרות?בסך הכל אני מאד מרוצה מהמכשיר (ומהשרות שקיבלתי עבורו מאורנג ),הסיבה לרצון לשדרג היא "בלוטוט"שאין לו,תודה מראש

haim9798

New member
ניתן לקנות טראו 650

אתה יכול לקנות את ה650 אצל הראל , יחד עם עברית במכשיר ועל המקשים , ואז כמובן תקבל שרות מחברת הראל פה בארץ. אתה יכול לקנות את ה650 גם בחו"ל ואז תצטרך לקנות לו עברית. קח בחשבון שמדי פעם יש בpenreader מבצעים טובים על העברית , באיזור ה50% הנחה . לעומת זאת הבעיה הגדולה שלך הולכת להיות במקשים. אם אתה רגיל למקשים עם חריטה בעברית ניתן גם לעשות רק חריטה על המקשים בעברית אצל הראל. צריך גם לקחת בחשבון שאם אתה קונה את המכשיר בחו"ל לא יהיה לך שירות בארץ , אלא בחו"ל. טראו 700 הוא מכשיר CDMA (שמתאים לרשת פלאפון בלבד) ולכן הוא לא רלוונטי במבחינתך בכל מקרה. העצה שלי , אם אתה יכול להרשות לעצמך לחכות עם שדרוג המכשיר עוד כמה חודשים , אז תמתין. יצא בארה"ב עכשיו הטריאו 680 החדש , מה שיגרור בוודאי ירידה של ה650 בצורה דרסטית בעוד מספר חודשים, והכי טוב לחכות לירידה ולקנות אותו כאן.

y_g

New member
לגבי ה 650:

מכשיר מדהים לכל הדעות. שדרוג אמיתי לעומת ה 600, שהיה מכשיר מעולה בזמנו. אין כל בעיה לקנות בחו"ל אבל שווה לברר מחירים משיקולי כדאיות. בארה"ב תשיג את הדגם UNLOCKED סביב ה 450-550$ אם אתה קונה מכשיר חדש שאינו Refurbished או שאינו מקושר לחברה כמו Verizon או singulair שעבר "שחרור" ע"י תוכנה. מכשירים כאלו נמכרים סביב ה 400$ אבל עדכון הרום מבטל אחריות. עברית בארץ כ 350 ש"ח. מקשים כ 350 ש"ח (זאת לא חריטה אלא החלפה מלאה של המקלדת במקלדת שמיוצרת במפעל המקורי ועליה פונטיפ עבריים). לגבי ה 680, הוא אמור להיות נחות מעט מה 650 מבחינת ביצועי סוללה ומעבד. פרט לשני אלו הייתרון שלו הוא שאין לו אנטנה. לא ברור המהלך הזה מצד פאלם...איפה דור 3? איפה מצלמת 3MP או לפחות 2MP? איפה עוד זיכרון? בקיצור, אל תחשוש מלקנות בחו"ל אבל תביא בחשבון עלויות של סביב ה 3300 ש"ח, ללא אחריות וללא אפשרות לתשלומים כאשר בארץ הוא עולה עוד כ 700 ש"ח עם כל אלו... אופציה נוספת היא לקנות משומש, כאן המחירים מגוונים יותר (ולמען הגילוי הנאות, אני מוכר 650). בהצלחה, מכשיר נהדר, לא תיפול. יריב

למעלה