ברשותכם, אני אכין את השאלות לסיכום השבוע?

NaniBani

New member
ברשותכם, אני אכין את השאלות לסיכום השבוע?../images/Emo13.gif

אני מקווה שיש רשות!
אז כמה שאלות כרגיל וכמה חדשים:
שיר השבוע שלכם של מירי:
שיר השבוע שלכם לא של מירי:
משהו שעשה לכם את השבוע:
משהו רע שקרה לכם השבוע:
משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא (או אפילו מחר... מי שהולך להופעה
) :
ציטוט השבוע:
פליקס/תמונת השבוע:
האם השבוע ראית את מירי, ואם כן אז איך היה? (אתם כבר יודעים מה האפשרויות...
) והנוספים...:
3 דברים שהייתי לוקח/ת איתי לאי בודד:
משהו שלא יודעים עליי:
הפחד הכי גדול שלי:
האהבה הכי גדולה שלי (שוקולד.. או חיה כל שהיא..
) וזה משהו שכבר היה פה בעבר:
למי אני רוצה להעניק לב השבוע?
טוב, אני מקווה שזה בסדר שהשבוע השתלטתי על העניין.. חח.. ואני מקווה שזה לא ארוך מידי ולא חופר מידי, וזהו... סוף שבוע נפלא לכולם!! וכל מי שהולך להופעה של מירי, תהנו בשביל כל מי שלא הולך!
אוהבת!
נני בנני

veredmp

New member
איזו השתלטות עויינת ../images/Emo8.gif

זה היה ארוך ונראה לי שעניתי כמעט על הכל. האם הצל"ש בדרך?
שיר השבוע שלכם של מירי: "ילדה שהתבגרה" ו"מי היה מאמין" שקיבלתי מהגמד שלי
שיר השבוע שלכם לא של מירי: "בין העיר לכפר" של קרן
משהו שעשה לכם את השבוע: כמה טלפונים נחמדים שקיבלתי
משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא (או אפילו מחר... מי שהולך להופעה ): התשובה בגוף השאלה
פליקס/תמונת השבוע: התמונה מהכתבה של מירי, שלא נכנסה לי לסורק........
האם השבוע ראית את מירי, ואם כן אז איך היה? (אתם כבר יודעים מה האפשרויות... ): מחר. ויהיה מהמם
3 דברים שהייתי לוקח/ת איתי לאי בודד: שוקולד, את ה-MP שלי, ועוד קצת שוקולד
משהו שלא יודעים עליי: אם אתם לא יודעים, זה אומר שאני לא רוצה שתדעו
הפחד הכי גדול שלי: כאב
האהבה הכי גדולה שלי (שוקולד.. או חיה כל שהיא.. ) אהבתי את הדוגמאות. אני אלך על חתול משוקולד
למי אני רוצה להעניק לב השבוע? אני רוצה להעניק שניים. אחד לגמד שלי, מי שהוא/היא לא יהיה/תהיה
ואת השני למירב שעוזרת לי עכשיו באיזה משהו
שיהיה לכולם סופ"ש מעולה

NaniBani

New member
חחחח, קבלי צל"ש (ציון לשבח, כן?)

ואהבתי את הרעיון של החתול משוקולד

veredmp

New member
*** מחרתיים, לא מחר....

בנני, זו אשמתך! את כתבת "מחר" כאילו כולם עונים על זה בשישי ולא כבר היום, בחמישי
אבל אהבתי שנכנעת ואת גם קוראת לעצמך "בנני" כמו כולנו

NaniBani

New member
שיא הסורי!! 1000 סליחות! את צודקת! ../images/Emo67.gif

ההופעה שתהיה במוצ"ש, ולא מחר!!
(מעופפת שכמותי.... O:)))))

Music4Life

New member
נני חמודה - ../images/Emo13.gif אהבתי מאד! תודה!

גם החתימה שלך מהממת
איזה משפט חזק
טוב, ועונה, מסכמת... שיר השבוע שלכם של מירי:
נטלי, ולרגע נדמה שיר השבוע שלכם לא של מירי:
המממ כל שיר של איילן גולם יהיה מעולה! משהו שעשה לכם את השבוע:
לא רק את השבוע, את כל התקופה הזאת שהיא נראה לי הכי מוצלחת ומאושרת שלי מזה שנים...
משהו רע שקרה לכם השבוע:
ממש כלום! משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא (או אפילו מחר... מי שהולך להופעה ) :
ההופעהההה
אני כ"כ מחכה לזה כבר...יאללה מחר
ציטוט השבוע:
אין פליקס/תמונת השבוע:
אין האם השבוע ראית את מירי, ואם כן אז איך היה? (אתם כבר יודעים מה האפשרויות... )
השבוע הראה אותה כן. ביום שבת בהופעה כמובן בשוני
והנוספים...: 3 דברים שהייתי לוקח/ת איתי לאי בודד:
את מיריל'ה
שתשיר לי כל היום שירים, מחשב נייד (חייבים להיות מחוברים, ואת תמר...כי מירי לא תוכל לחיות בלעדיה
....מתוכחמת אני .... משהו שלא יודעים עליי:
המממממ לא בטוחה שאני רוצה כ"כ לספר... הפחד הכי גדול שלי:
מוות של האהובים עליי. וג'וקים
האהבה הכי גדולה שלי (שוקולד.. או חיה כל שהיא.. )
יש הרבה אהבות גדולות : מירי מסיקה, ליידי גאגא, בנאדם מסוים שלא אגיד את שמו, ספורט, מוסיקה, בע"ח, אוכל.... וזה משהו שכבר היה פה בעבר: למי אני רוצה להעניק לב השבוע?
הוווו זה שאלה חמודה מאד...אני מעניקה לב ל.....
רביד!! כי אני מתה עליה ....בחורה מיוחדת
כפרעלייך!!!! שיהיה לילה טוב לכולם ונתראה בשבת בשוני חבר'ס
excited!!!!!!!

NaniBani

New member
חחחח ניבה מגניבה ../images/Emo252.gif

באמת מתוחכמת .. עם מירי ותמר! חחח... :) וגם אותך בטעות הטעתי
ההופעה עוד יומיים, לא מחר
תוסיפי עוד 24 שעות לספירה חחח..

Music4Life

New member
לא, רגע, נני - אני לא טעיתי!

תראי מתי כתבתי את ההודעה ....אחרי חצות...שזה כבר נחשב יום שישי, אז צדקתי - ההופעה באמת היתה למחרת - שבת
אה!

ואם הוא לא היה שולח את ההודעה../images/Emo42.gif

לפני שסיימתי לכתוב אותה - היית מקבלת גם את זה: אני אוהבת אותך המוןןן!! את מתוקה אמיתית ואני כל כך שמחה שיצא לי להכיר אותך!!!

Music4Life

New member
../images/Emo9.gif הוווווו איזו חמודה את

כנ"ל כנ"ל מותק
...שמחה שיצא לי להכיר אותך נשמתי
את באה בשבת לבנימינה???

sp400

New member
מסכם

שיר השבוע שלכם של מירי: בירכת המלך שיר השבוע שלכם לא של מירי: עוד יאיר עליי משהו שעשה לכם את השבוע: סוכות משהו רע שקרה לכם השבוע:האוכל של סוכות- יותר מתי טעים חח משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא (או אפילו מחר... מי שהולך להופעה ) : חופפש והנוספים...: 3 דברים שהייתי לוקח/ת איתי לאי בודד: מחשב-כדי לא להיות בודד ואז זה חוסף לי את האייפוד כי כל השירים יהיו בפנים, שוקולד, ואת המשפחה (זה נחשב דבר אחד) משהו שלא יודעים עליי: אהה אין משהו מיוחד הפחד הכי גדול שלי: להיות לבד האהבה הכי גדולה שלי: שוקולד בצורת חייה כלשהיא ח חסתם וזה משהו שכבר היה פה בעבר: למי אני רוצה להעניק לב השבוע? לגמד שלי תהיה מי שאתה

Koala Girl

New member
עונה:

שיר השבוע שלכם של מירי: הכתף של ת"א (שזה בערך היחיד ששמעתי בזכות הגמד
) שיר השבוע שלכם לא של מירי: אחד אלוהים - איפה הילד משהו שעשה לכם את השבוע: לא משהו מיוחד... משהו רע שקרה לכם השבוע: אמ,אזכרה זה תמיד דבר רע,לא? משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא (או אפילו מחר... מי שהולך להופעה ) : קרן בזאפה
ציטוט השבוע: "מילים בבטן הן אגרוף גם זה פוגע וחולף נשאר לי עוד חלום שלא הצליחו לכופף כל רעש בחלון שלי הוא שיר מתוך השפתיים של העיר..." פליקס/תמונת השבוע: האם השבוע ראית את מירי, ואם כן אז איך היה? (אתם כבר יודעים מה האפשרויות... ) לא
והנוספים...: 3 דברים שהייתי לוקח/ת איתי לאי בודד: מטהר מים,אלבום תמונות,גיטרה משהו שלא יודעים עליי: מה כן יודעים עלי בדיוק?
הפחד הכי גדול שלי:
האהבה הכי גדולה שלי (שוקולד.. או חיה כל שהיא.. ) בע"ח בכללי (ג'וקים זה לא בע"ח!) וזה משהו שכבר היה פה בעבר: למי אני רוצה להעניק לב השבוע?
לשלומי על המשחק שהוא הרים פה

מסכמתתת...

שיר השבוע שלכם של מירי:הרגילים שלי:) חדשות טובות,שירה (חרשתי על השיר הזה השבוע כי היתי בשבוע קשה וזה השיר היחיד שמרגיע אותי! ),באה אליכם,טיפה טיפה טיפה.. שיר השבוע שלכם לא של מירי:הרבה:) אביב גפן-אלבום לילות לבנים,אם כבר-היהודים,כל מיני עברי לידר למינהם,וקצת יהודית רביץ... משהו שעשה לכם את השבוע:פגישה עם חברה,שאמרה לי משהו שאני מתחילה להפנים , ולהבין,ולתקן :) משהו רע שקרה לכם השבוע:כל החגים האלה זה רע!!! התחרפנתי כבר, קשה לי מאוד לחזור לעבודה אחרי חופשה כל פעם מחדש, לילדים קשה להתרגל לגן מחדש, אני לא מאופסת עם כל החופשים האלה,אני רוצה עבודה! אני רוצה שיגרה... אני בלי שיגרה משתגעתS: משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא (או אפילו מחר... מי שהולך להופעה ) : ההופעה כמובן,אני הולכת!!! כבר קניתי כרטיס (אתמול) אני מקווה מאוד שיהיה לי טרמפ ;) אם לא אני אבוא באוטובוס,ולא אמצא אתכם,ולא יראה את מירי אחרי ההופעה.. S: השוני הזה נראה לי גדול ואי אפשר למצוא שם אף אחד!!! ציטוט השבוע: "אני כל הזמן בוכה,לא צריך סיבות,בשאר הזמן אני לומד,לומד מטעויות...אני שומר עמוק בפנים,מתחת לעיניים,וכך עוברים לי הימים והלילות בנתיים,כמעט שנתיים,אני לא כאן"... פליקס/תמונת השבוע: אין.. האם השבוע ראית את מירי, ואם כן אז איך היה? לא ראיתי... והנוספים...: 3 דברים שהייתי לוקח/ת איתי לאי בודד:מחשב נייד,אוכל,ובגדים.. :) ושיתנו לי להתבודד בשקט חח... משהו שלא יודעים עליי: הפחד הכי גדול שלי:לידה... האהבה הכי גדולה שלי: בעלי חיים וילדים.. וזה משהו שכבר היה פה בעבר: למי אני רוצה להעניק לב השבוע? לילדים שלי בגן...

NaniBani

New member
עכשיו תורי לסכם... ../images/Emo6.gif

שיר השבוע שלכם של מירי: ככה זה שיר השבוע שלכם לא של מירי: לחזור הביתה- בועז מעודה משהו שעשה לכם את השבוע: 5 דקות עם חבר שלי שיבדל לחיים ארוכים
משהו רע שקרה לכם השבוע: אזכרה שהייתה לאחות של חבר טוב משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא : טיול בצופים, והופעה של קרן בזאפה
ציטוט השבוע: "רובי, אתה יודע לנשום מהאף?" - "כן.." - "אז תסתום את הפה!!!"
פליקס/תמונת השבוע: הגדוד שלי רוקד "waka waka " בריקוד שהמצאתי : http://www.youtube.com/watch?v=YoxsllDOUi0 זה ממש מגניב! האם השבוע ראית את מירי, ואם כן אז איך היה? לא והנוספים...: 3 דברים שהייתי לוקח/ת איתי לאי בודד: את האייפוד, את הגדוד, ואת חבורת רימון שליטה!!
(נחשיב אותם לדבר אחד חחח...) משהו שלא יודעים עליי: אני בוכה לפעמים בלי דמעות (לא תמיד תראו עליי שאני בוכה
) , אני רגישה לרעשים (*בלונים*, *נפצים*, טריקת דלתות..) הפחד הכי גדול שלי: בלונים ונפצים, ופציעות (לב חלש..) האהבה הכי גדולה שלי: קופים!!!!!!!!!!!!! קופים וקופים!!!!!!! אחר כך צופים. ואם כבר שילובים- אז הצופים הקופים
וזה משהו שכבר היה פה בעבר: למי אני רוצה להעניק לב השבוע? לגמד החמוד שלי!!!! אתה פשוט מקסים! אני מחכה כל יום לקבל את המתנה כי זה הדבר הכי טוב שקורה לי כל יום!
תודה ששיתפתם פעולה ועניתם על השאלון הארוך.....
נני בנני

מסכמת

שיר השבוע שלכם של מירי:ככה זה. אהובי. שיר השבוע שלכם לא של מירי:כנסיית השכל- מים שקטים משהו שעשה לכם את השבוע:שד' חזר ביום חמישי. משהו רע שקרה לכם השבוע:כל התוכניות שתכננתי לא יצאו לפועל. אני גם קצת מתחילה להיות חולה. די לקטר משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא (או אפילו מחר... מי שהולך להופעה ) :מחר. ציטוט השבוע:אם יכולתי להקפיא את מחוגי הזמן הייתי רק איתך, אם יכולתי לבקש רק משאלה אחת להיות תמיד שלך, הוא האור שבעיני, הטעם בשפתי הדם שבעורקי . פליקס/תמונת השבוע:התמונות מהכתבה של מירי האם השבוע ראית את מירי, ואם כן אז איך היה? (אתם כבר יודעים מה האפשרויות... )מחר. והנוספים...: 3 דברים שהייתי לוקח/ת איתי לאי בודד:את ד' כי בקושי יום מסוגלת להיות בלעדיו, פנקס לרשום בו הגיגים שעולים בראשי ואת הMP שלי כי מוזיקה מקיפה את חיי משהו שלא יודעים עליי:ככה?ישר לגלות?תתאמצו. הפחד הכי גדול שלי:מעליות האהבה הכי גדולה שלי (שוקולד.. או חיה כל שהיא.. )ד' וזה משהו שכבר היה פה בעבר: למי אני רוצה להעניק לב השבוע? לעצמי- זה לא קל להיות בערב חג וחג לגמרי לבד.

מסכמת!!../images/Emo42.gif

שיר השבוע שלכם של מירי: נוצות ומה עשית! שיר השבוע שלכם לא של מירי: you and i של סלין דיון משהו שעשה לכם את השבוע: המשפחה המהממת שלי!! מתחילת החג אנחנו עם דודה שלי וסבא וסבתא! הכי כיף בעולם!! משהו רע שקרה לכם השבוע: לא עולה לי שומדבר... סימן טוב אה? חח משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא (או אפילו מחר... מי שהולך להופעה ) : הרבה מפגשים עם חברים שלא ראיתי הרבה זמן!! ציטוט השבוע: So let the clouds That bring you down Just fade away פליקס/תמונת השבוע: אני והבת דודה המהממת שלי! אצלנו בערב חג חח האם השבוע ראית את מירי : לא.. והנוספים...: דברים שהייתי לוקח/ת איתי לאי בודד: mp3 , את כל האוכל שיכולתי לקחת איתי! והרבה קרם הגנה... אין מה לעשות אני נשרפת מהר חחחח משהו שלא יודעים עליי: נראה לי שחלק יודעים את זה עליי... אבל מי שלא - אני רוקדת סטפס כבר 8 שנים וזאת הולכת להיות השנה ה-9 שלי
הפחד הכי גדול שלי: כשלונות.... האהבה הכי גדולה שלי (שוקולד.. או חיה כל שהיא.. ) סלט חצילים אלוהי של סבתא שלי חחחח
וזה משהו שכבר היה פה בעבר: למי אני רוצה להעניק לב השבוע? לניבה, סתם כי בא לי...

למעלה