ברשותכם סקר קצר (שלא נוגע בהכרח לפורום ספציפי זה):

Harrington

Well-known member
מנהל
תוך כמה זמן לדעתכם ייצאו גינויים (ובכלל יפורסם העניין) על כך שמשטרת ישראל מכסחת חרדים להנאתה?

מצו"ב קישור למעוניינים (אם כי האמת העצובה צריכה להיאמר, אין כל חדש בתמונות האלה. הסקר(נות) שלי בעניין נובעת רק מהטענות שנשמעו נגד משטרת ישראל שלדעת הכותבים (בעיקר בפורום 'אקטואליה' כנראה) השתנתה תחת השר הממונה איתמר לבית בן גביר, שישראל הפכה לדיקטטורה בעקבות דחיפת איזו מפגינה על-ידי שוטר וכיו"ב :).

הקישור לסרטון:
החדשות - N12 on X: "תיעוד: אלימות קשה של שוטרים כלפי אברכים בבית שמש @OrRavid צילום: שימוש לפי סעיף 27' לחוק זכויות יוצרים https://t.co/Ad525YNR7Z" / X

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל
תוך כמה זמן לדעתכם ייצאו גינויים (ובכלל יפורסם העניין) על כך שמשטרת ישראל מכסחת חרדים להנאתה?

מצו"ב קישור למעוניינים (אם כי האמת העצובה צריכה להיאמר, אין כל חדש בתמונות האלה. הסקר(נות) שלי בעניין נובעת רק מהטענות שנשמעו נגד משטרת ישראל שלדעת הכותבים (בעיקר בפורום 'אקטואליה' כנראה) השתנתה תחת השר הממונה איתמר לבית בן גביר, שישראל הפכה לדיקטטורה בעקבות דחיפת איזו מפגינה על-ידי שוטר וכיו"ב :).

הקישור לסרטון:
החדשות - N12 on X: "תיעוד: אלימות קשה של שוטרים כלפי אברכים בבית שמש @OrRavid צילום: שימוש לפי סעיף 27' לחוק זכויות יוצרים https://t.co/Ad525YNR7Z" / X
המפגינים קיבלו אישור להפגין?

Harrington

Well-known member
מנהל
המפגינים קיבלו אישור להפגין?
אין לי שמץ של מושג. זה משנה משהו? נניח שלא קיבלו ושההפגנה לא הייתה חוקית (בדיוק כמו 99% מחסימות הצירים של הרל"ב/קפלניסטים שמתלוננים על משטרה דיקטטורית וכו'). זה מצדיק אלימות משטרתית חסרת כל סיבה כמו זו שנצפית שם?

dory30

Well-known member
מגנה? סופסוף המשטרה עושה את עבודה. יישר כוח.

Harrington

Well-known member
מנהל
מגנה? סופסוף המשטרה עושה את עבודה. יישר כוח.
תודה יקירי :). שוב הצלחת להצחיק אותי היום (במלוא הרצינות אם חשבת אחרת) :). אשריך (אבל בינינו, תגובתך צפויה להחריד. לא תרצה לנסות להיות קצת מקורי מעת לעת?).

dory30

Well-known member
תודה יקירי :). שוב הצלחת להצחיק אותי היום (במלוא הרצינות אם חשבת אחרת) :). אשריך (אבל בינינו, תגובתך צפויה להחריד. לא תרצה לנסות להיות קצת מקורי מעת לעת?).
אם הייתי נגד תפקוד המשטרה היית שואל אותי "מה פתאום אתה תומך בחרדים", נכון?

Harrington

Well-known member
מנהל
אם הייתי נגד תפקוד המשטרה היית שואל אותי "מה פתאום אתה תומך בחרדים", נכון?
לא. מה הקשר בכלל? הייתי מתייחס לדבריך בהתאם למה שכתבתי בפוסט הפותח. כלומר הייתי מברך אותך ושמח על כך שאינך נוהג בצביעות בה צפיתי שתתנהג (אתה וחבריך למחנה). הא ותו לא. לא רואה בהתנגדות (גינוי) למעשים נלוזים כאלה בידי המשטרה שום קשר לתמיכה בחוטפי המכות (במקרה הזה חרדים. במקרה אחר אחרים).

כפי שכתבתי בשרשורים שעסקו באלימות המשטרתית (כפי שזה הוגדר כך), הפיכת המשטרה כביכול לדיקטטורית תחת אב"ג, קץ הדמוקרטיה, צעד נוסף להפיכת המדינה כולה דיקטטורית ושאר מרעין בישין, כל הקטע הזה של אלימות משטרתית מוגזמת קיים בישראל מזה עשרות שנים ואין בו שום דבר חדש. לא משהו שקשור לבן גביר ולא משהו שקשור להפיכתנו כעת לפתע פתאום לדיקטטורה. פשוט, עד היום האלימות הזאת (לרבות מעצרי שווא מחורטטים) הייתה מנת חלקה של 'ישראל השניה' בלבד, וכעת לפתע פתאום גם כמה בודדים מ'ישראל הראשונה' חטפו אותה. זה גרם כמובן קודם כל לחשיפה בתפוצת נאט"ו, לגינויים מקיר לקיר, וכמובן לשטויות שציינתי כבר.

הסרטון הזה בס"ה מהווה (עוד) דוגמה לכך. זה הכל. אז תהיתי אם הרל"בניק הממוצע שכתב באותם שרשורים ובכלל יהיה כן, הגון וישר מספיק בשביל לתקוף את התנהלות המשטרה (גם) באירוע הזה. בינתיים לא נתבדיתי (לצערי אולי).

למעלה