ברשותכם-סרטים ומה שמאחוריהם

ברשותכם-סרטים ומה שמאחוריהם

אומנם זו הפעם הראשונה שאני כותבת אבל קוראת אתכם באופן קבוע. קוראת וכמעט תמיד לומדת משהו חדש. לפני מספר ימים ראיתי שני סרטים. 1 the skeleton key 2 תמרה. שני הסרטים מדברים על כישופים. עלו בי מספר שאלות ותהיות. האם אמונה בלבד היא הקובעת את הצלחת הכישוף? האם הסרטים מבוססים על מידע או ידע ?(מניחה שנעשה מחקר לפני הפקת הסרט) האם יש בכלל אמת בסרטים או שנעשו על סמך דמיון? האם הכישופים מוכרים לכם מקריאה בחומר מסוים? יש בי עוד שאלות רבות אבל אודה למי שיוכל להתייחס ויעזור לי להבהיר את הנושא ולו במעט.

Bastat

New member
../images/Emo20.gifשמחת חיים../images/Emo20.gif

לא ראיתי את הסרטים הספציפים הללו, אבל - האמונה של המאג (בעצמו בעיקר) היא אכן אלמנט מאוד חשוב בכישוף, בהרבה מקרים אם המאג לא מגיע מהמקום הבאמת מאמין שלו, הכישוף לרוב לא יעבוד או לא יעבוד כמבוקש. אמונה זה דבר מאוד חשוב ומאוד חזק אך זה לא הדבר היחיד שמרכיב את המכלול השלם. תראי סרטים זה סרטים - דמיון שונה בין במאי לבמאי, ראית עולם שונה וכו' - מציאות ודמיון - יש ביניהם קו מאוד דק (דומה לקו הדק שבין שנאה לאהבה - הקוטביות שבחיים) האמת שיצא לי לא פעם לראות טקסי כישוף מאוד מוכרים בטלויזיה, למדתי לא מעט טקסים אך הדבר הכי נכון עבורי (עם הזמן החלטתי) זה לכתוב לבד לכל מטרה כישוף/טקס/תהליך חדש וטרי. מקווה שעניתי לך על רוב השאלות שיהיה לך המשך יום נפלא ובהצלחה

תודה לך על ההסבר

אכן קיבלתי תשובות לחלק מהשאלות ,אולם מענין אותי האם מרבית האנשים העוסקים במאגיה בכלל חושבים כמוך? או האם יש יש גישות אחרות שונות? (אגב גם אני החלטתי שהכי נכון עבורי זה לכתוב לעצמי לכל מטרה שאני רוצה). המשך יום נפלא גם לך.

Bastat

New member
בככיף

בטח יהיה נכון לומר שמרבית האנשים העוסקים במאגיה..לא חושבים כמוני
תראי יש כל כך הרבה זרמים שונים, שיטות שונות - כך שמבחינתי זה אומר.. שאין נכון או לא נכון השאלה מה עושה לך את זה. כן בהחלט - ישנם כל כך הרבה גישות שונות משונות ומגוונות

למעלה