yaldasukar
New member
ברשותכם- קצת לשפוך את ה- ../images/Emo23.gif ...
בס"ד מחר אני עוברת את הביופסיה הפתוחה שתקבע את המשך חיי..
כבר סיימתי כימותרפיה והקרנות, אחרי שגילו לי לימפומה נון- הודג'קין (גוש בגודל 16 ס"מ!
) אבל עדיין נשאר גוש ולא בטוחים אם יש בו תאים סרטניים או לא.. (עשו לי pet-ct שהראה קליטה.. אבל לא יודעים אם הקליטה היא רק בגלל ההקרנות או שיש עדיין מחלה.. וביופסיה רגילה עם מחט לא הראתה כלום). בקיצור, לפי הביופסיה נדע- האם חזרתי לשיגרה האפורה והמבורכת
או שמא אני עדיין חולה וצריכה כימותרפיה יותר אגרסיבית שתפגע לי בפוריות וכוללת בתוכה השתלת מח עצם עצמית ואישפוז די ארוך
הרופאים אמרו שהפעם יהיה יותר קשה וכואב מהפעם ה-1 שעשיתי ביופסיה פתוחה (לפני מס' חודשים) ושאולי אצטרך נקז. היום הייתי כל היום בבית החולים ועשו לי בדיקות דם, א.ק.ג., אקו לב והמון פגישות עם כל מיני רופאים, אחיות ומרדימים למיניהם..
חשבנו שיאשפזו אותי עוד מהיום, אבל בסוף הסכימו שאלך לישון בבית ואחזור מוקדם בבוקר לניתוח.. אז לפחות אני מתנחמת בזה שהאישפוז יהיה רק ממחר..
נכון שכל ה"חוויות" האלה שאנחנו פתאום נתקלים בהן כל פעם- הן לא ממש נעימות (בלשון המעטה..
) אבל באמת שאני אופטימית.
לא יודעת אם זה בגלל פורים
, או בגלל השרב הפתאומי והכייפי
, או סתם בגלל שאני שמחה מטבעי
- אבל אני ממש ממש מאמינה שבכל מקרה- יהיה טוב. אנחנו נעבור את זה ואחרי כל הקשיים והכאבים והסבל שעברתי- העתיד מחייך אלינו
נכון שבימים הקרובים יהיה לי קשה וכואב ויש סיכוי שהייאוש יתגבר עלי מדי פעם.. אבל- אני לא מוותרת! אני אנצח את הכל ואחיה חיים יפים, בריאים וארוכים (בעזרת ה' כמובן!) חייבים לחשוב חיובי- כי אין טעם בדכאונות ובפסימיות- זה רק מזיק ולא מביא שום תועלת. נכון או לא??? הודעה ארוכה, אני יודעת..
פשוט הייתי צריכה לפרוק קצת ולשתף אתכם באופטימיות שלי. כי כשאני מספרת עליה- היא רק מתגברת (האופטימיות..) בריאות ואושר לכולנו!!!
בס"ד מחר אני עוברת את הביופסיה הפתוחה שתקבע את המשך חיי..