ברשותכם שאלה מסקרנת!!

ברשותכם שאלה מסקרנת!!

שיש לי הרושם שלא יצא לנו לתת עליה את הדעת. השאלה מופנית לשני המינים ואני מראש מתנצל מראש על אי הנעימות אם אתייחס כאן למין אחד יותר ממשנהו. מה היה קורה לו הייתה לכם האפשרות לבחור מבין מספר לא מצומצם של בני או בנות זוג אשר בתוך ליבכם הרגשתם שעם כל אחד ואחד מהם חייכם היו משתנים מן הקצה אל הקצה והופכים בין לילה לחיים מאושרים מלאי עוצמה ורגש ואהבה אינסופית? האם לא עלתה במוחכם המחשבה שבזמן שאתם בתחילתה של מערכת יחסים זו או אחרת ממש אבל ממש בדייטים הראשונים לא אמרתם לעצמכם אולי כדאי לראות מה אני מפסיד/ה עם הדייט הקודם או הבא אחריו? אשמח לשמוע איך מתמודדים עם סיטואציה שכזו ואיך מגיעים להחלטה שהבחירה היא כ"כ מגוונת ועשירה שהאופציות רבות ואיך את\אתה חושבים ובטוחים שבסופו של דבר החלטת נכון? האוהב מהלב.

ד נ י ת3

New member
../images/Emo25.gif

יש לי סיפור, של אחד מחז"לינו לענות לך: אחד, אמרו לו לך בשביל מלא בפרחים, אתה יכול לבחור את הפרח שהכי מוצא חן בעינך, אמ-מה בכל הסיפור הזה יש קאצ' - אתה לא יכול לחזור אחורה. כלומר - ראית פרח, מצא חן בעיניך, לא בחרת אותו - המשכת הלאה - לא יכול לחזור אליו. וככה - גם בחיים. כשאתה רואה מישהיא שמוצאת חן בעיניך - תמיד תהיה אחת אחרת שאולי תמצא חן יותר. ולפעמים צריך לעשות את הבחירה. ולוותר על שאר הפרחים. להתמקד באחת שטובה לך. כי, אתה יודע, אין מושלם. אין 100%. מה לעשות.

יש אנשים עם גישה כזו...

ולאו דווקא בענייני הרומנטיקה,אבל זה מסוג האנשים שכל החיים שלהם דורכים במקום,ולא מתקדמים לשום מקום. מכיוון שהם רואים הכל בגישה כזו,מה יהיה אם אצא עם החורה הזו והשנייה יותר טובה?מה יהיה אם אעבוד בעבודה הזו ולפתע תצוץ עבודה טובה יותר? ועל זה נאמר "תפסת מרובה,לא תפסת.."

מה לעשות?

כשגם כשחשבת שבחרת נכון והיית עם בן זוג תקופה רצינית בחייך וחשבת שהיא היא המושלמת ואין טובה ממנה כשהקמת משפחה בישראל ובנית את עצמך מהיסוד אבל אח"כ חייך קבלו מעין תפנית של 180 מעלות ופרספקטיבה שונה לגבי החיים בכלל, שחשבת שכולם אותו דבר והיום ממש היום הגעת למסקנה שתמיד אבל תמיד תשאר אתה עם כל האהבה שיש בך ותמיד תיתן את כל כולך למענה כי כזה אתה. אבל הפעם אתה יודע או את יודעת שהבחירה הבאה שלך תהיה נכונה יותר גם אם יהיו לך 1000 הזדמנויות "יגעת ומצאת תאמין".

הדשא של השכן ירוק ויפה יותר

ואם כל החיים אנחנו נחכה לדבר הטוב הבא, אנחנו לעולם לא נראה את הדבר הטוב הנוכחי. אנו תמיד נפספס כל דבר שיפול לחיקנו, רק כי אנחנו מאמינים שתמיד יש יותר... שמחכה לנו שם בחוץ. השבוע יצאתי לדייט עם מישהו שאמר לי שהוא מאמין שבשביל לתת צ'אנס אמיתי לקשר, חייבים להיות 100% בסיטואציה הזאת, ללא עוררין. הווה אומר שכל בחורה/אפשרות חדשה, שנכנסת בתקופת ההכרות (שכוללת גם את השיחות טרום הפגישה), נמצאת ב- hold (לא במובן השלילי, אלא במובן של 'אני לא פנוי להכרות כרגע'). זה אחד הדברים שהכי מצאו חן בעיני בבחור, לפני הפגישה. הגישה הזאת, הכנות הזאת. זה בדיוק מה שאני עשיתי, כשמישהו אחר פנה אליי בימים של ההכרות איתו, אמרתי לו שכרגע אני בהתחלה של משהו ואינני נוהגת לערבב בשר עם חלב. בתקופה אחורה, שנים אחורה, שהייתי באמצע אקסטזת הפגישות, הייתי יוצרת קשר עם 1,2,3,4 במקביל. עם כולם רציתי והאמנתי שיש פוטנציאל למשהו. כולם מצאו חן בעיניי ואני בעינהם. שני דברים יש לי לומר על התקופה ההיא: 1. לראיה, עודני רווקה. 2. מרוב עצים לא רואים ת'יער. לא זכרתי מי זה מי, ומה זה מה. הכל נהיה מקשה אחת ענקית של אנשים, שמרוב שרציתי כ"כ להכיר את ה-אחד, הכרתי את כולם, ולא הכרתי אפחד. בשביל למצוא את ה-אחד, אני חייבת להיות טוטאלית, אחרת אשאר לנצח להביט בדשא של השכן. היום אני לא מוכנה לקפוץ על הכל בבת אחת, ולא מוכנה לצתא עם מישהו שחושב שונה ממני. הלכה למעש,הל א מחייב שאדע מזה, אבל אם ייודע לי בדרך זו או אחרת, אני לא אוהב זאת בכלל וזה יוריד לי המון מהבחור. יש משהו מאד בסיסי בלהיות 100% בסיטואציה, שלדעתי מראה עד כמה באמת אתה רציני ומחפש אהבה. אם אתה הולך על כמה במכה, למעשה אתה יוצא מנקודת הנחה שאף אחת מהן זו לא ה-אחת שלך, מראש אתה קובע שהיא זה לא מספיק, אחרת לא היית רץ לחפש דברים אחרים במקביל. מראש אתה הורס לעצמך את האפשרות הזאת. זו אני ודעתי

תודה לך מירב!

לדעתי יש בך המון אהבה והיא תנצח! אחלה אבל פשוט אחלה תגובה נשארתי פעור ללא מילים אומר ודברים. האוהב מהלב תנו לו צ'אנס הוא גם שר מהלב!!!!

יש בי המון ../images/Emo13.gif

אהבה, פחדים, נסיון, חששות, רצון, התלבטויות, שמחה, דמעות... יש בכולנו הרבה, וכולנו ננצח בסוף. כל אחד במשחק שלו

חיוך ענק והכל יחייך בחזרה

מירב לי אין את המשחק שלי בעיניי החיים עם כל מה שהם הם הכי אמיתיים שיש ואהבה העיניי היא לא המשחק שלי ממש לא. לאהבה יש ערך עליון וראשון עבורי במעלה והיא קודש הקודשים שלי. לא לי אין יותר חששות או פחדים לאחר מה שעברתי בחיי עדיין מאמין שהאהבה נמצאת שם בשבילי נטולת פוזה או זיוף וללא כל משחק מצידי. זו דעתי ואני נשאר בה לעולם ועד. אוהב מהלב מאושר ואפילו שר רק מהלב!

לא התכוונתי למשחק במובן המשחקי שלו

התכוונתי שכולנו ננצח בסוף, על משקל המשפט :יש בך אהבה והיא תנצח. לא במובן של משחקים ועידוד המשחקים, ממש, ממש לא.

חחחחחחח ../images/Emo13.gif

אין על מה להתנצל, ככה זה במדיה הזאת, יש הרבה מקום לאי הבנות.. שטויות, קטן עלינו

ד נ י ת3

New member
ואני מסכימה איתך

ב-100% צריך להתמקד. וזו הבעיה בהכרויות דרך האינטרנט. אנשים מעדיפים את החיפוש, ופחות את המציאה. לא מתמקדים, ובסופו של דבר.. נשארים בלי כלום

תפס ת'מרובה לא תפס...

ההיצע, על פניו, כל כך גדול ומרהיב, אנחנו מסתנוורים.. שוק הבשר הגדול של המדינה, מה שאת רוצה, כמה שאת רוצה, איך שאת רוצה. המקום שאני נמצאת בו היום בהקשר של האינטרנט, לא בטוחה שהייתי מגיעה אליו לולא חוויתי את כל הג'יפה האפשרית. לולא חוויתי את התקופה שבה קפצתי על הכל, עם רעב אמיתי. רצתי בשוק הבשר הזה לאורכו לורוחבו... עכשיו אני רגועה, שלווה, חושבת ומרגישה אחרת. אני יודעת ובטוחה שהיום המקום הזה יכול להביא אותי באמת ל-אחד שלי, פעם לא היה סיכוי.

ד נ י ת3

New member
וזה מראה

שאת בהחלט בשלה לקשר. אוהבת לשמוע מבטיחה לך שכשתהיי מוכנה, הוא יגיע

למעלה