ברשות טומי*

itaf10

New member
ברשות טומי* ../images/Emo140.gif

פתחתי קהילה חדשה באתר MSN קהילות, בשם "על כוס קפה" www.msn.co.il בלשונית קהילות - צריך להירשם. כל הקהילות>אנשים וחברה>גילאים שונים>על כוס קפה. http://community.msn.co.il/comm_community_page.asp?CommID=4373 מפגש חברים צעירים ברוחם לדיסקוס על כל נושא, אקטואליה, הומור וצחוק כל מה שעולה בראשכם שמעניין את כולנו. אשמח באם תצטרפו אלי ואל יתר החברים הנהדרים אשר יצרו קהילה-בית חם ואווירה נפלאה. להתראות בקהילת "על כוס קפה"

ברק 188

New member
לי כל טף נושא 10 -בהצלחה על כוס קפה

נרשמתי אבל הטיפול בהכנסת וקריאת הודעות לא ידידותי כמו "בתפוז" קשה להבין בצעדים קדימה, ולאחור,ןפתיחה וסגירת ההודעות.

B T1

New member
ברק---זה כמו להיות נשוי...

הכל ענין של הרגל וותק...

ברק 188

New member
נכון,אבל בכוס קפה יש צורך לפתוח...

ת'עיניים על מנת שלא ישפך הקפה,ולכן אני מתקשה!

B T1

New member
../images/Emo8.gifאני בטוח שאיטף תדאג....

שלא ירעדו לך הידיים. חוץ מזה, אם כוס קפה יעלה לך כ-20 ש"ח (כמו אצל ...) אתה תשים לב היטב.

itaf10

New member
תודה חברים, עכשיו לעבודה ../images/Emo24.gif

כנסו,שבו איתנו על כוס קפה בכיף, איך אמר BT, תתרגלו... לאחר שנכנסתם לדף הראשי של הקהילה. בצד ימין בכחול ישנם יישומים לחצו על "פורומים" תיפתח לכם חלון עם כל ההודעות. קיראו, תגיבו, ואם ברצונכם להוסיף הודעה, בשורה העליונה בצד שמאל "נושא חדש" להמתין מספר שניות עד להעלותו של הדף ואת ההמשך כבר אין צורך להציג, כבר תבינו בעצמכם. אני יודעת שיש לפעמים בעיות בעת הרישום, לי לקח כמעט שבועיים... אחר כך זה כבר הסתדר. קצת סבלנות בסוף יהייה בסדר. אז קדימה חברים, אני רוצה לראותכם נהנים כמו כאן בחברותא ואתם יודעים היטב איך לעשות זאת, הוכחתם שאתם יודעים ואין כל תירוצים. למה שלא יהייה לנו עוד בית חם ונעים? אז, איך אתם אוהבים את הקפה שלכם? העוגה ע"ח הבית... להתראות בקהילת "על כוס קפה"

אלהלה

New member
טוב אז נרשמתי../images/Emo13.gif

איפה רואים שם בכלל מה כתוב בפורום, חוץ מרשימה של חברים בפורום לא ראיתיכלום. אשמח להסבר קצרצר

itaf10

New member
ברוכה הבאה אלהלה

בצד הימני (כחול) ישנם יישומים של הקהילה. כל שעליך לעשות ללחוץ על "פורומים" יפתח חלון ובו כל ההודעות. קיראי, תגיבי וכיתבי. בהצלחה

liti

New member
../images/Emo65.gif בהצלחה לך!

מאחלת לך שתהני מהקהילה שתיווצר ומהניהול (ורק אזהרה קטנה
- זה ממכר). אני אבקר בקרוב!

itaf10

New member
עם קהילה נחמדה מוכנה להתמכר ../images/Emo39.gif

הקהילה הולכת וגדלה מיום ליום עם תוספת של אנשים נפלאים על הקיימים... אשמח באם תצטרפי אלינו לביתנו החם והנעים, איך אמרת "ממכר"? התחלתי

למעלה