בר אילן- עינוי העצורים...

blablash

New member
בר אילן- עינוי העצורים...

ב"ה מי שלא רוצה להזדעזע ולהתחלחל- שלא ימשיך לקרוא! מה שאני כותב כאן, שמעתי ישירות מפי העצורים. וד"א אלה עצורים מהשבת שליפני הקודמת, בשבת זו, לא הייתה זריקת אבן אחת או שום התפרעות אחרת. איך אני יודע? הייתי שם. העצור הראשון שאני רוצה לספר לכם עליו הוא בחור בן 18 הראו לו תמונה של המקום שהתאספו כדי ללכת להפגנה ותוך כדי ששאלו אותו אם הוא היה שם, שמו תמונה של בחורה עירומה על תמונת בית המדרש, והוא באופן אוטומטי הזיז את הראש ואז מיד חטף סטירה וחייבו אותו להסתכל על תמונת הבחורה העירומה. הוא חטף מכות על ימין ועל שמאל, תפסו לו את האשכים בחזקה כדי שיגיד שהרביץ לשוטר (מה שלא נכון...) שמו אותו בתא מעצר, עם רוצחים שחלק מהם ניסו לאנוס אותו. וכו'. העצור השני, כשהגיע משטרה, אחד השוטרים אמר לו "אתם החרדים, כמו חולדות, אתה יודע למה? אתם שחורים כמו חולדות, פרזיטים כמו חולדות ומסריחים כמו חולדות... (להזכירכם, משפטים שהיו העיקר של התעמולה הנאצית נגד יהודים.) יש עוד הרבה סיפורים, שאני לא אכתוב כאן. יהודים אינם ציונים!!!

iziman

New member
ומאיזה

מקור בדיוק קיבלת את האינפורמציה הזאתי ?

Kiru

New member
אז שירוצו היום למח"ש

במקום להפיץ שמועות.

Vdrums

New member
ולמה לנו להאמין לכל

"עובדה ממקור ראשון" שמישהו כותב באינטרנט???

tamarhp

New member
למה לא?

בדיוק כמו שאנחנו מאמינים לך כשאתה מספר על השכנים הדתיים שלך, התחבורה בשכונה שלך, ולא יודעת מה. אני לא מאמינה שאדם (ועוד אדםם שמחשיב את עצמו לחרדי) ימציא שמועות ועוד יפרסם אותם פה בפורום כשירשור חדש. אנחנו לא כ"כ אהבלים כמו שאתה חושב.

Vdrums

New member
לא טענתי שאתם אהבלים. ואני

שלא כמוך לא מכליל את כל הציבור הדתי בגלל משהו שמישהו כתב אז תוציא את זה מהראש שלך. יש הבדל בין לבוא ולומר שיש לך עובדות ממקור ראשון לבין סיפור על שכנים...

blablash

New member
לא כתבתי את זה כדי שתאמין...

ב"ה ואם אתה לא רוצה להאמין אל תאמין, וזה רק מחזק את מה שחשבתי עליך עד עכשיו..

blablash

New member
הם בחיים לא יעשו את זה..

ב"ה הם לא מכירים במדינה הציונית, ולא רוצים שום שיתוף אתה, וגם לא עם מח"ש. וד"א מה שכן הם יכולים לעשות, וכבר עשו את זה כשהיו מקרים הרבה יותר חמורים של התעללות בעצורים, זה להפגין בשגרירויות הזרות של ישראל בארה"ב ובאירופה ולהזמין את התקשורת שם, אתה יודע איך זה עזר? תוך מס' שעות שחררו אותם ובטלו את כל האשמות...

אם זה כך,

"הם לא מכירים במדינה הציונית, ולא רוצים שום שיתוף אתה" הם מוזמנים למצוא להם מדינה אחרת.

blablash

New member
בשמחה, יש רק בעיה אחת קטנה...

ב"ה המדינה, שהוקמה ע"י הציונים, הוקמה על ארץ ישראל, הם, היו כאן הרבה ליפני שהציונים הגיעו לכאן, אם זו לא הייתה ארץ ישראל כבר מזמן הם היו בורחים, אבל מה לעשות שזאת ארץ ישראל...

אה, הם פרזיטים מהישוב הישן

כמו אז גם עכשיו... אז לקבל תקציבים מהמדינה זה בסדר, לקבל יחס כמו שאזרח במדינה דמוקרטית ראוי לקבל(למרות שבמקרה הזה הייתה הפרה של שעננין, אבל הם תמיד יכולים להשתמש בזכותם לפנות למח"ש-הם לא מוכנים? שלא יתלוננו. הם נותנים יד חופשית ליס"מניקים לעשות מה בראש שלהם) זה בסדר, כל עוד הכל טוב-אין להם בעיה עם המדינה הציונית, אבל בקטע של הפנייה למח"ש פתאום הם "לא מכירים במדינה הציונית"?

blablash

New member
הרשה לי לתקן אותך...

ב"ה מדובר בקבוצה של חרדים שלא לוקחת ולו אגורה שחוקה מהמדינה ולא מקבלת שום יחס משום מקום, וכמובן גם לא נותנת כלום. אני מדבר על החרדים משכונת מאה שערים, שאינם מכירים במדינה ולא לוקחים ממנה כלום. לא ביטוח לאומי לא שום קיצבה, פשוט כלום.

למעלה