בר אקטיבי

rachelb5

New member
בר אקטיבי../images/Emo48.gif../images/Emo72.gif

גם לאחר גישוש בארכיון והמלצות שונות לא מצאנו בר אקטיבי טוב. אשמח מאוד לקבל המלצות על בר אקטיבי ולא אגרסיבי
ודבר חשוב מאוד זה
על כל ההמלצות שהיו פה על הצלמת המקסימה סיגל שגב, עכשיו היא גם הצלמת שלנו.

אתי@

New member
אצלנו היו שרון שרותי בר שהיו טובים

מאוד לטעמנו. יש להם אלכוהול טוב, שיקים מצוינים, החברה שלהם על רחבת הריקודים ממש ממש אחלה וללא ספק הם לא מהמעיקים
לגבי סיגל שגב, אני שמחה למוע שהיא הצלמת שלכם - כמו שכבר אמרתי בעבר, אנחנו מרוצים ממנה עד השמים

צוקה

New member
הי רחל, לגבי בר-אקטיבי אנחנו לקחנו

את טקילה רויאל והיינו מאוד מאוד מרוצים והאורחים שלנו עוד יותר. בהתחלה אני בכלל פיקפקתי בחשיבותו של הבר האקטיבי, חשבתי שזה די מיותר - עד שראיתי אותם בפעולה ונתתי להם הוראות מדוייקות, כמו מעט אלכוהול, לא להתבלט, לא להתקרצץ, להוציא הרבה שייקים של פירות. היו להם כמה גימיקים מדהימים כמו במבוק ארוך ובתוכו מבחנות ששימש כ"לימבו" וכולם עברו מתחתיו - צעירים ומבוגרים, את לא מתארת לעצמך איזה שוס זה היה. אשמח לתת פרטים ותוכלי לקרוא עליהם גם בסיפור החתונה שלי.

ניצניצ

New member
בר אקטיבי../images/Emo45.gif

הבר האקטיבי היה הדבר היחיד שבן זוגי המתוק בחר לבדו, אני חשבתי שלא כדאי להתערב בדבר שחשבתי שאין לו משמעות, ומכיוון שהוא התעקש אז הסכמתי (בתנאי שלא יתקרצצו ולא ידחפו לאנשים לפה בכוח ...) ו... כל כך הופתעתי מהתוספת שהם נתנו לחתונה, הם פשוט השקיעו מכל הלב בכל התחומים: איכות המשקאות, הגימיקים, השמחה והריקוד שלהם על רחבת הריקודים, הפירגון והמחמאות לאורך כל כל כל הערב- פשוט מדהים. קוראים להם ICE BAR ואם את רוצה תכתבי לי מייל ואני אתן לך את הטלפון שלהם. מומלצים בחום!!!

תמרה*

New member
ניצניצ - מה עם סיפור החתונה שלך?

למיטב זכרוני היתה בשבוע שעבר... שמתם שלטים לחתונה? לדעתי ראינו שלטים שנשארו בצומת ברקאי ביום שישי כשנסענו להורים של ירון לארוחת ערב

ניצניצ

New member
יופי שראיתם

השלט היה כל כך ענק שחשבנו שאבא של בן זוגי הגזים אבל מסתבר שבכל זאת היו כמה אנשים שפיספסו
אבל בסוף כולם הגיעו
. סיפור החתונה קצת יותר מאוחר (אני נורא עמוסה עכשיו, רק נכנסתי לראות מה שלום כולם)

למעלה