בר בגטים

oshri1elh

New member
בר בגטים

אז ככה קודם כול מחיר הצלחת הינו לארוחה שתכלול בגט '3 סוגים של ממרחים ' סלט כמנה ראשונה ואת המנה העיקרית (ויתכן כמו שאמרת שבהתחלה אני אכלול גם משקה בארוחה ). לגבי השאלה השניה ' המקום יהיה מעוצב כבר באיזור הפנימי (משהוא שכלל לא דומה לדוכן או משהוא "מג'יף" )ובחוץ שולחנות ישיבה.שאלה נוספת האם לדעתך אני צריך לקחת בחשבול מסעדות ממש כמו ג'רף ' ג'ויה ושאר מסעדות שהם ממש מסעדות כמתחרות שלי???

danchen

New member
תושבה

שאלה טובה - המתחרים שלך הם כל אלו שעונים על הצורך של הלקוחות שלך - כלומר לאכול ארוחת צהריים או ערב או מקום להפגש (בילוי, פגישה עסקית, להעביר זמן בהמתנה לפגישה או למסיבה וכו'). אם עיקר הפרנסה תגיע מארוחות צהריים, וכנראה שזו כוונתך, אז ייתכן מאד שהמסעדות הן מתחרות שלך - בתוך המסעדות יש נישה של מסעדות זולות יותר שהן מתחרות יותר משמעותיות - שכן מי שרוצה ארוחת גורמה במאה שקל לא ישקול בכלל את האופציה של הבר בגטים כנראה, אבל מי שמחפש ארוחה ב- 30 ש"ח, ובו צריך להתמקד, צריך להכיר אותך ולהכניס אותך לרשימת האופציות שלו קודם כל, ולהיות הבחירה שלו בסופו של דבר. אני סקרן לראות את המקום... עדין לא ממש הבנתי איך זה ייראה ומה תמכור שם...

למעלה