בר בגטים

oshri1elh

New member
בר בגטים

אז ככה תודה רבה קודם כול על כול התשובות המהירות שאתה נותן לי כאן בקשר לשאלתך המקום יהיה בנוי בסיגנון של בר כלומר יהיו באיזור הפנימי דלפקי ישיבה על כיסאות בר ובחוץ יהיו מספר שולחנות ישיבה סטנדרטיים. אני שמח מאוד שאתה סקרן ורוצה לראות את המקום ובהחלט אזמין אותך להיתרשם מהמקום והאוכל כמובן ברגע שאפתח את המקום. אך בנושא של איך המקום יראה הוא יראה דיי פשוט וסולידי למשהוא מפוצץ עם אדריכל וכאלה(התקציב שלי לא מאשר את זה ) . והיות ואתה עוזר לי כול כך אז הינה עוד שאלה.... האם אתה חושב שיש לבצע סקר שוק לפני שאני מוציא את המוצר שלי לשוק באיזור הספציפי הזה?? אני חייב לציין כי יש מקום דומה למה שאני הולך לפתוח בנתניה וברעננה שעובדים ממש טוב האים אני יכול להקיש מיכך שאים המוצר שלי יהיה לא פחות טוב משלהם באיכותו וברמתו וברמת השירות של המקום והמחיר האטרקטיבי אזי סיכויי ההצלחה אמורים להיות טובים????

danchen

New member
ולשאלתך

זה שעובדים מקומות דומים לא אומר מה יקרה אצלך למרות שזה כן אומר שכנראה שיש צורך לשירות כמו שלך והוא אפילו מצליח. השאלה היא מי הקהל שאוכל שם, אילו מתחרים יש לו, מה המחירים שהוא לקוח, איך הועם שלו (טעים?) וכו'. גם אם הכל זהה אחד לאחד לא בטוח שאצלך יצליח גם - זה לא מדע מדויק.

למעלה