בר גדול\בר קטן - שאלה

• פותח הנושא 4667
  • פורסם בתאריך

4667

New member
בר גדול\בר קטן - שאלה

תגידו, בתור עבודה ראשונה, מה הייתם מעדיפים ? לעבוד באיזה בר קטן, שכונתי כזה, היצע משקאות סביר אך מוגבל, שהרוב הלקוחות סטודנטים וכאלה, שמפוצץ רק בסופ"ש או בבר גדול יותר, בלי קהל מוגדר, אבל עם מגוון רחב יותר של אלכוהול, במלא ברוב ימות השבוע... סתם, איזה התלבטות שיש לי ואשמח לשמוע דעותיכם

moon light9

New member
יש יותר אופציות מזה :)

העבודה הראשונה שלי הייתה כל מה שחלמתי עליו, בר שכונתי קטן. עם דיספליי מאד מאד מכובד, עם לקוחות קבועים ואיכותיים (הייטק למינהם, יוצרים, מעצבים וכאלה) בינהם גם סטודנטים פה ושם. אישית, זה הסגנון שלי, בשבילי להיות ברמנית זה לא רק להיות הכי מקצועית, מהירה ויעילה (אבל גם) זה בראש ובראשונה להיות תקשורתית, לדעת מה הלקוחות שלי שותים, מה הם אוהבים לשמוע, לדעת מתי לקוח צריך אותי שם בשבילו כי עבר עליו יום קשה ולדעת לעודד אותו כשצריך ולהניח לו לנפשו כשצריך. המחשבה על לעבוד בבר ענקי שבו אין לי זמן להחליף מילה עם הלקוחות שלי מעבר למה שותים, מצמררת אותי, הם עושים 60-100 ש"ח לשעה על מכירה אינטנסיבית, אני מעדיפה לעשות את 40-80 ש"ח לשעה על זה שנתתי ללקוח בדיוק מה שהוא רצה והיה צריך ולא רק את הדרינק שלו. אבל זה תלוי בבן אדם, יש הרבה ברמנים שמעדיפים לפרפר באטרף ולא לדבר יותר מידי עם הלקוחות שלהם.

4667

New member
בעיקרון אין לי יותר מידי בחירה

אני פשוט מתלבט כי ללמוד ולהפתח ולהכיר יותר משקאות וכו' במקום קטן זה גבולי. לפחות במקום בו אני מתלמד. אז חשבתי שהבחינה הזאת כדי לי יותר מקום גדול יותר... זה בכלל משפיע, מקום גדול\קטן ?

moon light9

New member
זה מאד תלוי בך...

מה שכן במקום גדול יש תמיד ממי ללמוד וכן אתה לומד איך טכנית לשפר את עצמך, להיות מהיר יותר, יעיל יותר, זה כלים מאד חשובים. למרות ששוב, מי שרוצה ללמוד לומד בכל מקום.

אממ

אני התחלתי בפאב קטן האמת. רוב האנשים היו קבועים שם. אנשים היו מגיעים כי שמעו עליו מפה לאוזן. ממש אהבתי את המקום הזה. הכל תלוי בך בתאכלס, מה שאתה יותר אוהב. אנשים מגוונים? או מקום אינטימי יותר שאתה שולט בכמעט הכל? (לי למשל הייתה יד חופשית בבחירת פלייליסט ועיצוב המקום)

The German

New member
לרוב הייתי ממליץ

להתחיל בקטן, משם לרכוש מיומניות ואז להמשיך הלאה. אך זה דבר אינידוודואלי, אם אדם מרגיש כי יש ביכולתו לקלוט מהר. קרי לקפוץ ישר לעמוקים אז בהצלחה. ברים גדולים יותר עמוסים, עבודה יותר אינטנסבית (אך לא תמיד יותר קשה!) ולרוב יותר כסף.

4667

New member
תודה לעונים.

כנראה אתחיל לעבוד בבר שכונתי קטן. בתקווה שאצליח לשלב עם לימודים.

nunimon

New member
זה כמו שתשאל - מה תעדיפו:

מכונית ספורט, או איזה מכונית פאר? אתה בטח יודע שלכל דבר יש את היתרונות שלו, אבל גם את החסרונות שלו. זה מאד מאד אינדבידואלי. הדבר היחיד שאני יכול להגיד לך שאולי זה סוג של שלב בחיים. ברמן חדש, יעדיף לעשות כסף, ואקשן, בבר גדול שעובד חזק. ברמן מנוסה, עם כמה שנים מאחריו , יזנח את ההמוניות ויעדיף קצת שקט, והנאה אישית. לפעמים גם יש שם אחלה כסף. אני אישית בשלב של איזה בר שכונתי. הראש עדיין דופק לי בלילות...

למעלה