בר- גיורא, מישהו מכיר? אכל?

kanojo

New member
נחמד מאד ../images/Emo127.gif

התפריט שם הוא כמו בכל בית קפה - סלטים, כריכים, פסטה וכו´. מה ששווה שם לדעתי זאת האווירה, פתאום לשבת בגינה שני מטר מדיזינגוף סנטר.

כתומתי

New member
שירות איטי ומזעזע, אוכל רגיל של בתי

קפה. שווה רק אם אתם באזור הסנטר.

Amoureuse

New member
נחמד מאד מאד

נכון שלא צריך לנסוע מחיפה במיוחד, אבל המקום חביב וגם האוכל לא רע. זה לא גורמה אבל זה עשוי היטב. יש לא רק סלטים וכריכים - נהנינו שם מכבד עם פירה (קלאסי, אבל עשוי טעים מאד), וסלט חם טעים, ויש עוד מבושלים. השרות היה חובבני אך חביב, ואני לא מצפה להרבה יותר במקום כזה. היינו שם מספר פעמים ובוודאי נהיה שוב. למרבה הצער בפעם האחרונה החלקתי במדרגות שלהם, הן שחוקות למדי - לא קרה שום דבר חמור אבל זה קצת קלקל את הערב. אז תזהרו...

פרנקלית

New member
התאכזבתי

הייתי שם לפני כחודשיים - שלושה אחרי מסע קניות מפרך באיזור הסנטר ומאוד נהנתי. בין השאר הזמנתי סלט שתובל מדהים והשאיר עליי רושם עז. לפני כשבוע וקצת, אחרי שיצאנו מסרט החלטנו שוב לקפוץ ולשחזר את ההצלחה, אבל גיליתי לצערי שהם 1. שינו את התפריט 2. תמחרו את הכל מאוד יקר 3. הסתפקתי בתה קינמון טעים.

תלתלית

New member
אתמול הייתי בבר גיורא עם חברים

המקום יפה וחביב הייתי בו כבר פעם (ואז היה ממש מוצלח). פשוט שתיתי נס קפה , ולאחר מכן גיליתי שחייבו אותי ב 16 ש"ח. לא הבנתי איך נס קפה פשוט (לא מוקצף או על חלב או משהו) עולה כל כך הרבה. שאלתי את המלצרית והיא אמרה שככה זה. הקפה ההפוך אגב, עלה פחות .. אכלנו פאי אגסים טעים ( 26 ש"ח ) אבל אני התבאסתי מהעניין עם הנס שעדיין נראה לי יקר. פעם הבאה אשתה לי קולה...

25אירית

New member
גם אני "חטפתי חום" ממחיר קפה :-8

היום ירדתי עם קולגה מהעבודה לישיבה קצרה של 15 דקות בארקפה (דיון סודי שהיה חייב להתקיים מחוץ לכותלי קירות הגבס הדקיקים...
) הזמנו שני הפוך קטן. עד פה, הכל טוב. אחרי ששאלו אותנו מליון ושבע שאלות לגבי איך, כמה, למה, איפה אנחנו רוצים את הקפה עלינו לשבת בקומה למעלה, תוך הבטחה שיקראו לנו כשהקפה מוכן. טוב. אחרי כמה דקות עולה מלצר במיוחד להגיד שהקפה מחכה על הדלפק #!@*%^$# אני יודעת, בארקפה השירות עצמי, אבל עלית כבר עד למעלה- לא יכולת להביא את הקפה?!?!? טוב. (את הטוב-ים האלו אני חושבת שלמדתי מגוז
) השוק הגיע ביציאה בקופה- 25 ש"ח!!!! בלי להתבלבל... נראה לי טרוף בריבוע!

גוז

New member
ארקפה? ../images/Emo118.gif

משלמים ביציאה? ממתי??? המחירים השערורייתיים הם לא חדשה שם - הם היו כאלה מאז ומעולם.

25אירית

New member
אני חושבת ש..

התשלום ביציאה עובד רק בסניף שברחוב משכית בהרצליה פיתוח. באמת עכשיו אני נזכרת שבכל שאר הסניפים משלמים עם ההזמנה. האמת היא שכמעט לא יוצא לי לשתות שם, מה שכן, יש שם סנדביץ´ עם עוף, חצילים, שקדים וצימוקים שאני פשוט חולה עליו ולכן אני מבקרת שם מפעם לפעם.

meravbr

New member
אין אין כמו ארקפה!!!!

(והם כנראה יודעים את זה עם המחירים המופרזים שלהם)

ilancafe

New member
אולי הם נותנים קנס למי שמזמין נס?!

בהחלט יש בזה משהו, לא?

למעלה