בר התעורר עם 40 מעלות חום

דיאנה1

New member
בר התעורר עם 40 מעלות חום ../images/Emo10.gif

נתתי לו אקמול והכנסתי אותו לאמבטיה פושרת. עכשיו הלבשתי אותו בבגדים קלים והדלקתי את החימום. אני מקווה שהחום ירד קצת. אוף. הוא כנראה נדבק ממני בכל זאת בשבוע שעבר. טוב זה לא פלא, הוא צמוד אלי 24 שעות ביממה. והרופא שלנו לא מקבל מחר בבוקר, רק אחרי הצהרים. אני אצטרך ללכת לרופא אחר שלא מכיר אותנו.

דיאנה1

New member
המצב השתפר קצת, החום ירד ל 37.9

בעקבות האקמול והאמבטיה. התקשרתי למוקד מכבי ואמרו לי לא ללכת לישון אלא להשגיח עליו עד הבוקר, ובבוקר ללכת לרופא. בינתים הוא משחק ונראה מרוצה מהחים.

mom&shaked

New member
החלמה מהירה

נהגת נכון, במצבים שלשקדי עולה החום גם אני מכניסה אותו לאמבטיה פושרת וכמובן אקמולי, תתעודדי כי לפעמים אחרי הטיפול הזה הכל בסדר והחום לא עולה שוב. כמובן להיות עם יד על הדופק וכל הזמן לבדוק.

zimes

New member
לא לישון?

משונה. אני לא מבינה מאיפה באה עצה כזאת. איך יהיה לך כח לטפל בו למחרת? שיהיה בריא!

דיאנה1

New member
באמת משונה. הלכתי לישון בסוף

אחרי שראיתי שהחום לא עולה בחזרה והוא נראה בסדר, מסכים לינוק ועם מצב רוח טוב. הבוקר החום עלה חזרה ל 39.1 . החלטתי לחכות לרופא שלו היום אחר הצהרים. הוא שוב עם מצב רוח טוב ומסכים לינוק. מקווה שישאר כך.

החלמה מהירה../images/Emo23.gif

למרות שמהתיאור שלך אני מבינה שבר מרגיש די טוב ורק אמא שלו זקוקה לאיחולים. הרבה כוחות, אנרגיות ובריאות. אתם בטח תחנה נוספת בסבב של הוירוסים שתוקפים את כולנו לאחרונה. שיעבור מהר

דיאנה1

New member
תודה לכולם, וניריתי, ואם נשארו לך

איזשהם עקבות רגשות אשמה לגבי יותם - את רואה, גם כשנשארים בבית אפשר לחלות... אין תעודת ביטוח. ואגב מה שלומו? החלים לחלוטין?

נו, יש אצלכם שיפור?

נראה שיותם החלים כמעט לחלוטין. נשארה נזלת טורדנית והוא עייף מהרגיל כנראה בגלל האנטיביוטיקה. עד כמה שאני מתה על החורף, נמאס לי מהמחלות. יאללה, שיגיע הקיץ בחזרה.

_גלית_

New member
איזה יופי ש..

שכשמישהו נהיה חולה, עד שאני מספיקה להגיב, הוא כבר מרגיש יותר טוב...
תהיו בריאים

../images/Emo24.gif תרגישו טוב!

ברצ´וק, תחלים מהר. אמא ודודה טלי רוצות ללכת לסרט!
גדולה לך!

למעלה