בר זוהר היום בשישי בגאון ומישל אמדורסקי אצל מיכל זוארץ. "רון פרש פה פה פה פה פה" חחח תראו!
A amirkela New member 12/11/04 #1 בר זוהר היום בשישי בגאון ומישל אמדורסקי אצל מיכל זוארץ. "רון פרש פה פה פה פה פה" חחח תראו!
ב בופרית לנצח New member 13/11/04 #3 חחח../images/Emo163.gif רשמתי על זה כבר.. אמממ לא ראיתי את מיכל אבל ראיתי שישי בגאון.. פספסתי את מומי לוי ותגידו נכון יהודה לוי עושה מעצבו פדיחות?!
חחח../images/Emo163.gif רשמתי על זה כבר.. אמממ לא ראיתי את מיכל אבל ראיתי שישי בגאון.. פספסתי את מומי לוי ותגידו נכון יהודה לוי עושה מעצבו פדיחות?!
Z zionyeo New member 13/11/04 #4 יודה לוי מתלהב מעצבן... ומומי לוי, גם הוא מתלהב... אני לא אוהבת את שניהם. הקול של מומי מעצבן אותי. אבל אם את אוהבת את מומי אין לי בעיה עם זה, מכבדת את האהבות שלך
יודה לוי מתלהב מעצבן... ומומי לוי, גם הוא מתלהב... אני לא אוהבת את שניהם. הקול של מומי מעצבן אותי. אבל אם את אוהבת את מומי אין לי בעיה עם זה, מכבדת את האהבות שלך
ב בופרית לנצח New member 13/11/04 #5 ../images/Emo13.gif../images/Emo163.gif אני אוהבת את השירים של מומי לוי לא אותו
M M i R i L e New member 13/11/04 #8 ברור שהוא מתלהב חחח הוא חש אלביס... אבל בוא נגיד שיש לו ממה להתלהב למרות שזה עדיין לא לגמרי מצדיק את אהבתו העצמית (TOOMUCH)
ברור שהוא מתלהב חחח הוא חש אלביס... אבל בוא נגיד שיש לו ממה להתלהב למרות שזה עדיין לא לגמרי מצדיק את אהבתו העצמית (TOOMUCH)