בר כבר לא אוהבת ברביות/ סיפור

joy24

New member
בר כבר לא אוהבת ברביות/ סיפור

כשבר נולדה היא הייתה הבכורה להורים צעירים ונרגשים ונכדה ראשונה לסבא וסבתא משני הצדדים..כך שכשהיא הגיעה לעולם חיבקו אותה באהבה, ונתנו לה כל מה שילדה צריכה כדי להיות שמחה וכשבר הייתה קטנה נדמה היה כי לא הייתה ילדה מאושרת ממנה... החדר שלה היה עמוס בצעצועים ..שזה לא מפליא כי בר בעצמה הייתה צעצוע של כל המשפחה... היו לה בחדר דובונים, ואופניים נוצצות ורודות, קלטות וידאו והמון ספרי ילדים ומשחקי יצירה , ובית בובות ענק ושרשראות וצמידים מפלסטיק, ומטבחון קטן שאפשר לעשות בו אוכל, לא באמת רק ב´כאילו´... בר אהבה לשחק בכל הצעצועים ,אבל הכי הרבה היא אהבה לשחק בבובות הברבי, כמובן שהיה לה אוסף מרשים למדי; בלונדיניות, ברונטיות ,ואפילו ג´ינג´יות, היו לה ברבי ספורטיבית, וברבי אשת עסקים והייתה ברבי כלה, וברבי רוכבת הסוסים עם החליפה וכל האביזרים, כמובן שכל הברביות היו יפות חטובות ... אבא ואימא של בר אהבו אותה מאד והם כל הזמן השוויצו שהיא ילדה ממושמעת מאד ואוכלת כל מה שנותנים לה ..גם סבתא אסתר הייתה אוהבת להכין לבר כל מיני מאכלים מיוחדים שבר אוהבת ובר אהבה ללכת לאכול אצל סבתא..אבא של בר כל הזמן היה צובט לה בעדינות את המותניים ואומר לה שהיא הכי הכי יפה בעולם והילדה הכי טובה כי היא עושה מה שאומרים לה כל הזמן .. כשבר גדלה קצת ופגשה את הטלוויזיה היא התחילה לאהוב מאד את ערוץ הילדים היא לא הייתה מוכנה להפסיד אף תוכנית עם המנחה האהובה עליה –סטאר- והיא אמרה לכל מי שרק רצה לשמוע שגם היא רוצה להיות מנחה בערוץ הילדים כמו סטאר כשהיא תהיה גדולה...אפילו פעם היא אמרה את זה כשדודה רחל באה לבקר ולא הבינה למה דודה רחל ואימא צחקו ודודה רחל אמרה לה בעודה מלטפת את ראשה בחיבה שכדאי שהיא תפסיק לאכול מעכשיו ועד שהיא תגדל ,אם היא רוצה להיות כמו סטאר..בר חשבה לעצמה שבטח דודה רחל לא מבינה כלום כי לא יכול להיות שבגלל שסטאר בטלוויזיה אסור לה לאכול.. הרי כל הזמן אמרו לה שצריך לאכול את כל האוכל כדי לגדול...אז איך היא תהיה מנחה בערוץ הילדים אם היא לא תגדל בכלל ? כשלבר היתה בת מצווה , כחלק מהמתנות עשו לה גם מנוי לעיתון שבועי לנוער...היו בו כל מיני סיפורים ואיורי קומיקס, אבל יותר מכל בר אהבה לגזור את התמונות של הדוגמניות ולתלות אותם על הארון שלה...כמובן שבשלב הזה בר רצתה להיות דוגמנית כשהיא תהיה גדולה... בגיל 14עשו לבר מסיבת יום הולדת לכיתה והזמינו את כל הילדים..גם יוסי היה שם ..והוא היה הילד שבר הכי חיבבה אבל היא לא גילתה לאף אחד...כי היא קצת התביישה...במסיבה הם שיחקו חבילה עוברת ויוסי היה צריך לתת את החבילה ל-ילדה הכי רזה בכיתה- כשיוסי נתן את החבילה לקארין , בר התנהגה כאילו היא לא שמה לב, אבל היא נעלבה נורא כי היא חשבה שגם יוסי מחבב אותה..אבל אח"כ יוסי הזמין את דווקא את קארין לרקוד "סלאו" כשהיה שירים שקטים.. למחרת בר שאלה את אימא אם היא חושבת שהיא רזה, ואימא מיד אמרה לה, "איזה שטויות את מכניסה לך לראש..את ילדה יפה ובריאה..אל תתעסקי בשטויות האלו שאת קוראת בעיתונים.." ואז בר התפרצה בבכי ואמרה לאימא שאם היא לא תהיה מספיק רזה כמו קארין איך היא תהיה דוגמנית..אז אימא חיבקה את בר ואמרה לא נורא ילדה שלי...את יכולה להיות הרבה דברים בחיים, כל מה שתרצי..אם יש רצון אז יש דרך... ובר ..מצאה את הדרך...היום בר בת 16... בשנה האחרונה היא יוצאת ונכנסת מבתי חולים, בשביל להיות מספיק רזה, בר הפסיקה לאכול לאט לאט..צמה במשך ימים..ואז כשאכלה לבסוף היא הקיאה מיד אח"כ...כבר מזמן אי אפשר לומר על בר שהיא הילדה המאושרת ביותר בעולם, לקח המון זמן עד שבר שיתפה את אימא ואבא במה שעובר עליה...במשך שנה שלמה היא הצליחה להסתיר את העובדה שהיא אוכלת ואח"כ מקיאה...בר פשוט היתה מסתגרת יותר בחדרה ולא מדברת עם אימא כמו פעם , אבל כל הדודים והדודות אמרו לאבא ולאימא שזה נורמלי בגיל הזה שהילדה תרצה להתרחק מהם, ולא לבוא לארוחות משפחתיות כי זה גיל כזה של מרד נעורים...אבל בשלב מסוים בר סיפרה לחברה שלה שסיפרה למורה והמורה כבר סיפרה לאבא ולאימא של בר.. ובר... כבר מזמן לא מאושרת והיא כבר לא אוהבת ברביות יותר...היא גם לא רוצה להיות דוגמנית או מנחה בערוץ הילדים ..היום בר מסתפקת במשאלה אחת פשוטה להיות, להיות פה , ולהיות בריאה...

לכן...בהצדעה ../images/Emo39.gif

לכן בהצדעה נשים אמיצות שפורצות את המוסכמות. כל הכבוד כל הכבוד על אומץ ורצון. כל הכבוד על חוזק ובטחון בדרככן שלכן סוללות המון. חופש וחירות ללא תלות, חופש לעשות ולהפוך עולמות. לגדל את בבת -עינכם ולגרום לו לאושר כי זו מהות החיים....."לגעת באושר". מצדיע לכן ניב

פלג^ר

New member
תודה יקירי קבל נשיקה וחיבוק.אוהבת..

חברתך לפורום...אני מקוה שניראה אותך בפגישת הפורום.אוהבת מוני**

תם-תם

New member
יקירותי!!!!!!!

המון המון זמן לא יצא לי להתחבר.. קרו כל כך הרבה דברים, ואני מרגישה שאני שוקעת, וצריכה לשתף. רבתי עם אימא שלי. ריב ממש ענקי לפני חודש וארבעה ימים. הייתי אמורה לנסוע עם אבא שלי והיא לא נתנה לי לנסוע, על זה הבלגתי. למחרת בבוקר אשתו של אבא שלי חטפה וירוס רציני ונשלחה בדחיפות לחדר מיון. אבא שלי נסע איתה ואני נשארתי עם הילדים. אימא שלי ידעה את המצב ונתנה לי ללכת. במשך כל היום שמרתי איתה על קשר ובערב היא התקשרה בהיסטריה איך זה שאני עדיין לא בבית ובלה בלה בלה. זו הייתה הפעם הראשונה בחיים שלי שאשכרה עניתי לה וצעקנו נורא חזק. נשארתי לישון אצל אבא שלי ובמהלך הימים שאחרי זה דיברתי עם כל העולם בערך, וקיבלתי תגובות שונות ומשונות מכל הצדדים המעורבים (והלא) והודעתי לאימא שלי שאני לא חוזרת הבייתה עד שאנחנו לא הולכות לטיפול. היא בתגובה הודיעה, שהפסיכולוגית משוחדת, ושהיא לא הולכת לשום טיפול עד שאני לא חוזרת. (יופי, חזרנו לגן). בכל מקרה, מאז אני אצל אבא שלי, ואפילו עשינו שיפוץ ויש לי עכשיו חדר. ובימים האחרונים אני פשוט בדיכאון רציני ואני כמעט ולא מתפקדת. אני ישנה ובקושי אוכלת וכל הזמן יש לי בחילה, ואני פשוט לא יודעת מה לעשות עם עצמי. קשה עם הניתוק הזה, קשה עם זה שאני לא מרגישה שאני מתגעגעת אליה, קשה לי עם החום והאהבה שמרעיפים עלי פה מכל עבר, פשוט כי אני מרגישה כפוית טובה, ואין לי מושג איך לבלוע את כל האהבה הזאת. אני פשוט מתפרקת. ועוד דבר שרציתי להוסיף- בכל מה שקשור לילדים שלכן, תסימו לב לפרטים הקטנים והכאילו אלמנטריים אני למשל היתי בשוק טוטאלי בימים הראשונים שלי פה כשמישהו הכין לי כריך לבית ספר. לילה טוב. תמר

dominogrose

New member
תם - תם יקירתי !

אני חושבת שאני מבינה את רוב הדברים שאת עוברת.... אצלי לאחרונה יש מריבות מרובות ביני לבין אמא שלי. אני לא יודעת באיזו רמה הריב שלכם היה, אבל אצלינו זה הגיע למימדים גדולים ביותר. אני מקווה שאת בסדר עכשיו. תגידי, את עדיין יושנת אצל אבא שלך? תשמעי, אמא שלך לא במצב הכי טוב שיש.. ואת זה אני בטוחה שאת כבר יודעת... היא צריכה עכשיו יותר מכל את עזרתך. זה קשה להיות חד הורית גם מבחינה כלכלית וגם מבחינה נפשית אני לא יודעת בדיוק מה המצב הכספי שלכם ומה מצבה של אמך אבל אני יכולה להגיד לך שלהיות חד הורית זה לא קל. ואני רואה את ההבדל אצל אמא שלי. היא מאוד השתנתה. אני זוכרת אותה כאמא אוהבת, דואגת שמחה ומאושרת. אני לא אומרת שהיא כבר לא דואגת ואוהבת, אבל קצת קשה לראות את זה. היא נכנסת לדיכאונות, מתעצבנת מכל דבר קטן, היא לא משקיעה בעצמה, לא משקיעה בבית. כל נטל הבית נמצא עליי עכשיו (וזה אומר ניקיון, אוכל, לטפל באחותי הקטנה). דברים שאמא שלי הייתה עושה, ובשמחה. עכשיו הדבר הכמעט יחיד שהיא עושה זה ללכת לעבודה (כי אין ברירה) ובגלל שהיא במצב הזה, למרות שנראה לך בטח עכשיו שאני מאוד מבינה אותה... אני נורא סובלת מזה... מכל הצעקות שלה, והעונשים שהיא עושה לי למרות שאני כבר ילדה גדולה ועברנו את הגיל של העונשים, כבר קרה שכמעט ברחתי מהבית בגלל זה אבל למזלי, חבר שלי שמאוד דואג לי, שכנע אותי לחזור. אני רבה איתה כל יום. ואולי היא צריכה ללכת לפסיכולוג או משהו אבל היא לא הטיפוס שהולך לטיפולים.... לי, אין לבינתיים פיתרון..... מצטערת שבילבלתי לך את המוח עם כל הבעיות שלי.... איך את מרגישה מתוקה? אני מקווה שהכל יסתדר לצד הטוב ביותר. קבלי ממני חיבוק ענק!! אוהבת, סיון!!!

dominogrose

New member
תמתמונת, מה איתך מותק? ? ? ?

אני רוצה לדעת שהכל בסדר.... ***סיון***

למעלה