בר כוכבא

simonapelleg

New member
בר כוכבא

בוקר טוב,
חשבתי שלי זה לא יקרה. אמש יובל חזר מהגן ואמר שהגננת בקשה בקשה להביא סיפורים על בר כוכבא.
לא חשבתי שאמצא עצמי יושבת באינטרנט ומחפשת לו על בר כוכבא.
מדהים.
אני מקווה מאוד שזו לא פריצת דרך לבאות.
יום מבורך.

schlomitsmile

Member
מנהל
שתהיי בריאה- לפי הפתיחה שלך, חששתי מי יודע מה קרה לך

מה כ"כ נורא בלחפש סיפורים על בר-כוכבא?

limonana3

New member
חכי שהוא יגיע לבית ספר

עוד תתגעגעי לבר כוכבא...בכלל מסתבר שלא פעם שיעורי הבית של הילדים לפעמים הם גם לא פעם גם משימות לנו ההורים. כשהילדה פונה ומבקשת עזרה אי אפשר לסרב. מה גם שחלק מהעבודות שהם מקבלים מהווים חלק מהציון במקצוע ומהווה לא פעם תחליף למבחן

simonapelleg

New member
בוקר טוב,

מקווה שאהיה מספיק יצירתית לא להכין את שיעורי הבית שלו.
בכל אופן היום אני כבר מוציאה פטור, למדורה בעלי הולך איתו ואני הולכת להנות משעות של שקט וכתיבה.
ולנושא אחר....
אין אושר גדול מלהתחיל שבוע מבשורות טובות כפי שקבלתי מבתי הנשואה.
כיף כיף כיף.
יום מבורך עם חיוך בלב

אני ממש מתעצבנת

לפעמים נותנים שיעורים שברור שהם להורים ולא לילדים.
כבר כמה פעמים השנה עשיתי בלגן בבית הספר על הנושא הזה...

דינהלה1

New member
תראי מה זה

השנה יצא תקנה ממשרד החינוך למעט ככל האפשר במבחנים לילדי כיתה א ו ב'. מורה אחת נתנה בכיתה של הבת שלי עבודת בית לכתוב סיפור קצר על הנושא שנלמד בכיתה. מאחר והילדים בגיל הזה עדין לא יודעים לכתוב ולערוך ההורים עוזרים. בסימסטר הראשון הבת שלי הגישה עבודה שכתבה בעצמה מבלי שבדקתי וקיבלה מהמורה הזאת בתעודה ציון נמוך יותר משאר המקצועות. כשהבת שלי ראתה את התעודה היא פרצה בבכי ולא הבינה מדוע תלמידים שפחות מתאמצים ממנה קיבלו ציון גבוה יותר.
בסימסטר הזה אני לא נותנת לה להגיש שום עבודה ללא בדיקה שלי אבל עדין את המטלות שהיא מסיימת בזמן בכיתה היא מוסרת למורה. לעומת זאת תלמידים שלא מספיקים בכיתה מגישים ביום אחר לאחר שהעבודה נבדקה ע"י ההורים. אז מי יקבל ציון גבוה יותר?

למעלה