בר מצוה עם חשבונות

בר מצוה עם חשבונות../images/Emo46.gif

בשבת הקרובה יש לאחיין (היחיד) של בעלי עליה לתורה לקראת בר-מצוה. הילד הזה עבר חיים קשים מאד עם אבא חולה נפש ואלים ואמא בורה שהשתדלה לעשות כמיטב יכולתה המצומצת כדי לגדל אותו ואת אחותו הגדולה (15). להפתעתי גילי שכל משחת בעלי מתכוונת להעדר מהאירוע חוץ ממני. אחותו לא בא לה לבוא. בעלה נסע פתאם לחו"ל. בת אחת שלה בחו"ל ולא תבוא. השניה קשה לה לצאת מהבית בגלל התנוקות. בעלי לא רוצה ללכת כי זה ארוע עם אופי דתי ובכלל הוא לא אוהב ארוחות מרובות אנשים. ורק חמותי ואני הודענו שנבוא. לדעתי זה מגעיל. הילד כל כך נפגע. גם אין סיבה לזה בכלל כי היחסים הם דוקא טובים מאד. האמא של הילד תמיד עזרה ותמכה בהם בכל דבר ובעל ענין ככל יכולתה ועכשיו כשיש לה שמחה אחת ויחידה הם לא מחזירים. חזירים. אני כועסת ואני כן אלך אפילו בלי בעלי. לא מגיע לילד קטן לדעת שהעולם יכול להיות כל כך קשה כבר עכשיו. מה דעתכם?

עדוש

New member
מסכימה איתך.

במיחד שזה ילד שעבר כל כך הרבה לגילו הצעיר, למה לא לעשות לו קצת טוב על הלב? אולי תנסו (את וחמותך) לשכנע את שאר בני המשפחה להצטרף? ממש כואב לי על הילד

תודה על העידוד. המצב כרגע כזה../images/Emo51.gif

חמותי לא מתכוונת לשכנע אף אחד. מבחינתה הבת שלה קדושה ואם היא לא רוצה לבוא אז היא לא תפריע לה. הבת שלה גם ככה דפוקה מאד. גם היא חולת נפש מטופלת בתרופות וחמותי תמיד מפחדת שאיזהשהו לחץ יוציא אותה מהאיפוס. בעלי התכנע ללכת לארוחה. נגיע לשם בערך בעשר שזה מספיק טוב. לבית כנסת הוא עדיין מסרב ללכת. לעומת זאת המשפחה של האמא של הילד נהדרת. הם הגיעו כבר ביום רביעי בערב והלכו איתו אתמול ב_5:40 בבוקר להנחת תפילין בבית הכנסת ואחר כך חגגו לו בארוחת בוקר חגיגית. מאז הם שם מבשלים ומנקים ומכינים הכל לשבת. הילד מאד מתרגש. המשפחה של אמא שלו הם אנשים פשוטים ועניים אבל חמים מאד ותודה לאל שהם מחפים על החוסר שיש לו מהמשפחה של אבא שלו.

בולי27

New member
בטח מסכימה איתך../images/Emo70.gif

חבל על הילד! תנסי שוב לשכנע את בעלך!!!

amitmom

New member
ביג ליידי, אני שמחה שלחתן הבר מצוה

יש דודה נפלאה כמוך. אני מסכימה עם כל חברותי..ללכת לבר מצווה! הילד לא אשם ולא צריך לתת לו הרגשה רעה ביום חגו.

bertap

New member
מתאים לך מאד השם

לביג לידי שלום כן ירבו כמוך

נעם33

New member
אמל´ה איזה פחד, את לא פוחדת../images/Emo35.gif

עם אח חולה נפש ואחות חולת נפש, את לא פוחדת שזה משפחתי ויופיע גם אצל בעלך או חלילה ילדיך? מפחיד!!!

כן אני פוחדת אבל כבר לא../images/Emo184.gif

אין לי כבר מה לפחד כי אין לנו ילדים. בעלי לא יכול ולא רצה לעבור את כל הטיפולים הכרוכים בכך וגם לא לאמץ. אז הגנים הדפוקים נשארו אצלם. חוצמזה כולם מטופלים שם בתרופות כבדות ויעילות שמרככות את המצב. על גיסתי בכלל אי אפשר להרגיש שמהו לא בסדר אצלה. רק מי שיודע יודע. אצל גיסי פעם היה נורא כי הוא היה אלים מאד אבל רק כלפי אשתו והיום הוא רגוע לגמרי (מהתרופות). ץודה לאל שהרפואה התקדמה. פעם אני אספר לכם איך חיתנו אותו ותזדעזעו.

למעלה