בר משקאות- כדאי לההשקיע?

tamar111

New member
בר משקאות- כדאי לההשקיע?

שלום לכולם, רציתי לשתף אתכם בהתלבטות חדשה.... היות שמזמן חרגנו מהתקציב, החלטנו לוותר על בר משקאות אקטיבי ופסיבי. אבל, ביום חמישי היינו בחתונה, והיה בר נורא נחמד, אנשים שתו וקיבלו מצב רוח מעולה.. אז התחלנו להתלבט, אולי כדאי להשקיע בכל זאת... מה אתם אומרים? ואולי אתם מכירים בר טוב ולא יקר? תודה מראש תמר.

tamar111

New member
המקום נותן בר רגיל.

אני לא שתיינית גדולה, אבל הבר שראיתי בחתונה ביום חמישי הדליק אותי, כי הוא היה מעל ומעבר. הבר שהמקום נותן הוא די סתמי, הייתי שם כבר בכמה חתונות, והבר לא זכור לי במיוחד. תמיד אפשר לצייד אותו במשקאות שלנו, אבל מה שאהבתי בבר שראיתי זה הקוקטילים המיוחדים, ואת זה המקום לא נותן.

בקיצור, את רוצה בר אקטיבי.

זה מאד תלוי מה המקום נותן. אנחנו החלטנו לא לקחת בר אקטיבי, כי ההבדל בין מה שהמקום נותן למה שהבר האקטיבי נותן הוא רקדניות, ופירות באלכוהול, אז זה לא שווה את המחיר.

tamar111

New member
אני חושבת שההבדל הוא בקוקטילים

בר אקטיבי זה אלה שמסתובבים על הרחבה , לא? אני רציתי בר משקאות רגיל, עם משקאות שיהיו יותר ברמה ממה שהמקום נותן, וקוקטילים על בסיס פירות... זה הכל...

אז המקום יכול לספק לך פיתרון,

במיוחד אם את מוכנה להביא משקאות מבחוץ, אולי בתוספת מינימלית לאדם. ניסית לדבר איתם ולבחון אפשרויות?

tamar111

New member
אני לא חושבת שהם מתעסקים עם זה

לפי מה שראיתי הם מספקים משקאות וזהו, בלי ערבובים למינהם. אבל זה שווה בדיקה נוספת, תודה על הרעיון.

הילית*

New member
יעל, את צודקת בהחלט!

גן האמנים מקפיץ טקילות בתוך רחבת הריקודים ולדעתי זה היה ממש מספיק. יש מקומות שבאמת בר אקטיבי הוא מיותר וגן האמנים הוא אחד מהם!

oc101

New member
להלן הבר של יום חמישי ../images/Emo5.gif ../images/Emo12.gif ../images/Emo46.gif

לא משהו בכלל....ו tamar111 / חתונות הייתי בחתונה ביום חמישי , הם היו הבר האקטיבי. ממש לא היה משהו, לא נראה משהו מקצועי, הפרצופים של מי שטעם הראו גם על טיב המשקאות... אני לא התרשמתי לטובה. Tamar , next time be more consistence in your massages...
hatzehira

tamar111

New member
לא כל כך הבנתי למה את כועסת?

הייתי ביום חמישי בחתונה. חברה אחת סיפקה את הבר הקטיבי וחברה שונה את הפסיבי. הבר האקטיבי היה על הפנים. הבר הרגיל היה משהו משהו. ועל זה גם שאלתי.... סליחה אם היתה אי הבנה.

oc101

New member
are u sure?

cause I know that they did both of the bars ? but I know that it was "Al Hapanim" the D.J that did the music is ours and also a good friend of my.... but i´m not mad... hatzehira

tamar111

New member
את מדברת על החתונה שהיתה בשפיים?

אני בטוחה, ניגשתי לברמנית במיוחד כדי לברר אם הבר הפסיבי והאקטיבי שייכים לאותה חברה, כי היה הבדל מאוד מהותי בינהם. היא טענה שאין שום קשר בין החברות. בכל מקרה, אני מאוד נהניתי מהחתונה....

למעלה