"בר נייד"- יש חיה כזאת?

חמדונה

New member
"בר נייד"- יש חיה כזאת?

אהלן, התייעצות. איכשהו קרה וסונג'רתי לארגן איזשהי מסיבה ביולי, שכמובן תצריך כמויות לא שפויות של אלכוהול. בעיקר וודקה רד בול אני מניחה, קצת בירות, ייגר וטקילה בשבילי (טוב, אז אולי כן יש יתרונות בלהיות המארגנת, תהיה טקילה). רציתי להתייעץ איתכם בקשר לכמה אופציות, ואם יש לכם הצעה נוספת אני יותר מאשמח לשמוע. אנחנו מדברים על 100-150 איש, אבל שותים כמו בהמות. אז אפשרות אחת היא להביא למקום בר, בהנחה שיש דבר כזה (חייב להיות, נכון? הרי בכל פסטיבל/מסיבה/הופעה יש בר). אני אשמח לפרטים- כמה יעלה, איזה חברות עושות. אפשרות אחרת היא שאנחנו נקנה את האלכוהול ונשכיר ברמן. כמה צריך לעלות? עוד אפשרות היא שנקנה את האלכוהול ולא יהיה אף אחד אחראי ופשוט כל אחד ימזוג לעצמו. זה נראה לכם ראלי? יעבוד? או שלא הייתם ממליצים? אגב, אתם חושבים שברמן אחד יספיק או שרצוי שניים? תודה על העזרה!

תשובה

בר נייד - יש חיה כזאת. כל חברות שרותי הבר למיניהן. הקישי בגוגל 'חברות שרותי בר'. פיתרון אידיאלי, בהנחה שיש קומבינות עם ספקי אלכוהול, היא להביא בר בלבד וברמנים. אם אין, תעשי חישוב של כמה תעלה כמות השתייה למסיבה, איך את מביאה אותה, היכן את מאחסנת ותראי אם שווה לך בכלל לתהעסק עם זה לבד. לא חסר בשוק חברות שרותי בר שלא יודעים לתמחר את עצמם ואפשר לסגור את הפינה באותה השקעה כספית. רק לקחת בחשבון שזה עלול לפגוע ברמת השירות במסיבה. לגבי מספר ברמנים. ברמן אחד לא מספיק למסיבה של 100-150 איש ששותים כמו בהמות. דבר נוסף שלא ציינת זה האם האלכוהול במסיבה בתשלום או בחינם. אני הייתי ממליץ על 2 ברמנים אם האלכוהול בחינם. המבחר לא ענק ולכן אין התעסקות גדולה. במידה והאלכוהול יהיה בתשלום הייתי הולך על 3 ברמנים. יותר רגוע, פחות טעויות = פחות הפסדים. לגבי המזיגה העצמית של המשקאות רצוי שתצייני את אופי המסיבה. גילאים, מוזיקה, מטרת המסיבה וכו'. תשתדלי להימנע כמעט בכל מחיר שיהיה הגשה עצמית. אנשים נוטים להפוך את העניין לשכונה. העונה הינו עובד בחברת שרותי בר לפרטים נוספים את מוזמנת ליצור קשר במסרים

חמדונה

New member
תודה.

אני אקח בחשבון

למעלה