בר עושה כפים!
(הכי מתאים

דיאנה1

New member
בר עושה כפים! ../images/Emo24.gif (הכי מתאים

שמצאתי...) איזה כיף, בביקור הבא בטיפת חלב אוכל להישיר מבט בגאווה! ומי ראה את זה פעם ראשונה? אמא שנשארת עם בר כל היום בבית כדי לראות בעצמה את התקדמות, שכבר חודשים עושה לו "מחי מחי כפים"? מה פתאום! אבא שחזר בערב מהעבודה וישב איתו קצת על השטיח, פתאום קורא לי: "את חייבת לראות את זה!" - הוא מדקלם "מחי מחי כפים..." ובר מוחא כפים ואפילו שם ידים על הראש בסוף. אין, אין צדק.

ווהו! לא עוד בושות בטיפ"ח!!

מחי מחי כפיים לברקי מגלי! ועכשיו- יאללה, לעמוד! שנתערב מתי זה יקרה?

חחחחח..... בדיוק כמו אצלנו

גם אצלנו יום אחד אבא בא והודיע שהוא לימד את יותם לעשות כפיים. חודשים אני מוחאת כפיים... חודשים... את הידיים על הראש אנחנו גילינו יחד.. לפני יומיים. וככה באמצע הלילה אני שומעת את יותם בקולות מוזרים. ניגשת אליו ומגלה את הילד שלי יושב בחושך במיטה ומוחא לעצמו כפיים.

וכמובן הכי כיף זה לקבל מחיאות כפיים

על ההנקה. לאחר 11 חודשי הנקה סוף סוף הילד מעריך
וככה באמצע ההנקה, עשה הפסקה, הישיר מבט לאמא, חייך חיוך גדול ומחא לה כפיים, ואז חזר לינוק. ומחיאות כפיים סוערות ממני ומיותם על הביצועים החדשים של בר

zimes

New member
גם דולב מוחא כפיים לציצי ../images/Emo80.gif

כבר אמרנו - מערכת יחסים בוגרת יותר (בין הפעוטות לציצי של אמא)

../images/Emo124.gif יוהוווווו, כל הכבוד ../images/Emo45.gif

את רואה, בסוף אתם עוקפים את כולם כי אצלנו מחיאת כפיים יש כבר כמה חודשים אבל ידיים על הראש?! מה זה?! אין שיתוף פעולה בנושא הזה, נאדה, כלום! כל הכבוד בר, תראה לטיפת חלב מה זה
שירלי.

יייההה אוווווו !! ../images/Emo45.gif

אני, למרבה הבושה, לימדתי את בר מיד אחרי הביקור של 9 חודשים כי האחות הלחיצה אותי.. לא הודיתי בזה כמובן (למה שהיא תדע? לא לימדנו אותה) אבל מיייייד למדנו... ועכשיו תשמעי מה יכול לצפות לך: מחיאות כפיים מתוך שינה מחיאות כפיים באמצע ההנקה ומחיאות כפיים סתם מתי שבא לה ומבט לאמא - "נו תשירי"... ועכשיו תור "על הראש"... תתאמני לבד קודם...

WAY TO GO בר ../images/Emo45.gif כל הכבוד

מה לא עושים כדי לעבור את הבוחן בטיפת חלב....ואנחנו יודעים שבעצם זה ההההכלללל עבודה שלך, ואבא רק היה הטריגר שגרם לזה לצאת! אוקיי, ועכשיו תתחילו להתאמן על הקוביות (לוקחים אחת ביד אחת, לוקחים שניה ביד שניה, ועוזבים אחת כדי לקחת את השלישית). מיותר לציין שאיה נכשלה, נכון? לא רצתה לעזוב, לא רצתה....

שירלי, אבל גם תומר לא נראה לי יעבור

את הבחינה הזו כי כשאני מושיטה לו את השלישית הוא מנסה בכל קוחו לאחוז בשתיים שיש לו ולנסות יחד איתן לקחת את השלישית. פעמים רבות הוא גם מצליח להחזיק את שלושתן. כל המרבה הרי זה משובח לא?!
שירלי.

zimes

New member
מבחינתם - 100 קוביות באותה יד

מה? יש קנס בציון על עיניים גדולות? יוווו איזה פחד! ביום שני מבחן. מה ציון עובר? יש מועד ב´? תגידו - יש למישהו מחברת מסודרת שנוכל לצלם?

דיאנה1

New member
תודה רבה לכן! ותגובות מרוכזות

ליאת - אהממממ.... גם אני התחלתי ללמד אותו אחרי הבושות ביקור 9 חודשים בטיפת חלב, אבל רק עכשיו חודשיים אחרי הוא הבין מה אני רוצה מחייו... אז מי מאיתנו צריכה להתבייש? שירלי של תומר, זה לא בדיוק ידים על הראש, יותר בכוון של ידים על הלחיים, אבל לא נהיה קטנוניים נכון? נירית, אצלי המחווה להנקה זה לתת לי ביס עם השיניים הקטנות אך החדות אחרי שהוא כבר לא רעב. אווץ´. שירלי של איה, עברנו את הבדיקה עם הקוביות בביקור האחרון. הוא לקח את שתי הקוביות והתחיל להקיש איתן על השולחן. הרופא כנראה לא התלהב מהרעש והושיט את ידו לקחת אותן בחזרה, ובר מיד לקח את הקוביות אליו, מה פתאום לוותר על השעשוע הנחמד הזה? אז את שאר השיחה עם הרופא העברנו לקול נקישות הקוביות על השולחן. ולגלי של טלי, סתם
כזו
גדולה על הלחיים השמנמנות המתוקות שלה... (סמיילי שימושי החיבוק הזה)

כל הכבוד לבר ../images/Emo106.gif ועוד דבר

על מה אתן מדברות? מה זה המבחנים האלה בטיפת חלב? מה מחכה לנו? ואני חשבתי שזה מסתכם במבטים שיכולים להרוג ששולחת בי האחות כל פעם שהילדים בוכים כשהיא שוקלת אותם (מבט שפירושו "איזו מין אמא את שהילד/ה שלך בוכים שמישהי זרה ולא נעימה נוגעת בהם..." מבחנים???!!! אבוי מה צפוי לנו ? אולי תפרטו את רשימת המבחנים שנדע מה צפוי לנו

דיאנה1

New member
יש להם צ´ק ליסט שלא ברורה המטרה שלו

חוץ מלהלחיץ אמהות (כמעט כתבתי "אמהות צעירות" אבל עובדה שהצלחתי להלחץ, ואני אמא פעם שניה ובטח לא צעירה...) ובכל ביקור מאיזשהו גיל הן שואלות "הוא עושה את זה... ואת זה... ואת זה..." ואצלי התשובה היא כמעט תמיד "לא. לא. לא. לא." כשאני הולכת ומחווירה מתשובה לתשובה. כל פעם כשחזרתי אחרי חודש עם "כן!" למשהו שהיה "לא" בביקור הקודם, היה צרור שאלות חדש שהתשובה עליו "לא". ב 9 חודשים ננזפתי קשות על זה שבר לא עשה כפים וגם לא ביי-ביי. נשלחתי הביתה עם הוראות ללמד אותו עד הפעם הבאה. לפני כן הייתי צריכה להסביר למה הוא עוד לא זוחל. האמת היא שהאחות לימדה אותי תרגילים ממש טובים לעודד זחילה וטיפוס בדרך לעמידה. ועוד שאלה - אם הוא אומר מילה משמעותית שאפשר לזהות. אם הוא אומר מילה של שתי הברות. אם הוא משמיע הברות גרוניות. אני בטוחה שלמעקב הזה יש מטרה טובה בזיהוי בעיות אבל למה הוא כל כך מלחיץ...

תפוח עץ

New member
לא להתרגש, לא לפחד, לא להתיחס

הרופאה עומדת עם דף ומסמנת וי. אצלנו זה היה כך: עושה כפיים - לא עושה בי בי - לא ואני מחזירה לה, אבל הילד יודע להתאים קוביות של צורות (סתם בילפתי). והרופאה: "זה לא משנה, זה לא רשום בדף". ככה התיחסתי למבחן.

רותי ע

New member
כל הכבוד לבר ../images/Emo45.gif

ובאף הוא נוגע כבר? כי שמעתי שזה במבחן הבא..

zimes

New member
באף של אמא, את מתכוונת?

עוד קטע הנקה מבריק עם דולב: הוא לקח שלוק מהציצי, אח"כ ביס מהאף (שלי, כן?), ושוב - שלוק ציצי, ביס אף...

למעלה