בר

יעלי2

New member
בר ../images/Emo41.gif ../images/Emo48.gif ../images/Emo72.gif ../images/Emo96.gif

ישבנו לגבי בר אקטיבי. הציעו לנו בר ב 4$ לאדם. מציעים: משקה חם אלכוהולי, כל המשקאות הקלים, משקאות אלכוהוליים ת*ו*צ*ר*ת ח*ו*ץ, בירה מקומית בבקבוקים וברד/מרגריטה קפואה (שפחות מתאימה לחורף). למי שכבר התנסה, ומי שכבר בירר: א) האם המחיר יקר. ב) אם המחיר יקר, ובכלל, איזה דגש לתת לבר. נ.ב. מדובר על בר לא אקטיבי, סולידי, אך מחוזק היטב וברמה. ובכל זאת...

shelycat

New member
מחלקת חיזוק משקאות.... ../images/Emo48.gif

לגבי מחירים אני לא יודעת אבל.....הבנתי מהרבה חברים וכך גם אני עשיתי שאת המשקאות תוצרת חוץ עדיף לספק לבד לאולם/בר/בר אקטיבי כי זה יוצא יותר זול (במיוחד עם אתם מכירה אנשים שטסים הרבה ויכולים להביא מהדיוטי פרי) אצלנו החל מבצע האיסוף מרגע שידענו על החתונה (נשארנו עם עודפים אבל המוזמנים אהבו שיש משקאות איכותיים ולא רק קוקטילים צבעוניים ומשקאות בינוניים). מה שכן לא לקחנו בר נוסף מבחוץ אלא חיזקנו את הבר המאוד מיקצועי שהיה במקום וביקשנו מבעל המקום להוסיף עגלת משקאות סולידית שעברה כל הזמן בין האורחים והשולחנות(המבוגרים התלהבו מזה שלא צריך לקום כדי לקחת משקה טוב מהבר) ובזמן הריקודים עצרה ליד וגם במרכז רחבת הריקודים לשמחת החברה הצעירים ש"תידלקו". אנחנו הוספנו וויסקי מתוצרות כמו שיבס ו-J &B , וודקה מתוצרת חוץ כמו אבסולוט, וכמה ליקרים איכותיים יותר כמו שרי הרינג וכו´.

יעלי2

New member
תשובה לשליקט (וראשית תודה)

אנחנו גם מתכוונים להביא משקאות מהדיוטי, וכבר צברנו בר נאה בבית ועוד היד נטויה. לגבי עגלת המשקאות הסולידים זה רעיון גדול. אבל הכי חשוב זה שהמקום לא נותן לנו בר כלשהו. אנחנו צריכים להחליט על איזה בר הולכים (ולחזק אותו). קפיש? בגלל זה חשוב לי לדעת אם העסקה נראית יקרה סבירה בהתחשב שאין אחר. זה יש מאיין. אנחנו ממשיכים לבדוק.

מיה :)

New member
לגבי משקאות מהדיוטי פרי

ביפו, אם אני לא טועה - ברח´ יפת, יש חנות שנקראת חינאווי. יש להם את כל המשקאות, ויותר זולים מהדיוטי פרי. כם אני בחתונה שמתי בברים משקאות תוצרת חוץ. שווה לבדוק.

מיה :)

New member
לי זה נשמע המון, אם יש יותר מ-100

אורחים. ישבנו עם כמה ברים (דווקא אקטיביים), ואני לא זוכרת מישהו שנקב במחיר לפי ראש. את יכולה להסביר לי איך הם מחשבים את זה? ומה קורה עם אותם אנשים (ויש הרבה כאלה) שלא שותים? את משלמת גם עליהם? ואם מדובר בבר לא אקטיבי, אז למה שלא תשתמשו בבר של האולם, ותעשו לו כמה תוספות בתוספת יותר קטנה של מחיר?

למעלה