בשבוע האחרון

illuSion 18

New member
בשבוע האחרון

מצאתי את עצמי שומע יותר ויותר את השיר לולה ומשום מה לא הפסקתי לראות גם את הקליפ ולהתעמק בו.. והגעתי למסקנה שזה אחד הקליפ הטובים שנעשו איי פעם כאילו איזו עבודה! מהשיער ללבוש לאפקטים לצבעים ובכלל כל הרעיון לקליפ ולשיר. וחשבתי על משהו.. כאילו חוץ מקליפ מושקע ומהמם בטירוף וכמה השמעות בודדות ב 24 לא קרה משהו מיוחד. אני מתכוון למה דנה לא ביצעה אותו בהופעות או בתכניות טלוויזיה משהו שיקדם את השיר.. אפילו ברדיו לא נראה לי שמעתי אותו בכלל.. כאילו בארץ הוא לא עשה רעש גדול אבל מילא קראתי פעם תגובה נורא נכונה על זה : "הקליפ והשיר טובים מידי לטעם הישראלי הממוצע" שזה נורא נכון לדעתי אבל מה עם חו"ל...??? נראה לי שהיה יכול להצליח יותר.. =\ ד"א אם למישהו יש את התרגום זה יהיה נחמד =]

m o r a m i r

New member
זה שיר יפה...

אבל לא להשמעה ברדיו.... זה מתאים יותר למועדונים....אין ספק שזה שיר ברמה...וקליפ איכותי.....דנה הזמרת הכי חוץ לארץ

כמה השמעות ב24???

אני ראיתי שטחנו את הקליפ ב-24. ואני לא מאלה שכל-כך צופים בערוץ הזה, אבל כל פעם שהדלקתי זה היה!!! אמרו לי שהשמיעו אותו המווווןןן ברדיו ! זה שיר חמוד, ולא יותר מזה....לא רמה גדולה של חו"ל..

השיר הצליח יפה מאוד בצרפת ...

הוא פחות נועד להצלחה מסחרית בישראל , הקליפ הצליח יפה מאוד בערוץ 24 במסגרת יחסי הציבור לאלבום האחרון , השיר יצא בצרפת ומאוד פורגן שם , ובעיקר שימש כפרזנטציה לחול , לא מעט הופעות נסגרו לדנה באירופה בזכות הקליפ והעשייה סביבו

למעלה