בשבוע הבא אני מתחילה דיאטה

מירית4

New member
בשבוע הבא אני מתחילה דיאטה

אני אחרי לידה,עליתי כ-25 ק"ג שמהם ירדו בינתיים רק 6 ומרגישה גועל כשאני עוברת בטעות על יד מראה.ביום א´ אני מתחילה ללכת לקבוצת תמיכה אצל מירי בלקין.אני מאד חוששת מהעיסוק הרב בהכנת אוכל שמחייבת הדיאטה כי אין לי כלכך זמן עם התינוק הקטן שצורח תמיד מתי שלא מתאים. איך אתן מסתדרות עם הזמן? אשמח לשמוע טיפים אם יש.

חן123

New member
הי מירית

כמה זמן את אחרי לידה? טיפים: לא המון אבל רוב האוכל שלי לא דורש בישול רב, מקסימום פשטידה או איזה סלט קצת יותר מורכב. קשה לי לכתוב לך יותר כי אין לי מושג מה מתאים לך ושוב, כמה זמן את אחרי לידה, האם את בבית או עובדת ועוד, תספרי עוד קצת על עצמך חן

מירית4

New member
תשובה לחן123

אני חודשיים אחרי לידה ובבית כרגע.אני מתכוננת להשאר בבית שנה. אני מיניקה חלקית וזהו,מה לכתוב עוד? אין לי בעיה עם אף סוג של אוכל, אוהבת הכל כמו כל השמנים. מה שאני צריכה בעיקר זאת תמיכה נפשית,כי כשאני מתחילה לחשוב על המסע הארוך שמצפה לי אני נתקפת יאוש ורצה למקרר. גם את במצבי?

חן123

New member
המצב שלנו קצת דומה

אור בן 7 חודשים ויונק חלקי, לפני חודש חזרתי לעבודה.בערך חודשיים אחרי הלידה המשקל הפסיק לרדת מלבד. לקח לי עוד חודשיים להגיע לדיאטנית, היום אני 8 ק"ג פחות (מחר יש לי תור לדיאטנית, ניראה מה יהיה המשקל, אני במתח!), והדרך ארוכה. אני הרגשתי כל כך חרא עם המשקל שלי שפשוט הייתי חייבת להתחיל משהוא. אני מציבה לי מטרות ביניים של 5 ק"ג, וגם קונה לי משהוא על כל 5 ק"ג (צריך תמורה לאגרה בדרך). אגב, אני לא אוהבת לאכול המון דברים וזאת הבעיה שלי, רוב התזונה שלי מתבססת (לא עכשיו) על בצק (פסטה, לחם, בורקס) וגבינות, וזה ממש רע! למה בחרת במסגרת המסויימת הזאת? חן

הי מירית

ברוכה הבאה.. אני עדיין בהריון ולכן קצת קשה לי לייעץ. עוד מעט ימשיכו לייעץ לך המומחיות בעניין. מקווה לראות אותך כאן ברבה בהמשך..

lihi30

New member
הי מירית

הי, הייתי בדיוק במצבך עליתי בהריון 25 ק"ג מיד אחרי הלידה הורדתי 6 ק"ג וחודשיים אחרי נשארתי עדיין עם כל היתר. אחרי חצי שנה (הנקתי חצי שנה) החלטתי לעשות דיאטה והלכתי דרך מכבי לדיקור ודיאטנית. יש להם תוכנית כזו לנשים אחרי לידה. (לא רק) וירדתי 9 ק"ג תוך 4 חודשים, זו לא הייתה ממש דיאטה פשוט הורדתי משקאות לא דיאטטים מתוקים ובצקים (ועברתי ללחם קל) ונשארתי היום 10 חודשים אחרי לידה עם 10 ק"ג עדיין מיותרים. קצת קשה לרדת ואין לי כל כך זמן להתעמל כי גם בעלי הולך פעמיים בשבוע. אבל אני יודעת שספורט מאוד מאוד היה עוזר לי לחזור למשקל הקודם (1.70 59 ק"ג) מה אני אגיד לך קשה קשה... שיהייה לך בהצלחה.

למעלה