בשבוע הבא, אעדר מהפורום.....

בשבוע הבא, אעדר מהפורום......./images/Emo9.gif

נוסעים קצת לטייל אחרי הקיץ "המקסים" והמלחמתי , החלטנו לצאת קצת לטייל בארץ ולכן אעדר כמה ימים, עדיין לא הוחלט כמה... מקווה שלא יהיו הפתעות, ובכל מקרה, אבקש להתעדכן עם אחד מבני משפחתי לגבי מצב הפורום... שיהיה חג שמח אורית

פרלמנים

New member
קבענו?

10:00 או 11:00 זה סבבה לנו, גני יהושע? תחליטו על מקום כיפי עם דשא וצל ואנחנו נגיע...

מבחינתי זה בסדר נא להתפקד...

בכדי שנדע לחלק מה כל אחד מביא: שתייה חטיפים פשטידות? עוגות? למי מאלו שמגיע יש בעייה עם כשרות? אה, ומה סגרנו לגבי המקום?, לדעתי עדיף בפארק של הספארי כי בניגוד לפארק הירקון, לא עולה שם חנייה.... שיהיה חג שמח אורית

nush האחד

New member
גם מבחינתי ../images/Emo13.gif

אני אביא כלים חד פעמיים ועוגת הבית ואם יש צורך במשהו נוסף, תגידו. שיהיה לכולם יום נפלא

פרלמנים

New member
אנחנו מאשרים השתתפותנו

פרלמנים מאשרים. קבענו שעה 11:00? מה זה הפארק של הספארי בדיוק? אנחנו מעדיפים להביא משהו קנוי כדי להקל על הכשרות, אז כמה אנשים מגיעים ? ג'סיקה

פרלמנים

New member
אנחנו נביא...

אנחנו נביא שתייה קלה מסוגים שונים (תוסס, טבעי וכו'). סבבה?

גם אנחנו נשמח להגיע

אמנם אני לא פעילה במיוחד בפורום. התינוק שלנו בן 7 חודשים (ק"פ ברגל שמאל) ונשמח לבלות את בוקר יום שישי בדשא עם ילדי ק"פ נוספים. נוכל להביא מאפים כלשהם. ואני אשמח אם מישהו מהמשתתפים הנחמדים יצור איתי קשר במסר עם פרטים מדוייקים לגבי המפגש. תודה.

טאניוש

New member
לאון חולה ../images/Emo122.gif

חום גבוה+פריחה. אולי אבעבועות רוח, אולי לא (לא הצלחתי להבין מהרופאה מה עוד זה יכול להיות), מה שבטוח- אין מצב שנגיע...

ליבי א

New member
אנחנו לצערי לא נוכל

נוגה בגן ביום שישי עד השעה 12:00 ועד שנגיע בטח כבר תלכו. חבל שלא אוכל לראות אותכם כל כך רציתי להיות במפגש תהנו.

nush האחד

New member
אני מציעה שכל אחת תכתוב מתי נח לה..

באיזה יום ובאיזו שעה בערך בשבוע (לאו דווקא השבוע הזה אם כי לי הכי נח) וכך ננסה להתאים את התאריך חכמה שיותר משתתפים. מנסיון תמיד יהיו כאלו שלא יוכלו להגיע (תמיד פתאום צץ משהו, חוק מרפי...) אבל כדי שהרוב יהיו נוכחים. אז כפי שכבר כתבתי- מתי שתקבעו- נשתדל להתאים את עצמינו.

ליבי א

New member
אני יכולה בשעות אחה"צ

מהשעה 15:00 מהלאה. בכל הימים בשבוע. חוץ מה- 17.10 אנחנו בביקורת אצל הרופא. אשמח מאוד אם אוכל לבוא כי אני מאוד רוצה. תודה

פרלמנים

New member
מטיסת שבלולים צודקת

אז, אנחנו יכולים ביום שישי הקרוב בבוקר או בצהרייים. כמו כן, יכולים בשבוע הבא ביום שלישי וחמישי כל היום ושישי בבוקר או אחה"צ. אני בחופשת לידה אז די גמישה. ג'סיקה

פרלמנים

New member
אז יש מפגש או לא?

שמישהו ייקח את זה בידיים, ךיבי וטאניוש לא יכולות, אולי נדחה את זה? גן עדן בחופש אז מה עושים? אין תגובות כבר יומיים על המפגש. ג'סיקה

למעלה