בשבוע הבא - יום השנה למאסר פולארד!

אפריים1

New member
בשבוע הבא - יום השנה למאסר פולארד!

להורדת גרסת הדפסה של הפלייר הזה - לחצו כאן! בס"ד "שלח את אחי" – להשיב את יהונתן פולארד הביתה! ביום שני, ו' כסלו (1/דצמ') תחל שנתו ה19 של יהונתן פולארד בכלא האמריקאי! כל "חטאו" של יהונתן פולארד הוא בכך שמסר למדינת ישראל מידע בטחוני קריטי שארה"ב העלימה ממנה בניגוד להסכמי העברת מידע שנחתמו בין שתי המדינות! כל אחד מאיתנו מחויב לפעול למען שחרורו של יהונתן! התקשרו ושלחו פקסים ללשכת רה"מ, ללשכת ראש הסוכנות ולשגרירות ארה"ב והביעו את הדרישה: "להשיב את יהונתן פולארד הביתה – מייד!" חשוב לעשות זאת בעיקר ביום שני, ו' כסלו (1/דצמ') – יום כניסתו לכלא משרד ראש הממשלה - טלפון: 02-6705511 - פקס: 02-5664838 לשכת ראש הסוכנות - טלפון: 02-6202080 - פקס: 02-6252352 השגרירות האמריקאית - טלפון: 03-5197575 שלוחה 3 ואז 1 • לתלמידים בבתי"ס: ארגנו פעילות למען יהונתן פולארד בו' כסלו במוסד הלימודים שלכם בתיאום עם ההנהלה (כתיבת מכתבים ליהונתן, לימוד על סיפורו של יהונתן ועל מצוות פדיון שבויים וכדו') • הצטרפו לפעילות למען יהונתן פולארד! בישובים, במוסדות לימוד ובסניפי תנועות נוער רבים ישנם כבר פעילים המרכזים את הפעילות במקום! ניתן למצוא רשימת רכזים באתר האינטרנט שלנו או ליצור איתנו קשר ולבדוק במה ביכולתך לעזור. • חשוב מאוד להגביר את המודעות לנושא על ידי הזמנת שיחה מפי אלי יוסף. טלפון: 054-402308 • באתר האינטרנט שלנו ניתן למצוא עדכונים שוטפים על הנעשה בעניינו של יהונתן פולארד ועל הפעילות למענו. מומלץ מאד להירשם לרשימת התפוצה ולקבל כל עדכון הישר לתיבת הדואר האלקטרוני שלכם! • הפעילות למען יהונתן פולארד כרוכה בהוצאות כספיות מרובות. ניתן לתרום בכסף או בצ'ק באמצעות בנק הדואר – עבור "ערבות" מס' חשבון: 3152741 כמו כן, ניתן לשלוח צ'ק לכתובת: "ערבות", ישוב עטרת, ד.נ. מודיעין 71939 ניתן גם לתרום בכרטיס אשראי ולקבל פרטים נוספים אצל ליאורה: 055269991 טלפון לפרטים ולהצטרפות: 066437218 כתובת אתר האינטרנט שלנו: www.FreePollard.org

kawa

New member
אני רוצה להחמיא למנהלי האתר ../images/Emo140.gif

בתור מי שיש לה טיפה ניסיון במאבקים חברתיים, אני יודעת שלהמון מאבקים חברתיים יש קושי להגדיר בפני הציבור 'אז מה הם בעצם רוצים'. אני רואה כאן אתר רהוט, שבהקשה על כפתור 'עובדות' ניתן לקבל הסבר מלא של הסיפור, במיוחד למי שהיו צעירים בעת מעצרו של פולארד וחסרי היכולת להבין את מלוא העובדות לאשורן בשל גילם הצעיר אז. אני משבחת אתכם על התמצות הרהוט של העובדות. אני רוצה להגיד שבתור אדם מן הצד, שאין לה כלים לשפוט; אתר זה מייצר רושם מעולה. ארה"ב היא מדינה יהירה, אשר משחקת בהגדרות מציאות על פי צרכיה, מחד, וישראל היא מדינה חנפנית ( בעיקר לארה"ב ) חסרת חוט שדרה , שבוגדת באוהביה ( ראה ערך - צדל"ניקים ומשת"פים ) ומפקירה אותם לעיתים ( צד"לניקים על הגדר ) ולעיתים עושה בריתות מוזרות של חנפנות עם אויביה. אי לכך העובדות שבסיפור מתיישבות היטב עם הפאזל ! ישראל היא מדינה שעקב היסטוריה רבה בשנים של רדיפה, קיבלה 'הרגל' להחניף לעיתים לאויביה, ולהתנתק ממי שרוצה בטובתה. מתאים לישראל, כפי שעשתה לצדל"ניקים, להפקיר את מי שגורלה יקר לו. התרבות הפוליטית הזאת: של הכה באוהב ופתח דלת לאוייב היא תוצר של חיים ללא עצמאות מדינית מאות בשנים. אני משבחת אתכם על היוזמה להפיץ באינטרנט בצורה כה משכנעת ורהוטה את העובדות, שגם מי שלא מכיר אותן על בורין- העובדות מתיישבות עם אינדיקציות אחרות מתוך המציאות. מה שנגע ללב הוא מניעו של פולארד: יהדות ארה"ב הייתה רתומה מאז ומתמיד לטובתה של ישראל, וכפיות הטובה של ישראל כלפי מי שרוצים בטובתה יכולה להיות מדהימה, מפליאה, ופשוט חריגה ומוזרה. אני רוצה להזכיר בהקשר זה את פרשת הנשק הבלתי חוקי בתש"ח. בשנת 1948 נרתמו בכירים בכלכלת יהדות ארצות הברית למבצע הברחת נשק למדינה שנאבקת בפרפורי מוות וחבלי לידה. אנשים בעלי שם מיהדות ארה"ב בעלי הון הסתכנו בשביל ישראל הנאבקת במבצע החיאה- בכדי לרכוש נשק באופן לא חוקי. ארה"ב, מדינה קפיטליסטית ויהירה - לא שמה קצוץ על מאבק ההשרדות לחיים ולמוות של מדינת ישראל, ורק הודות לפעילות ה"בלתי חוקית" של פעילים יהודיים- הגיע משלוח נשק למלחמת העצמאות. עולה התחושה שפולארד פעל בשל אותו הלך מחשבה, אך ישראל, עם החנפנות הגלותית שלה לארה"ב..... אני תומכת
ענבל

אפריים1

New member
נהנתי מאוד לקרא את דבריך

אשמח מאד אם תפרסמי אותם גם בפורום שלנו (אפשר להכנס אליו מהתפריט של האתר) אני בטוח שתשמחי ליטול חלק בפעילות למען פולארד בדרך כלשהי (בין בטלפונים ובפקסים, בין בהגעה לאירועים, בין בתרומה או אפילו בכתיבה בפורום) שבת שלום!

kawa

New member
וגם הבהרה

איני שותפה לדעתן של הקבוצות הפוליטיות הדומיננטיות בשחרורו: ימין דתי וימינה. אולם בלי כל קשר, ארה"ב, כמו שאמרתי, היא מדינה יהירה, היא משחקת בהגדרות המציאות של 'מדינה מסוכנת לשלום העולם' ו'מדינה שאינה מסוכנת לשלום העולם' בצורה מניפולטיבית האופיינית ליוהרה של ארה"ב; ארה"ב משחקת במזרח התיכון כאילו זה הלגו הפרטי שלה, מחזקת שליטים ומורידה שליטים, כאשר הגדרת ה"מסוכנות" של שליט זה או אחר הולכת יד ביד עם האינטרס הרגעי של ארה"ב. להלן מאמר שכתב שאול יהלום, שאיני שותפה לעמדותיו, אך מדגיש יפה כיצד ארה"ב מסתירה בפרשת פולארד מחדלים שלה בהערכת הסכנה שאמורה לבוא מ'אל קעידה'. כל המודיעין של ארצות הברית הוא מפגן יהירות אחד גדול, כנראה, וכל מדיניות החוץ שלה דומה לעינטוזי אגן של אלוויס פרסלי; יהיר, שחצני ובא מנקודת המבט האמריקאית; אי לכך, למרות שאיני שותפה לעמדתו של שאול יהלום בנושאים מדיניים, דבריו באשר למניעת חשיפת המסמכים בפרשת פולארד בכדי לכסות על מחדליה האחרים של ארה"ב בשטח מודיעין ו+ מדיניות חוץ הגיוניים לחלוטין. ענבל

אפריים1

New member
אכן, מגיע צל"ש למגזרים שפועלים יותר

אך על כולנו חלה החובה להפוך את המאבק הזה למה שהוא ראוי להיות - מאבק המאחד את כלל ישראל! אגב, אני מזכיר לך את בקשתי לכתוב את דבריך גם בפורום שבאתר ולהגיב שם כראות עיניך

כן!!

אני לא חושב שפולארד צריך להיות נושא רק של דתיים ימנים!! ממש חבל שלרוב לא רואים באופק יותר מכמה שלא משתייכים למגזר הזה!

למעלה