בשבח אסתטיקת המרקע ובגנות ניבלי

gadis13

New member
בשבח אסתטיקת המרקע ובגנות ניבלי

אם כול ספורט מצריך כללים, כמו גם ידיעתם, לפחות באופן חלקי, הר שברוב המקרים לא יהיה זה מספיק. ספורט מצריך בנוסף למובן גם יסודות נוספים – (לפחות) דרמטי ואסתטי. אמנם יתכן שיהיה זה מעורר עניין לצפות במפגש כדורסל בין סאן אנטוניו למכבי תא אך קרוב לוודאי שבאופן חד פעמי ולא בסדרה של הטוב משבעה, וכול זאת למרות האסתטיקה; ויהיה זה קרוב לוודאי די מעניין (לאחר הסבר די קצר של כללים) לצפות בגמר אליפות העולם בהרמת משקולות במשקל כבד, ספק אם עקב הסיבה האסתטית. אם אפשר יהיה לחפש וגם למצוא עוד כמה סיבות נוספות מלבד השתיים הנ"ל לעניין שאנו מגלים בספורט זה לא עניינו של הנאמר כאן, אך גם אם זה נכון ספק אם עניין בספורט מתקיים בלעדיהן. מה לעשות שגם עניין הדרמה אינו מעניינו של הנאמר

רשימה

nachshon4

New member
אני מסכים לגבי ניבלי

אבל ממה שהספקתי לצפות, היה מרוץ לא רע בכלל - גם אם מוזר במקצת - גם בלעדיו.

(ואני חושב שכבר כמה שנים לא אומרים ״דופינה ליברה״)

YotamKa

New member
גם לא אומרים 'יד אליהו', ואפילו לא 'נוקיה' אלא 'מנורה'

יש כאלה שלא אומרים 'ארץ ישראל' אלא 'פלסטין'.

ממליץ לך להיות מאלה שאומרים 'יד אליהו', ארץ ישראל', ו'דופינה-ליברה'.

nachshon4

New member
אני מתאר לעצמי אותך שם

יושב ליד המקלדת, מחכה להזדמנות, אולי מישהו יכתוב משהו שיאפשר לך להתחכם, להציק....כל אחד וההנאות הקטנות שלו, אין לי בעיה עם זה.

יד אליהו כל כך לא מעניין, וחבל על כל שניה שאני משקיע אפילו בלכתוב את זה.
לגבי ארץ ישראל - כשאתה עוד לא נולדת כנראה, אני צעדתי עם אבי בצעדות השומרון. בוא, קצת צניעות. העניין הוא שאני מאז קצת הרחבתי את הדעת ויצאתי מכמה קבעונות.
יום נעים לך.

gadis13

New member
אכן

תיקנתי, אך לא לגבי ניבלי והמרוץ עצמו. שנה שעברה היה מרוץ טוב כשכולם נלחמו, באמת, השנה פשוט קשה היה להאמין לזה.

חולק עלייך ידידי

לגבי החלק הראשון, אני מודה, לא ממש מעניין אותי, בשבילי זה כמו עכברים במסלול,
רק עם טכנולוגיה משוכללת, נערות פודיום משודרגות, ובקבוקי שמפניה גדולים יותר.

לגבי האופניים, לא מבין מדוע ניבלי איכזב אותך ? יש גם דיעות שונות.
ניבלי הוא המוביל היחידי המסכים להפגיש את אפו עם הרוח, לראיה הקטע השישי .

יש הטוענים כי סקיי עם כל ההייפ האופף אותה הינה הקבוצה המשעממת ביותר ,
המוביל לא עושה כלום חוץ מלשבת על הפועלים,
אם זה סר ברדלי, ממתינים לנג"ש , אם זה הטרנטולה, ממתינים ל2 הק"מ האחרונים בעליה,
הכל צפוי, ומרתק בערך כמו הביטוי הבריטי "לצפות בצבע מתייבש על הקיר".

לגבי אסטנה ? אתם מוזמנים לקרוא את הטור של "המיקצוען הסודי" ,
נאמרים שם דברים חריפים מאוד, ולבטח לא משעממים, וזאת בלשון המעטה.
ולא פחות חשוב את התגובות והדיון הנילווים , הדברים מענינים ומזוויות ראיה שונות.

"המיקצוען הסודי"
[URL]http://cyclingtips.com.au/2015/06/the-secret-pro-on-the-giro-there-were-days-when-youd-just-despair/[/URL]

דורון אני לגמרי אתך... קראתי את זה לפני כמה ימים

פסקה אחת למען הטוענים למרוצים משעממים בכלל ואלו שטענו על הג'ירו האחרון בפרט:
"It’s not just the organisers and style of racing that have me swear I don’t want to return to Italy to race the Giro in future. Certain so-called ‘journalists’ left me despairing as well. I’d love them to take a look at themselves when asking specific questions, or thinking that they know what we are thinking. To say to our faces that the race is boring or that it’s not hard enough is just insulting. If I’d had the energy after the stages they said this I’d have swung at them."

העניין עם ריצ'י פורט באמת מקומם

כמו שהביאו פה (לא זוכר מי) התמונה שצוייצה בטוויטר של המרוץ - "ככה אנחנו עושים ספורט" או משהו בסגנון, ואז העונש המוגזם, למשהו שנעשה בתום לב ולא נתן לו יתרון לא הוגן. איטלקים מבאסים

ואיך שכחתי את מר לאנס ארמסטרונג

יחסית לאחד "שנמחק" מדפי ההיסטוריה, הוא לא יורד מהכותרות.
כי לאנס תמיד סיפק את הסחורה .

ובשורה התחתונה , דווקא ה-UCI יצאה רע מהסיפור.
כי ברור שהם מושחתים, ולא רק מושחתים, אלא אפילו לא מסוגלים להיות מושחתים מוצלחים.

היום יותר מתמיד קל יותר להיות מסומם - לראיה ה-CIRC report
(מי שמסוגל לשאת ולהבין מבטא סקוטי, מוזמן לצפות בתוכנית פנורמה של ה-BBC בנושא, זמין ביוטיוב.)

מה שהUCI אומרים בעצם, קח כמה סמים שאתה רוצה, רק תדאג שזה לא יראה בגרפים של הפספורט הביולוגי,
ומגבלת ההמטוקריט שהם הכניסו לחוקים, מטומטם ברמות שמעליב אפילו לצחוק על זה,
מכיוון שהמטוקריט הינו יחס ולא ערך אבסולוטי , וניתן למניפולציות אפילו באמצעים ביתיים.

אבל שטויות, העיקר יש לנו "רשע מורשע" עכשיו הכל נקי טהור וזך , מזכיר את הפרקליטות שלנו

למעלה