בשבילי ה-
זה אני

s h i r k u s h

New member
בשבילי ה- ../images/Emo41.gif זה אני

האם אתם מעריכים את עצמכם הערכה גבוהה, או שהמחשבה על עצמכם לא חיובית
לו הייתם אנשים מבחוץ- מה הייתם חושבים על עצמכם
נסו להיות אובייקטיבים ככל האפשר.
מיהו/מהו כוכב עבורכם

תשובה.

ההערכה העצמית שלי כיום היא די גבוהה. אני מכירה (בד"כ) ביכולות שלי, ביתרונות שיש בי ובתכונות שאני אוהבת. ישנן סיטואציות בהן הבטחון העצמי מתערער ואז אני בד"כ מייללת קצת לחברים שעוזרים ומזכירים לי מי אני ומאיפה באתי
אין כמו חברים לראות את הטוב, כשהוא נסתר מעיניך.
אוי שאלה טובה. אוף. מבחוץ, מה הייתי אומרת......קשה לי עם זה. הייתי רואה שעומדת כאן בחורה מאד יצירתית, עם חשיבה טובה, הייתי רואה חום ורגש. אולי הייתי רואה שהיא לא מחייכת מספיק (תמיד אומרים לי את זה).
מי כוכב בעיני? אדם שהולך עם רצונותיו, דרך החששות, ודרך ה"שיחות" שהפחד עושה בראש. אדם שהולך באומץ עם יושר אישי בינו לבין עצמו. אדם רגיש - שלא חושש להביע את מה שהוא מרגיש.

ניאו30

New member
נסיון לענות...

כי אנחנו לא יכולים להיות אובייקטיבים,לטובה ולרעה.
הערכה-שנים לא חיובית בצורה ממש טוטלית והרסנית.כעת,בשנה האחרונה,יש בהחלט התקדמות רבה יותר בהערכה העצמית,אבל לא כמו שהייתי רוצה.בעיקר אני מעריך את עצמי מבחינה פנימית הרבה יותר מקודם.מבחינה חיצונית,ואין כאן הכוונה רק למראה חיצוני אלא לדברים "אחרים",ההתקדמות הרבה יותר קטנה,אם קיימת.
אנשים מבחוץ-ואוו,איזו שאלה קשה...יש לי אנקדוטה על זה שקרתה לי לפני כשבוע שאולי תשפוך אור על הסוגיה הזו.הגעתי לאיזה "ראיון" באיזה מקום,לא לעבודה אלא משהו אחר,וכרגיל לאחרונה אצלי אני בן אדם נלהב שמח ומקרין אושר גם כלפי חוץ.אז היא אומרת לי איזה יופי לראות בן אדם כל כך פתוח וחברותי,ואז היא אומרת עוד איזה משפט שלא נגיד אותו כאן כי זה אישי מדיי,אבל מאוד חיובי...ואני חושב לעצמי-מדהים עד כמה מה שרואים משם לא רואים מכאן,ועד כמה יש אצלנו בפנים דברים הסמויים מהעין...
כוכב עבורי-די מסכים עם מה שלהבה אמרה...כל מילה נוספת מיותרת!

אני

האם אתם מעריכים את עצמכם הערכה גבוהה, או שהמחשבה על עצמכם לא חיובית? - מעריכה את עצמי, אבל לא מצליחה להראות את זה כלפי חוץ. לו הייתם אנשים מבחוץ- מה הייתם חושבים על עצמכם נסו להיות אובייקטיבים ככל האפשר. - הייתי חושבת שאני מסתכלת על בחורה עלא כיפאק, חברמנית. תמיד עוזרת. מיהו/מהו כוכב עבורכם - כוכב עבורי זה מסמר המסיבה. זה שתמיד מצחיק את כולם. כריזמה.

למעלה