בשבילי .. ובשבילך .. ימים של שקט

ה מוזה

New member
בשבילי .. ובשבילך .. ימים של שקט

וכל כך הייתי רוצה ..שהשיר הזה יהפוך מציאות שלך ..ושלי .. השקט שלך .. השקט שלי .. שני חלקים שיוצרים שלם שתי פעימות שיוצרות לב אבל יותר מכל - הייתי רוצה שקט בשבילך . שקט בשבילי . וביחד לחלוק שלווה . הנה הם באים ימים של שקט ... ~ ~ ~ ~ ~
~ ~ ~ ~ ~ הנה באים ימים של שקט אחרי הרעש הגדול והנורא אפשר לנוח קצת קצת על המרפסת ולאסוף את שברי הסערה הנה הם באים ימים של שקט כבר שכחתי איך הם נראים אפשר עכשיו לפתוח את הדלת לשלוח אל הרוח ציפורים נצא אל החלון לראות אם קלו כבר המים אולי כבר יש באופק אדמה נצא זוגות זוגות נביט אל השמים נחכה ביחד ליונה הנה הם באים ימים של שקט אחרי שכבר איבדנו את הכל תשב איתי עכשיו על המרפסת תבכה איתי ביחד על אתמול הנה הם באים ימים של שקט שנינו כאן ביחד על ההר המים כבר ירדו ויש גם קשת אפשר לקום, סוף העולם עבר.

מוזה...../images/Emo150.gif

מוזה יקרה- ימים של שקט יבואו. אני מבטיחה לך לתקופות מסוימות השיר יהפוך למציאות. ו... אני יודעת שהשיר הזה כבר נמאס לכולם אבל אני בכ"ז יכתוב אותו, כי הוא כ"כ חכם. אור הנר נמהל באור הירח על הכר שערך שפוך בחלון צמרת עץ פורח והשקט חזר רואים לפי החיוך סערה היתה הנה חלפה לה ופנייך שוב רוגעות כפני הים עם האור נוסיף ללכת הלאה עוד הדרך רבה המסע עדיין לא תם לא קלה היא לא קלה דרכנו וענייך לפעמים כה נוגות עוד שדות פורחים יש לפנינו עוד הרים גבוהים וצונני פסגות רסיסים של אור בדמעותייך וחיוך שוב מגשש דרכו אליי כל הטוב עודנו לפנייך שימי ראש על כתפי תני לי ידיך בידי עוד מעט ייתם הנר לגווע עוד מעט יובס השקט המבורך המולת היום תתחיל לפקוע לא תלכי לבדך, אני יהיה שם איתך.
מוזי, לא סתם השיר הזה הפך לשיר השנה, במשך החיים שלנו נעבור פעם אחרי פעם תקופות קשות בלעדהם לא נוכל להתקדם ולהפוך להיות אנשים נפלאים כמו שאנחנו. אבל פעם אחרי פעם נהנה מהשקט, ומהשלווה שיהיו שכר לעבודה ולקושי שיהיו לנו במהלך החיים. אל תשכחי שכל הטוב עודנו לפנייך!!!

ה מוזה

New member
תודה..לפעמים צריך לשמור על השקט

לפעמים צריך להביא את השקט . את כל ההבל הבלים לשים בצד להתמקד במה שחשוב וחיובי לא לתת לכוחות שליליים מקום ועל טיפת השקט הקיימת ..לשמור .. כמה נורא לחשוב ששקט הוא מובן מאליו .. גם על מעט השקט הקיים ..יש לשמור כאוצר טיפה..ועוד טיפה..עד שיגיעו ימי שלווה מלאים ואת הטוב יש לאמץ ללב ..גם בתוך כל הקושי והרע והאפל והקודר יש מעט שקט ..ולבבות טובים ..את אלו יש לחבק בחום אלינו . שקט לא תמיד מגיע לבד.. לפעמים הוא צריך קצת עזרה .. מאיתנו.ממני.ממך.מכל אחד שרוצה שקט לעצמו. תודה לך על התגובה החמה ..

למעלה