אותם שקרים מזעזעים על הטרדה מינית דרך אגב, בשביל לטעון אותם צריך לטעון הלכה למעשה שהוא גרונטופיל הנמשך לאישה שלא ראה מעולם בכל ימי חייו, ושסובל מגרנטופיליה, כאדם שכביכול נטען עליו שהטריד מינית קשישה חרמנית המבוגרת ממנו בשני דורות, שרק לפרוטוקול, ורק בשביל להראות ולהוכיח עד כמה שההאשמות האלו מגוחכות, אז תן לי לחלוק איתך סבא מהידע הרחב שלי בתור סטודנט לתואר ראשון לפסיכולוגיה ולספר לך שגרנטופליה זאת פארפיליה נדירה מאוד ושממש לא סביר אי-פעם לפגוש או להכיר אדם כזה, בוודאי לא מקרה כל-כך קשה של אדם כל-כך גרונטופיל שהוא אפילו לא צריך לראות את הקשישה בשביל להימשך ולהטריד. גם איזו מן הטרדה מינית זאת בכלל לבקש ממישהי לקיים יחסי מין? אין הטרדות כאלו. זה לא קורה. הטרדה מינית לא עובדת ככה.
ולאחר כל האמור לעיל, למה בכל זאת נטענו על אותו גיבור מלחמה אותן טענות דוחות ומזעזעות, ולמרות חוסר ההיגיון הבוטה שבסיפור שהמציאו האנשים בינם לבין עצמם על מה שקרה שם, כי למה שלמי שהיה שם יהיה איזשהו משהו לתרום על הידע של מה שקרה שם, כאשר פשוט פאשר להמציא יש מאין את כל הסיפור ומתוך פרי דימיונים הקודח של הממציאים, נכון? כמה "המומחה לקנוניית הסדר העולמי" מצידם.
התשובה היא בגלל הטיפשות האנושית שאינה נגמרת לעולם. כך יש סיפור אחד של מה שנטען שקרה, וראיות בשטח שמצביעות על משהו אחר לגמרי. כך זה קרה.
זה גם קרה כך כי במסגרת הטיפשות האנושית שאינה נגמרת לעולם, אף-אדם בשום מקום ובשום זמן, מעולם לא שאל, מעולם אפילו לא חשב לשאול, לגירסתו של הגיבור, ועד עצם היום הזה, גירסתו לא נשמעה. אז הנה. הסיפור סופר. אבל זה לא כי זה מעניין להסביר או מעניין מה חושבים. סתם "הגענו לשם", אני מניח, ולכן אני מספר את סיפורו של הגיבור.
אבל אם לצורך הדוגמה, אדם כלשהו שיפספס את השרשור הזה ואת ההודעות האלו, "ייזכר" ברוב טובו לשאול יום אחד את הגיבור לגירסתו, אז אחרי כל הזמן שעבר מאז, ואחרי שהיו אמורים לשאול את הגיבור לגירסתו באותו היום, לא שנה וחצי מאוחר יותר, אז בכוונתו של הגיבור לשלוח את מי שישאל אותו לגירסתו ולפשר האירועים עכשיו, ללכת לחפש מי ***** אותו ב***. כי זה מה שמגיע למי שעכשיו ייזכר לשאול שאלות. לשאול שאלות היה צריך לשאול כשהיה צריך. לא שאלתם? אז לא צריך ולכו כולכם לחפש מי ***** אותכם ב***. הסיפור הזה הוא בשבילך סבא, וכי במקרה "הגענו" לשם. זה לא באמת מעניין מה חושבים אנשים כל-כך טיפשים שדעתם אינה נחשבת. לא אז ולא היום.
והקטע הכי יפה, זה שאחר-כך, ואחרי ניהול כל-כך כושל, שהוא הביא וגרם לכל הסיפור הזה, למנהלים הכושלים יש את הטיפשות, את הבורות, את חוסר הבושה ואת עזות המצח להתלונן על אותו גיבור מלחמה ש"מינה עצמו למנהל" והתחיל לדבר על את מי כן צריך לחסום ואת מי לא צריך לחסום ולמי כן צריך לשלוח הודעה ולמי לא צריך לשלוח הודעה, כאילו שאלו לא הם, המנהלים הכושלים, שבכישלונם הבוטה בטיפול המשמעתי בקשישה החרמנית שקיללה את כל הסובבים אותה בגלל תשוקה מינית אדירה ובלתי מסופקת, שהיא תיעלה אותה למקום אחר ונתנה לה פורקן באמצעות ריבים עזים וקללות בוטות של כל הסובבים אותה, כאילו שאלו לא הם ובגלל כישלונם הבוטה כמנהלים שבגללו נאלץ אותו גיבור מלחמה וקדוש מעונה ונצחי "למנות עצמו למנהל".
בכל מקרה, אותו גיבור, סירב להיות חסום לצמיתות על לא עוול בכפו וחזר באינסוף חשבונות עוד ועוד, שהמשיכו להיחסם, מה שלא מאוד עזר לחוסם בהתחשב בעובדה שחשבון בתפוז זה 4 דקות, כך ששעה עבודה זה ליטרלי 15 חשבונות, ובאותו הזמן שהגיבור, הוא אדם שאי-אפשר להתעסק איתו ושיודע יפה מאוד להחטיף מהלומות, כך שבצורה אירונית ביותר, האדם היחיד ששילם פה מחירים, נענש וסבל היה אותו מנהל חוסם, שכמה שיותר הוא חסם את גיבור המלחמה והקדוש המעונה, שלא הסכים שיקראו לו ולחברים שלו מקקים, שרצים, טרולים, פחי זבל ועוד ועוד, בטח לא על-ידי אישה בת 65 שעושה זאת כי היא כל-כך חרמנית שהיא עומדת להחזיר את נשמתה לבורא, כך הגיבור הגדול רק יותר ויותר **** לו את הצורה, עד לכדי רמות שהוא בכה, צרח, השתולל, ויצאה לו הנשמה, עד שהפסיק.
עד עצם היום הזה, הסיפור השקרי והמטורף על גיבור המלחמה והקדוש המעונה, שעשה את עבודת המנהלים שלא רצו לעשות את העבודה של עצמם והעמיד במקומה קשישה חרמנית ומטורפת (מחרמנות) שהשתמשה בסיפור כיסוי מגוחך של אי-הסכמות פעוטות וחסרות חשיבות על נושאים של חברה, ביטחון, דת ומדינה כדי לתת דרור לדחפים המיניים שלה ולפרוק אותם על הסובבים אותם באמצעות תיעול האנרגיה המינית לכדי אנרגיה לריבים, כוונות זדון, הטרדות וקללות (אנשים באמת נפלו בפח של הסיפור הזה? באמת?), עד עצם היום הזה, הסיפורים השקריים והמטורפים על איך שאותו בחור צעיר ויפה תואר עם בת זוג יפת תואר היא בעצמה ובת גילו, הטריד מינית מילולית אישה בת 65 שהוא לא מכיר, לא מחבב, לא נמשך אליה וגם לא יכול להימשך אליה גם אילו היה גרנטופיל, בניגוד לראיות של עצם בת הזוג בת גילו ובניגוד לסיכוי הסטטיסטי שתהיה לו את הפאראפיליה הזאת בגלל היותה נדירה מאוד, מכיוון שהוא פשוט מעולם אפילו לא ראה אותה (כן, מה לא הגיוני בסיפור הזה? זה הסיפור הכי הגיוני ומתקבל על הדעת ששמעתי בחיים שלי. מה הבעיה?
), עד עצם היום הזה הסיפור השקרי והמטורף הזה ממשיך לצוף מידי פעם, בצורה העלולה לסכן את המפיצים אותו בתביעות דיבה מוצדקות ביותר, והרי הגיבור הוכיח את עצמו כאדם שהוא הכול חוץ משני דברים: טיפש ופראייר.
דרך אגב, מבחינת מה שהוא המצב היום, עם הגיבור-הקדוש-המעונה והקשישה החרמנית שהציקה, הטרידה, קיללה, גידפה ורבה ללא סוף עם כל הסובבים אותה בגלל חרמנותה, אז בוא רק נגיד שהגאון ממשיך לכתוב עד עצם היום הזה בהנאה רבה, ושהקשישה החרמנית שבגלל החרמנות שלה הציקה לכולם, הטרידה את כולם, גידפה את כולם, רבה עם כולם, וקראה לכולם מקקים, שרצים, טרולים, אפסים מאופסים וזבל, ושהגיבור העמיד אותה במקומה על היחס המזעזע שלה לכולם וביקש ממנה לספק את עצמה, כי המנהלים סירבו לעשות את העבודה שלהם כך שהיה צריך לקחת את זה על עצמו, והוא נחסם לצמיתות על לא עוול בכפו במקום לקבל כמה מילות תודה על כך שהוא עושה בשבילם את העבודה השחורה שהם חלשים מידי מכדי לעשות, ואז הם עוד הוסיפו חטא על פשע והמציאו סיפור ביזארי שגם לא מסתדר ברמה ההגיונית על הטרדה מינית,אותה אישה, היא ממזמן "בחוץ", וכפי מה שהייתה צריכה להיות ממזמן כי היא אמורה להיות חסומה לצמיתות.
ועל זה נאמר בתנ"ך "צדיק וטוב לו, רשע ורע לו".
החיים לא תמיד קלים, לא תמיד יפים, אבל בסוף-בסוף, ואם מתעקשים מספיק, הכול אפשר להשיג. אפילו צדק בעולם מכוער מאין כמוהו.
גם המנהל החוסם משתמשים על לא עוול בכפם, לא בטעות, אלא בכוונה תחילה, מתוך כוונת זדון וכאסטרטגיה של ממש, מכיוון שהוא החליט ביודעין למעול בתפקידו כמנהל ולחסום לפי מה שב*** שלו לחסום ביודיעין את הקורבנות במקום את התוקפים שלהם, גם הוא בקרוב מאוד יהיה בדרך החוצה.
גיבור המלחמה מן הסיפור שסופר זה עתה ידאג לכך באופן אישי.
הגיבור דרך אגב, אילו היה יכול להחזיר את הגלגל לאחור, לא היה משנה דבר בהתנהגותו, שלא נפל בה כל פגם, והיה עושה בדיוק את כל הדברים שהוא עשה, בדיוק אותו הדבר, הכול מחדש, הכול למען הקורבנות חסרי הישע של הקשישה המטורפת מרוב חרמנות בפורום אקטואליה, ושל הניהול הכושל של המנהלים שם.
אין עוד מה להוסיף. מה עוד אפשר להוסיף? מה כבר עוד אפשר להגיד? אין עוד מה להגיד.
גיבור, גיבור, גיבור, גיבור, גיבור, גיבור, גיבור, גיבור, ועוד אלף פעם גיבור. ועם מנה הגונה בצד של קדוש מעונה.
צפה בקובץ המצורף 93645
אז, לסיכומו של דבר סבא,
האם אתפלא לשמוע שגם זקנות משתוקקות מידי פעם ל***?
לא. לא אתפלא לשמוע את זה, בלשון המעטה.
אני ועוד רבים וטובים ראינו זאת במו עינינו, כמו גם את ההשלכות של הדברים שקורים כאשר התשוקה הזאת לא באה על סיפוקה.
יש בחורים שיש להם איברים מספיק גדולים, ושהם יודעים מספיק טוב איך משתמשים בהם בשביל שסיבוב אחד שלהם על אותן נשים זקנות ירגיע אותן לשבועיים ימים, אבל לא כולם מוכנים "ללכת" עם מבוגרות. באמת בעיה.
חד-משמעית
כלומר, אם בכל זאת נסתכל על זה בצורה של "עליה וקוץ בה", אז אני מניח שאני, בתור אשכנזי עדין ויפה נפש לא משתגע על איך שאתה מזכיר סקס ומין כל הודעה שנייה, אבל זה מי שאתה, ואתה לא תפסיק, ואם תפסיק זה כבר לא יהיה אתה. אני גם משער לעצמי שכתיבת המגילות שלי היא בשבילך מה שבשבילי הם דיבוריך הבלתי פוסקים על מין, אבל היי. אף אדם אינו מושלם, ושום חברות אינה מושלמת
אני אוהב אותך ומקבל אותך כמו שאתה
אני הרבה יותר חכם ממנו, אז כשזה מגיע ממני? לא. כשהייתי בן 17 כתבתי ספר שלם על טעויותיו וקראתי לו "הטעויות של איינשטיין". לא פחות. אתה חושב שזאת יומרנות? חכה עד שתשמע על זה שבשנה שלאחר מכן כתבתי ספר בשם "טעויותיו של דה וינצ'י"
אני בחור מאוד חכם. כל-כך חכם שאני חכם יותר מדמויות היסטוריות חשובות שנודעו בחוכמתן. אני כותב ספרים מאז שאני בן 12 ואיני מתכוון להפסיק. אני כותב על כל מיני דברים. אולי יום אחד גם אתה תקרא חלק מהספרים שלי
אבל רק אם יבוא לך
חשבתי גם לפתוח כמה שרשורים על כמה מהספרים שלי ולהסביר בקצרה חלקים מהעלילה ולשמוע את התרשמותם של החברים.
דרך אגב, אם תרצה מתישהו, אז בהזדמנות אני יכול להסביר לך את הטעויות של איינשטיין