בשבילי

Kingomri

New member
בשבילי

אתם יודעים מה, אין יותר מדכא מלהיות אני פעם בשבוע, בדרך כלל במוצאי שבת עולה למחשב כותב הודעה התאבדותית ומקפיץ כמה חברים בסלולרי אחרי שלוקח כדורים חזקים עם חצי בקבוק ויסקי אתם יודעים מה, לא יודע ממה להיות יותר נואש תקופה מסויימת אמרתי שאין אהבה, הכל פיקציה ובאמת האהבה לא ממש החליטה להוכיח לי אחרת תקופה אחרת אמרתי שאין דבר יותר שווה מאהבה ואז הצלחתי להבריח את כל אלה שלא מאמינים באהבה ושוב נשארתי לבד אתם יודעים מה, הבחור המושלם לא קיים אין דבר כזה שהוא יהיה גם בלונדיני עם עיניים כחולות גם שיאהב לקרוא ספרים של עירית לינור שהחברה הכי טובה שלו תהיה מטורפת עם קבלות שתאהב אותי לאללה ושהוא יהיה מצחיק ויידע לגעת בי ברגע הנכון אין אביר חלומות, חוץ מאשר בחלומות אתם יודעים מה, גם אני טעיתי בלי לחפש גבוה מדי, ובלי להתפשר על רעל מצאתי את המינון הנכון אחד שדומה לי כל כך ושונה ממני בהרבה מובנים אחד כזה שבא מעולם אחר לגמרי ומדבר איתי בשפה שאני מבין אחד ביישן, ילד מבוגר, חכם ומוצלח, יפה ומקסים אחד כזה בשבילי אתם יודעים מה, אני ניצחתי את עצמי במלחמה לא יודע מה הולך כאן, אבל זה מוצא חן בעיניי ומתרגש כשאני חושב עליו מחזיק לי את היד ומסתכל עליי מאוהב אמן שנצליח

daniel365

New member
כולנו היינו שם...

וחלקנו עדיין שם... אל תחשוב שאתה שונה באופן הזה של החיפוש העצמי והתהייה על קנקנם של דברים. תחיה את הרגע - וכאשר הרגע יתקיים - יקרה רגע מיוחד... אני.

למעלה