בשביל אלוף עולם שכלכך רוצה לדעת...

בשביל אלוף עולם שכלכך רוצה לדעת...

שמי טובית, אני בקליבלנד אוהיו בשליחות מטעם הסוכנות היהודית. אני אוהבת גלידה, מנגנת בסקסופון, נמצאת בשליחות לשנה מעבירה פעילויות על ישראל (בעיקר בקהילה היהודית אבל לא רק) ו..... ממש ממש אין בקליבלנד עם מי לצאת- זה נורא!!!!! תהיתי אם יש אנשים שגרים בסביבה. ממני קושקוש

Chinita

New member
חודש הבא אני

באוהיו! והתכנון זה לעלות אל על לעבר קליבלנד.

Chinita

New member
אהה...אני מתכננת להיות

עם לבוש קייצי, ככה שיהיה מי שיחמם אותי

Chinita

New member
אני מגיעה

לסינסינטי, ורציתי לעלות לקליבלנד לטיול. אבל כנראה שניסע לאינדיאנפוליס לעשות סקי. ומה לא הבנת? אני סטייל גופיה ומיני, שיהיה מי שיחמם אותי

אנ'לא מבינה- אין כאן אפילו אחד ש...

גר בקליבלנד? זה מקום גדול. אולי אוהיו? זה לא יתכן חברה- help me out!

אני לא החלוצה של קליבלנד!

חלוצים זה לפני 80 שנה והם ייבשו ביצות! לא כתוב לי על זה שומדבר בחוזה.... אלוף- אתה (כמעט) חצוף, כלכך קל לך- בטח אתה גר לך באיזה ניו יורק, שיש שם יותר מסעדות כשרות מאשר בארץ.... מסתובב לך עם אלפי הישראלים המתרוצצים ברחובות ניו יור ומדברים עיברית כמו בבית.... בקליבלנד יש 80,000 יהודים לידיעתך. כמו כל העיר נתניה. זה המון! ניו יורק ושיקגו גונבות לנו את כל הצעירים שהולכים ללמוד שם. ואני השליחה- עובדת עם הקהילה נשארת כאן עם אנשים מקסימים ומכניסי אורחים- אבל- עדיין חסר לי אנשים צעירים. ולא, לא התיאשתי. גמלא שנית לא תיפול! אני אמצא לי כאן אנשים בגילי ויהי מה!

בטח שאת כן ! חלוצה ועוד איך !

ואנחנו גאים בך ! את אולי לא מייבשת ביצות...אבל ללא ספק את "מפריחה את השממה". אין לי מושג איך הגעת למסקנה שאני מתגורר לי בניו יורק בפנטהאוז יוקרתי וצופה על כל העיר במהלך מסיבות הקוקטייל שאני מארח לי כל ערב עם כל מכובדי הקהילה היהודית... אני גם לא זכיתי לנגב חומוס במקום ראוי- ואני גם לא פוגש יותר מדי ישראלים בחיי היומיום שלי (אם בכלל). אז אני נמצא בעיר מדליקה לא פחות (דעתי האישית). שנקראת סן פרנסיסקו, ואכן יש פה קהילה יהודית גדולה (ואני מניח שגם ישראלים)- אבל אני לא ממש מעורב בחיי הקהילה, ואני לא כל כך מכיר צעירים יהודים באזור שלי... אהבתי את ההשוואה שעשית בין קליבלנד לנתניה- עכשיו בטוח שזה לא קורץ לי לבקר
ועד שנמצא את הישראלים האבודים בקליבלנד, אני שמח שיש לנו פה אותך.

levamiy

New member
ובכן

בשביל להסביר את הנסיבות צריך ספר.... בשורה התחתונה יש לי שם בן ואני מגיע לבקר ב- 9 לחודש למשך שלושה שבועות בערך

למעלה