בשביל הסיפתח של ההתחלה

בשביל הסיפתח של ההתחלה

אני ממחזרת לכם את החידון המצויין של עגנון מהקומונה. ההשתתפות לחברי קומונת "העולם מצחיק" ובני משפחותיהם אסורה בהחלט! (ושוב תודה לעגנון) שמות 1. מי נותן מסטיק במקום עודף? 2. "בטח יש אחת כזו בחיפה", מה שמה? 3. מה שם אשתו של אריה ליימן? 4. מי מעל? 5. מי החלוץ המרכזי של נבחרת הולנד? 6. מי "גם חרש, תודה לאל"? 7. מה שמו המקורי של פייר זיסקו? 8. מי ישנו אבל איננו? 9. את מי לא אשכח, מי יום שראיתי אותה בטלויזיה? 10. מה שם אשתו של כותב הבקשות? (נא לא לכתוב תשובות בנושא, אלא בגוף ההודעה)

D o r o t h y

New member
זהו? ראיתם חידון נבהלתם???

giba70

New member
אני לא דוגמה...

לא זוכר הרבה ממה שמוזכר כאן, אבל מכיר בגדול את המערכונים. דרך אגב, ברכות על הפתיחה (והפדיחה)
1. ההוא שנותן גם סבון כביסה במקום עודף, לא? 2. לא יודע, אולי ההיא מרחוב פנורמה? 3. ליימן זה הקוון מהמערכון "שירים שערים וטכנאים" שמבקש לגוון את התפריט, שם אשתו כמדומני... כמו אשתו של שמעון פרס. 4. מי מעל? לא יודע, אני יודע מי בעכו, זוהיר אלול בעכו. 5. דה יונג, דה יונג... - ראפ, ראפ. - דה יונג. - ראפ. רגע, זה ניסקנס? זה ראפ? זה קרויף, חביבי! 6. לא יוד מי חרש, אבל אם הוא חרש בערב שבת הוא יקצור בשבת. 7. פייר זיסקו? לא מכיר. הוא משחק בנבחרת הולנד או צרפת? 8. "אני ישנני" (לילה טוב) - מר שמעון כסאח. 9. את ימיני, תידבק לשוני לחכי אם לא אזכרכי (ימיני תמיד נוהג בימין הכביש) 10. גם היא כריזה.

shuky63

New member
אנסה את כוחי

1.זה בעל המכולת ממשוגעים לדבר,שהלך מרוב הקמצנות שלו 2.שושנה קופלביץ' 3.לא זוכר שהוזכרה במערכון.החכימו אותי 4.בוש נכלם ולא זוכר 5.אחרי ויכוח נוקב בין הוחלט שראפ חלוץ מרכזי 6.גברי כשהגיע למכון להרזיה לא יאכל ולא ישתה שמן ישראל 7.פייביש זיסקינד 8.לא זוכר 9.לא זוכר 10.לא זוכר בקיצור אני די חלוד.אני מקווה שהפורום ישמן אותי בהדרגה

Yuvalenko

New member
הרשו לי לתקן ../images/Emo26.gif

3. אשתו של אריה ליימן?! משה ליימן, הקוון במשחק בבאר שבע, שהתלונן בשם אשתו סוניה שהאוהדים לא זורקים עליו מספיק ירקות ומבקש לגוון את התפריט.
4. קנטרוביץ' מעל?!?
למעשה, כולם מעלו על פי המערכון, מה, רוצים שאני ארשום את כל השמות??... 6. נו באמת, זה קל! "הוא גם כן חרש, תודה לאל... רעש לא מפריע לו.." השכן עם השם המוזר "חביליו". ...
- היינו אצלו! - אצל חביליו? - אצל חביליו! - החרש? - החרש!! - ומה ענה? - לא ענה! - למה? - חרש!
(הרוסים באים, אגב..) 7. כבר נאמר, אבל לצורך הדגשה - פייביש זיסקין. בלי ד' בסוף. כמו זבולון זיסקין (זיסקי-ינעל אביו..
) 8. טעות!! שמעון כסאח אמנם "ישננו" אך השאלה היתה מי ישנו אבל איננו - יש פה אחד, חבל שהוא איננו, עושה אותך, אתה רואה ראי! - והתשובה - אליקו!!!!! 9. זה קשה, אני צריך לחשוב קצת על זה, אשוב אליכם מחר ב8.
(ברצינות, את זה כרגע אני לא זוכר!) 10. גם כן מבטיח לחזור עם תשובה מחר (אני באמת מתביש שאני לא זוכר..)

Yuvalenko

New member
וסליחה על ההטרדה -

יש'ך טעות בכרטיס האישי..."תשמע ממני, כשהוא תופס קריזה תתרחק ממנו קילומטריים " (יענו שני קילומטר..)

כל הכבוד

אתה הראשון שזכר שהחרש זה חביליו, והלך ישר לקנטרוביץ', אבל סיכם שכולם מעלו.

giba70

New member
הי, לא צריך לקחת

את כל התשובות שלי ברצינות. מה שאני לא יודע אני ממציא

למעלה