בשביל השקט הנפשי שלי - רוצה לשמוע עוד דעות

ורדיתה65

New member
בשביל השקט הנפשי שלי - רוצה לשמוע עוד דעות

אבא של הבת שלי בת ה- 13.5 הגיש בקשה לבית המשפט לביטול מזונות / הפחתת מזונות. האבא הביא את כל העילות שבעולם, שהוא חולה אנוש, לא עומד על הרגליים, מדוכא, לא יכול לעבוד, כי מרוב שהוא מדוכא לא יוצא מהמיטה וכו' סיפורים מסמרים שיער על מחלותיו ומצבו האנוש. למול זה - האבא הזה - הודיע לבית המשפט שהוא ואשתו מזה 12 שנה מוציאים זה 12 שנה הון תועפות על טיפולי פוריות, וגם הכספים שמיועדים לטיפולי פוריות - חשובים יותר - בגלל שאין להם ילדים - ובגלל זה השופט צריך לקבל את הבקשה שלו ולבטל את המזונות שהוא משלם לילדה הקיימת, שהאבא הזבל, פיזית אף פעם לא היה אבא תומך, דואג ונמצא בשביל הילדה בת ה- 13.5. שאלות: 1. האם הילדה הקיימת לא אמורה לגבור - בעניין המזונות - על ילדים שעוד לא נולדו מטיפולי פוריות? והאם לילדה הקיימת אין זכויות? 2. אני, תודה לאל לא עברתי טיפולי פוריות, אבל אני חושבת שכדי לעמוד ולהתמיד ולהיות מסוגלים להמשיך - צריכים להיות בריאים חזקים - פיזית ונפשית - האם יכול להיות שאדם כל כך חולה אנוש וכל כך מדוכא עד עפר - מסוגל לעמוד בתהליך כזה קשה? עכשיו ברצינות, אני יודעת שהוא לא חולה עד כדי כך אנוש, כי ברור לי שהכל "משחק" בפני השופט האדיוט שיחליט לפסוק לטובתו, והעצוב שהשופט משתף עם האבא פעולה - מצד אחד השופט מאמין לאבא שהוא חולה אנוש ומצד שני השופט גם מאחל לו בשמחה ובאושר שיהיה לו ולאשתו בהצלחה בטיפולי הפוריות. אבל בשביל השקט הנפשי שלי, האם מישהו יכול לענות לי, ובבקשה ברצינות, על 2 השאלות האלו שמציקות לי, מטרידות אותי ובכלל נראה לי שמאז התחלת המשפט הזה התחלתי לסבול מהפרעה טורדנית (OCD). ורד

ורדיתה65

New member
ועוד משהו לא קשור בכלל לנושא הקודם-ערוץ 10

עשו עבודה נפלאה, מדהימה, מקסימה, אני מצדיעה להם ב- 100% על התחקיר על הפדופילים באינטרנט. אבל אם משהו יכול היה לזעזע אותי יותר מכל, להרגיז, להטריף, לעצבן, לגרום לי לצרוח ואולי לתלוש שערות - זה לקרוא אתמול בעתון את תגובת המשפחות "למה לא שאלו אותם". סליחה?????????????? מה הם מתכוונים? שערוץ 10 היה צריך לדפוק בדלת, להגיד שלום, האבא - בן - אח - סבא וכו' סוטה מין, האם תרשו לנו לפרסם את פניו ברבים?! בתור אחת, שלצערי, נפגעתי מעברייני מין בילדותי, הרסתי את עצמי לדעת לאורך כל השנים וזה השאיר המון צלקות בנפש הילדה-נערה-בוגרת שבי. בתור אחת, שלצערי, הזבלים - סוטי מין חיבלו לי בחיים, והם המשיכו עם החיים שלהם, בנו והמשיכו הלאה, ואני נשארתי מאחור. דב גילהר וכל מי שהגה את הרעיון, שאלוהים יברך אתכם ושאלוהים יתן לכולכם אריכות ימים כח וכל הברכות שבעולם. לכן משפחות יקרות אני רוצה להגיד - בשם הקורבן - כל השנים אני הלכתי עם איזה גיבנת על הגב של האשמה, הזהירו אותי לא לספר, כי אז אני אפגע ב"סוטה" ואוי ואבוי מה שיקרה לו. אף אחד לא חושב על הקרבן על הנפגע. אף אחד לא חשב על מה שיקרה לי!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ולאחרות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! כשאני חושבת שאם ערוץ 10 לא היו עושים את מה שהם עשו, אולי הילדות האלה, ובטוח יש כאלה רבות, שזה אכן קרה להן, ואף אחד לא היה שם עם מצלמות ומשטרה לעצור את זה. בשם אחת מתוך מליונים של קורבנות, אני מודה לערוץ 10 מכל הלב ושולחת חיבוק חזק. לאותן משפחות אני פונה בתחינה - תעצרו את זה! אם אתן לא מסוגלות תעבירו את זה הלאה! אל תתנו לשים לדברים האלה סוף, כי הם פוגעים בילדים שלנו - כמו שמישהו אחר יכול ולפגוע מחר בילדים/נכדים שלכם. ורד

1hakim

New member
אני מניח שמי שעובר

טיפולים זו האישה ולא הגבר-כח האבא הזה כבר הוליד את בתך טיפול שלגבר רק מתרכז אם יש בעיה בצינורות האשכים שדורשת ניתוח או זרע חלש /שצריך השבחה או לקיחתהורמונים מקרים אלה הם פשוטין טלא מתישים לכן אין לו קס במצב הזה תבקשי במשפט -את תולדות טיפול הפוריות שלו שבת שלום

אמא66

New member
ברור שילדה קיימת יותר חשובה מילדה שטרם נולדה

וברור שאת הכסף הוא צריך להשקיע בבת שלכם ולא בטיפולי פוריות. זה שהשופט מראה סימפטיה כלפיו, זה ממש לא אומר שהוא גם יפסוק לטובתו.

סיבות להפחתת מזונות

כדי להפחית מזונות האב צריך להוכיח שהנסיבות השתנו: 1. הוא עבד בעבודה לדוגמה שהוא הרוויח בו 10000 ש"ח ועכשיו הוא מרוויח פחות. 2. המזונות שהוא משלם כעת הם גבוהים לדוגמה: 4000 ש"ח עבור ילדה אחת. כמובן שהדוגמאות של המספרים הן רק לצורך הדגמה וחד משמעית לא מקטינים ילדים בגלל שיש עוד ילדים. כי אדם שכבר יש לו ילדים מודע להוצאה הכרוכה בכך וצריך לקחת אחריות ולשלם מזונות על הילדים. ילדים זו לא חולצה ישנה שזורקים לזבל כי נמאס ממנה וקונים חדשה!!! אני מקווה שיש לך עורך דין טוב שייצג אותך, רק לא הבנתי את במחוזי או במשפחה לצורך שינוי מזונות? מחזיקה לך אצבעות.

ורדיתה65

New member
1. יש לי עו"ד אדיוט. 2. השופט הפחית את

כרגע בהחלטה זמנית מחודש מאי 2007 את המזונות מ- 1,400 ש"ח ל- 1,000 ש"ח. למה? אני שואלת למה? מבחינת הוכחות - אני הוכחתי ששינוי נסיבות מהותי - חל אצלי. אני המצאתי הוכחות שהאיש שקרן ורמאי, שלא רק שלא חל שינוי נסיבות מהותי - הוא דוקא במצב מעולה היום - כלכלית. אבל, השופט, כמו עיוור הולך אחרי המסכנות שלו בקשר למחלות הקשות - מצד אחד, ומצד שני, אחרי הכספים הרבים הדרושים לצורך הבאת ילדים אחרים לעולם. וחקים1 יקר, אני לא מאמינה שאדם שנכנס להליך של הבאת ילדים בטיפולי פוריות, לא חווה את הקשיים שעוברת אשתו, הוא צריך להיות זבל (והוא באמת זבל) כדי להיות אטום וכזה חולה אנוש ולא מתפקד. הבעיה =- שהוא חולה אנוש ולא מתפקד רק לענייני הילדה הזו, וזה ברשות ובחסות בית משפט לעניני משפחה והשופט י.כ. אני יודעת שהוא עושה את עצמו, ואני בטוחה שבתוך תוכו גם השופט, יודע את זה, אבל אני מרגישה שמשהו פה לא הגיוני, זה שהשופט הולך אחרי האבא בעיניים עיוורות ומתעלם מהרבה עובדות חשובות, הדברים רשומים - שחור על גבי לבן - השופט מסרב לקרוא את "התיק שלי". 1. האבא מעולם לא שילם מדור והוצאות רפואיות - במשך 13.5 שנה - אני נושאת בהוצאות של המדור - שהינן שכירות שנעות בסביבות ה- 2,500 ש"ח. לבדי!!!!! האבא-זבל, התחתן עם אישה שיש לה קוטג', והוא לא משלם - לא משכנתא ולא שכירות. הוא הביא אישור לבית המשפט - שהבית של אשתו אז היא משלמת את המשכנתא - בסך 400 ש"ח. 2. אני הבאתי מסמכים שהוא הצהיר על הכנסה של 1,000 ש"ח בשנת 1995, ועל פניו, שוב זה היה שקר, כי הוא עצמאי שהרוויח כ- 20,000 ש"ח בחודש. היום תודות לרמאות ול"מחלות" שלו הוא מרוויח כ- 3,500 ש"ח מקצבת נכות, ומהכרותי אותו - הוא בטוח עובד כמו שהוא עבד אז ב"שחור". 3. אני הבאתי אישורים על מחלות והתקפי מחלות שמתפרצים מהרגע לעכשיו. תרופות שאני צורכת ב- 1,000 ש"ח(הוא לא הביא שום קבלות על תרופות שהוא קונה וצורך), הבאתי אישורים על כל מה שאני עוברת מבחינת מחלותיי, והשופט פשוט מעיף את זה מעל פניו ומתרכז בטמטמום של האבא. האישור מחלה שלו האחרון מ- 2004. אבל השופט מאמין שהוא חולה יותר - כי הוא לא עובד ואני כן. זה שאמרתי לשופט שאני מפרנסת יחידה וחייבת לצאת לעבוד - גוססת, חולה, מתה, אין מי שיפרנס לי את הבנות, וזה גם בזכות בית משפט האטום והאכזר שגוזר 1,000 ש"ח מזונות. אני גם אמרתי לשופט - שאם היה לי בעל עם הכנסה של 9,000 ש"ח (קודם כל גם אני הייתי לא עובדת), אבל אם היה לי בעל עם הכנסה כזו הייתי עכשיו נדונה להפחתה ומיידית וניכרת של מזונות (וגם בלי בעל הורידו לי. מענין???) אז למה - כשאשה (אשתו) מרוויחה 9,000 ש"ח - וזו הכנסה משותפת כביכול עם בעלה (הם נשואים 12 שנה), למה זה לא נחשב? לא ברורה לי התנהלות המשפט הזה, כבר אמרתי בזמנו. אני מתכוונת לקחת את המשפט עם ההחלטות של השופט והשופט, הרבה הרבה קדימה, כעת אני עדיין מתבשלת בהתקפי עצבים, אבל עוד מעט (תחילת ינואר 2008 חוזר הסיוט לראות את השופט ועו"ד של האבא, האבא פטור כי הוא איים שאם הוא יראה אותי עוד פעם הוא ימות, ותנחשו מה-השופט האמין לו אז פטר אותו מלהופיע לדיון, אני הנתבעת צריכה להגיע התובע-האבא הנכבד פטור). אם השופט ימשיך עם ההחלטות הרשעיות האלה שלו, זה כבר יועבר הלאה לכל מי שמטפל בתלונות נגד שופטים וכו'. אני כל כך עצבנית וכל כך כואב לי הראש אז שבת שלום, אני צריכה להרגע ורד

ורדיתה65

New member
ולחדד - ההכנסה האחרונה הקודמת שלו היתה

1,000 ש"ח, מה שהוצהר ודווח לבית המשפט בשנת 1995 - לצורך ההתדיינות הקודמת במזונות הילדה. היום, 13.5 שנה אחרי, ההכנסה שלו היא רק 3,500 ש"ח. זה לא אומר שהמצב "יותר טוב"? נכון שזה אומר שהכנסתו דווקא עלתה? (מבלי להזכיר, שאין לו בכלל ילדים נוספים, שהוא חי בבית של אשתו, חי על חשבון אשתו, ואשתו משתכרת 9,000 ש"ח). לסיום - אם אני הייתי עם נתונים של בעל ב- 9,000 ש"ח ובית שאני לא משלמת משכנתא/שכירות, תאמינו לי, הייתי מוכנה לוותר על המזונות, הרי אבא הוא לא אבא, בן אדם לדעתי הוא גם לא. מה הוא? זה בינו ובין הקב"ה. ועוד חידוד, העו"ד הוא של סיוע משפטי.

ורדיתה65

New member
וחידוד אחרון נשבעת - בעצם האבא צריך להוסיף

מכיסו רק 200 ש"ח, כי ביטוח לאומי משלם, בתוך קצבת הנכות את רוב המזונות של הילדה (זה נקרא תוסת תלויים) סכום שנע בין 800 ל- 900 ש"ח. אז שמישהו יבוא לספר לי איך שופט נותן בכלל לאדיוט שצריך לשלם רק 200 ש"ח מכיסו לבזבז את זמני ואת זמן בית המשפט "היקר"? זה עיקר האטרף. שהאבא-זבל בעצם רק משלם 200 ש"ח מכיסו, מישהו מכיר אדם שמשלם 200 ש"ח מכיסו מזונות? אז במקרה שלי זה עובד ככה, בחסות השופט י.כ. ובית משפט לעניני משפחה בר....ה...

למעלה