בשביל זה צריך פורום? בשביל שניים שלושה דברים שהם רוצים????????
ג גברברת New member 25/8/03 #3 אני כולי תקווה שהם רוצים קצת יותר ממתינה בכיליון עיניים לשמוע מפי הנערים מה הם באמת רוצים
A avivl New member 25/8/03 #4 לא יפה ללכלך - אנחנו רוצים לפחות 5 דברים לצערי ולשמחתי, הסטיגמות על בנים הן נכונות... אני מאמין שאני אישית, נמצא איפה שהוא באמצע... למרות שההמצאות המתמדת שלי בפורום חתונות די מדאיגה...
לא יפה ללכלך - אנחנו רוצים לפחות 5 דברים לצערי ולשמחתי, הסטיגמות על בנים הן נכונות... אני מאמין שאני אישית, נמצא איפה שהוא באמצע... למרות שההמצאות המתמדת שלי בפורום חתונות די מדאיגה...
ק קלודט New member 25/8/03 #5 הנה שלושת הדברים 1. את השלט של הטלויזיה 2. סקס 3. הערצה אני אשמח לשמוע חידושים והמצאות אחרים.
A avivl New member 25/8/03 #6 מה עם הבירה? הפיצוחים? הריח של בשר על האש מיתמר מהברביקיו כל בוקר? אנחנו גם אוהבים שמקשיבים לנו לפעמים. קונים לנו פרחים (או סתם נותנים לנו תשומת לב...) ויש עוד (אני פשוט צריך קצת לעבוד אבל אני אחזור אחר כך...)
מה עם הבירה? הפיצוחים? הריח של בשר על האש מיתמר מהברביקיו כל בוקר? אנחנו גם אוהבים שמקשיבים לנו לפעמים. קונים לנו פרחים (או סתם נותנים לנו תשומת לב...) ויש עוד (אני פשוט צריך קצת לעבוד אבל אני אחזור אחר כך...)