בשביל יהורם גאון זאת רק עוד הופעה.....להעביר.

גולן נ

New member
בשביל יהורם גאון זאת רק עוד הופעה.....להעביר.

קיבלתי את זה היום במייל ונחרדתי... הוצאות מצעד החיים שהתקיים ביום השואה בפולין היא גזילה ועל חשבון ניצולי השואה שבקושי מגיעים לפת לחם בישראל. בידיעות אחרונות מספרים שכל הוצאות הכלכלה והאירוח של יהורם גאון שולמו ע"י ממשלת ישראל כולל השכר על ההופעה , והגדיל יהורם גאון באומרו אני נסעתי למצעד החיים כמו לכל הופעה אחרת שעבורה אני גובה תשלום. האם זו צריכה להיות גישת נציגי הציבור והשלטונות לשלם כספים למטרה זו במקום לדאוג לניצולי השואה לצרכיהם הבסיסים לאחר כל הזוועות שעברו והגיעו לישראל לבית חם ודואג? כתבה בנושא

הוא חוצפן!!!!!!

מילא ששילמו עליו את הטיסה,המלון והנסיעות...... זה עוד מתקבל אבל ראבק מה אתה מתחייס לזה כאל הופעה רגילה?! כמה אטום הוא יכול להיות?! אני לא אומרת שיופיע בחינם אבל לפחות שהיה לוקח סכום כסף סימלי ולא סכום גבוה הוא ממש חוצפן הלוואי שיחרימו אותו

...

תאמת שנכנסתי לפורום ממטרה אחרת אבל ראיתי את ההודעה והייתי חייבת לומר דבר מה. למי שרואה דנו בנושא הזה בתכונית בנות המשודרת הערוץ 3. אומנם האדון יהורם גאון יצא בדרישה של לקיחת כסף רב על ההפעה בפולין במצעדי החיים, אך יש לכועס לא עליו אלא על האדם האחראי למצעד החיים ששילם לאדון גאון את הסכום הנכבד. אין לכעוס על מי שקיבל את הכסף..אלא על הטיפש שנתן..

תגובה לשטוזית

אז ככה אני חושבת שמכיוון שזה כבר נעשה אז שיורם לפחות ייקח את הכסף שהוא קיבל על ההופעה הזאת וייתרום אותו לניצולי השואה

מסכימה

אבל אין צורך שהוא יעשה את זה עכשיו בגלל שהתדמית שלו נפגעה אלא מתוך אמונה לא ככה?

מסכימה איתך

אם הוא יעשה את זה עכשיו אז זה ייצא קצת מגעיל כי זה יהיה ברור שהוא מנסה לשקם את התדמית שלו... ושזה לא בא מכל הלב....

גועל נפש../images/Emo5.gif

הייתי במיצעד החיים..וראיתי אותו.. הוא ממש ממש חוצפן לקחת כסף על "הופעה" במקום שיחשוב קצת וידע שהוא בעצם מיצג את ישראל. אבל לא הוא ידאג לכיס שלו... ממש גועל נפש. לכול כלב
בא יומו

מרתה 12

New member
היי קצת נסחפת לא חושבת?

אני מבינה את הכעס שלכם על חוסר הטקט של הבן אדם, שמעו הוא גם אדם מתפרנס וצריכים לזכור את זה.. מה אתם חושבים שכל האנשים שתפעלו את המקום מטעם ישראל כמובן לא קיבלו משכורת?- ממש לא, לפעמים נדמו לנו שאנשים מפורסמים הם תמיד מעל הכל ושיאללה יש להם מספיק כסף או דברים כאלה. העניין תיאורטית הוא לא כזה גרוע כמו שזה נשמע מה שכן גרוע שזה נעשה במצב של שפלות מדינית כמו שתיארתם שניצולי השואה חיים מהיד לפה וגם זה בקושי, אין שום התחשבות במצב, ככה שכמו שכבר אמרו פה אין להצביע באצבע מאשימה כלפי יהורם גאון כי אם כלפי המדינה.

למרתה

אף אחד לא אמר שלא צריך לשלם לאומנים רק אמרו שמן הסתם האומנים שמופיעים במצעד החיים צריכים לקחת סכום סימלי ביותר ולא סכום גדול, גם ככה כל ההוצאות על השעיה בפולין לא באה מהכסף של האומנים... וכן,לא היה קורה שום דבר אם הוא היה מופיע הופעה אחת (בפולין) בהתנדבות או בסכום כסף סימלי.... שיילמד מהראל סקעת, יש מקומות שלא רק שהוא מופיע בהתנדבות הוא גם תורם להם..

חייםלוי

Member
מנהל
הוא בהחלט חסר טקט. לומר

"אני נסעתי למצעד החיים כמו לכל הופעה אחרת" היא אמירה מקוממת. נכון שהוא אמן שמתפרנס מהופעות אבל היה יכול לוותר על הנסיעה הזאת ולהופיע במקום זאת בארץ אם זה לא משנה לו איפה הוא מופיע. מצעד החיים והופעה באושביץ אינה יכולה לדמות להופעות אחרות.

ישרון

New member
הוא לא היחיד שמתפרנס על הדם השפוך

מה אתם מתנפלים דווקא עליו זה שהגיב בטיפשות על שאלת כתב עיתון? ומה חשבתם שמצעד החיים נעשה בהתנדבות? המורים נסעו בהיתנדבות לפולין? המדריכים עושים זאת לשם שמיים? משרדי הנסיעות מנדבים שעות עבודה? זה מזמן הפך לתעשיית כסף משומנת וזה עוד לא הופך את היהורם לצדיק בסדום

היה ליפני כמה זמן כתבה ב..

מגזין העיתון של אשדוד. ממש כתבה גדולה על המשלחות לפולין והיה רשום שזה כבר הרבה זמן תעשיה שמרוויחה המון כספים על גבינו. רק משרדי הנסיעות מגלגלים בשנה 2 מיליון דולר. ושוב בשנהההה.. וזה רק חברות הנסיעות.

ישרון

New member
ומה דעתכם על כך ??????????????.

היום מתפרסם במעריב שמשרדי הנסיעות גובים עבור המסע לפולין ע"פ שער דולאר מופקע 1$=4.6 שקל??????????????????. חברים וזה לא עושק על הדם השפוך???????????????. רק הפרש השער מביא לכיסם למעלה מ 5 מליון שקל בשנה??????????????????????????.

למעלה