בשביל יהורם גאון זאת רק עוד הופעה.....להעביר.

גולן נ

New member
בשביל יהורם גאון זאת רק עוד הופעה.....להעביר.

קיבלתי את זה היום במייל ונחרדתי... הוצאות מצעד החיים שהתקיים ביום השואה בפולין היא גזילה ועל חשבון ניצולי השואה שבקושי מגיעים לפת לחם בישראל. בידיעות אחרונות מספרים שכל הוצאות הכלכלה והאירוח של יהורם גאון שולמו ע"י ממשלת ישראל כולל השכר על ההופעה , והגדיל יהורם גאון באומרו אני נסעתי למצעד החיים כמו לכל הופעה אחרת שעבורה אני גובה תשלום. האם זו צריכה להיות גישת נציגי הציבור והשלטונות לשלם כספים למטרה זו במקום לדאוג לניצולי השואה לצרכיהם הבסיסים לאחר כל הזוועות שעברו והגיעו לישראל לבית חם ודואג? כתבה בנושא

skito

New member
מקוממם, אני בכל אופן הייתי שם את האצבע

המאשימה על המארגנים, אני לא יודע אם עשו מאמץ לארגן אמנים בהתנדבות אבל אני יוצא מנקודת הנחה שלטובת אירוע כזה יש מספיק אמנים שהיו מסכימים להופיע בהתנדבות, אף כאלה שאת ההכנסה שהיו אמורים לקבל היו תורמים לכל תחום נוגע, הנצחה, ניצולים וכ'...

skito

New member
ולעניין נאווה זה עוד יותר מקומם

מתנדבים רבים לנו ואני בנהם, הוצאות דלק וטלפונים אין דורשים וזאת נאווה שהצהירה, מעדיף לא לומר דבר בשלב זה.

deebeebee

New member
סקיטו- מדוע אתם לא פועלים בנדון?

אין שום הצדקה לכך שהיא תקבל כסף (הרי היא לא רעבה ללחם) ואתם תהיו פראיירים!!!

עדכון בנושא יהורם גאון

יו"ר ועד ניצולי השואה בחיפה ונשר, שמואל רייניש, פנה הלילה לזמר יורם גאון בדרישה כי הזמר יקיים מופע זמר שכל הכנסותיו יהיו קודש לסיוע לניצולי שואה נזקקים ומיעוטי יכולת. רייניש פנה לגאון בעקבות הפירסום כי הזמר קיבל עשרות אלפי דולרים על הופעתו בטקס הזיכרון האחרון בפולין. רייניש הדגיש כי אינו כועס על גאון אך מבקש ממנו להרים את הכפפה.

deebeebee

New member
הופעתו של יהורם גאון

איננה העיוות היחיד (אם בכלל) של כל הפרויקט הזה.

למעלה