בשביל כרמית...
חחח... מתוקה את

orelushg

New member
בשביל כרמית... ../images/Emo13.gif חחח... מתוקה את ../images/Emo13.gif

היי כולן!!! שנים שלא כתבתי, אתן יודעות בגרויות וכו'... אבל ב"ה הבגרות האחרונה היתה ברביעי שעבר וזהו, עכשיו התחיל החופש!!! אז, בעקבות שיחה קטנה עם כרמית בפייסבוק (איך לא... חחח...) החלטנו שצריך לארגן מפגש פורום, נחמד וכיפי, רק הפעם באמת שכולן יבואו ולא נהיה ממש קצת כמו פעם קודמת למרות שהיה ממש כייף!!!!! אז תתחילו לשרשר רעיונות ותאריכים שנוח לכן... ונקבע
אני בעד שבאמת נעשה אימון פורום של כולן כולן, בוינגייט כמו הרעיון המקורי שהועלה לפני פסח, אבל בשביל זה הבנתי שצריך שבאמת כולן יבואו כדי שלא יעלה לנו יקר מידי לשכור ת'אולם.. אז כרמתי ונועה - עכשיו זה בידיים שלכן.. כי אני לא מבינה בכל העסק הזה... חחח...

אמא לה3

New member
../images/Emo140.gif איזה מתוקה את!!!!

יאללה, הגיע הזמן לעשות את זה, אבל מה קורה עם הדר יוסף? פשוט הבטחתי לחברת פורום מיוחדת שאני אקח אותה לשם!!!

orelushg

New member
תודה תודה... ../images/Emo13.gif

אמממ אני יודעת שביולי אולג לא מאמן בהדר יוסף, אז נרשמתי למחנה אימונים של מכבי דן עם עוד שלוש חברות מהנבחרת
מה לא עושים בשביל ההתעמלות ?! חחח... אבל נראלי שבאוגוסט הוא כן מאמן שם, אבל אני אדע בהמשך... אני אבדוק ואודיע... כי אני יודעת שאני לא אתאמן בהדר יוסף אם אולג לא שם כי אני רגילה אליו והוא נותן לי בטחון... אבל יש וינגייט שאותו אפשר לשכור הבנתי... (ממך ומנועה....)

Tammie

New member
רעיון נהדר

האימונים של הפועל תל אביב בהדר יוסף ממשיכים כרגיל למי שרוצה לבוא... אני בדיוק בתקופה הכי לחוצה של הבחינות, אז אני לא יכולה להיות בצד המארגן, אבל אני ממש אשמח להגיע לאימון פורום. אני חושבת שבאמת אפשר לקבוע בווינגייט בתנאי שמספיק בנות ירצו

orelushg

New member
תיקון טעות...

כרמית - תיקון קטן, חברה שלי אמרה לי שאולג כן מאמן בהדר יוסף כרגיל ביולי-אוגוסט, אז בע"ה נראלי אני אסע, לא שבוע הבא, כי אני לא יכולה, אבל אולי שבוע אח"כ בע"ה... אז נהיה בקשר...

chuch1

New member
../images/Emo35.gif../images/Emo35.gifלמי הבטחת???../images/Emo189.gif

Xx ofek xX

New member
../images/Emo45.gifאם יהיה מפגש אני יבוא

הפעם שכולם יבואו! גם אלה שלא כותבות הרבה

למעלה