בשביל ליצור אוטופיה

אסתר 1984

New member
בשביל ליצור אוטופיה

לא מספיק לדבר. צריך לעשות. וזה בדברים הקטנים: לחייך לאנשים ברחוב, להתייחס בסבלנות גם אל מי שמציק לך, להשקיע בחברים... אה, וצריך כמובן שאנשים יהיו שותפים לחלום שלך, ולא ילחמו בך... מדיבורים פה לא ייצא כלום. מצטערת.

ברור שמסתם דיבורים לא יצא כלום,

מכירה את המשפט: "בתיאוריה, אין הבדל בין תיאוריה ומציאות, אבל במציאות יש..." זה נכון. את צודקת. אבל הפורום נועד כדי לדון בכל מיני נושאים שמטרידים אותנו.. או שאנחנו סתם רוצים לשמוע את דעתם של עוד אנשים בנוגע למשהו...

באבד1

New member
אסתר הי ! ואולי את צודקת...../images/Emo140.gif רק.

טריקת דרך לא תעזור גם לאלה הטורקים אותה... תשאירי אותה פתוחה, כדי שיוכלו לעזור. כלומר, לא לסגור את הלב, באהבה, אשר

אסתר 1984

New member
לא טורקת שום דלתות.

כל מה שניסיתי לומר זה שבמקום לכתוב פה, צריך לנסות להיות טובים יותר במציאות. זה הכל. ואני אומרת את זה גם לעצמי, ומשתדלת לחיות ככה. מה הדרך לשפר את העולם? לא חושבת שיש דרך מסויימת. לכל אחד יש את המקום והתפקיד שלו. אני יודעת מה המקום שלי ומנסה להשפיע ממנו, אבל אני לא אנסה להטיף לאחרים ללכת בדרך שלי. העיקר זה לרצות.

EdisonGirl

New member
ברוכה הבאה לעולם טוב יותר!../images/Emo41.gif

את אומרת דברים חשובים, לדעתי. אם אנשים יכתבו פה על עולם אידיאלי ובחוץ יתייחסו בחוסר סבלנות אל אנשים, יצעקו ויתרמו לחוסר נוחות וחוסר שלווה בחברה, כל פעולתם כאן מיותרת! מאידך, טוב שיש מקום שאפשר למצוא בו אנשים נוספים המעוניינים שהעולם יהיה טוב יותר, ומצויין שיש את מי לשתף במחשבות על שינויים פוטנציאליים! אינך חושבת? גם אני לא מעוניינת להטיף לאחרים ללכת בדרכי. כל אחד ודרכו! לעומת זאת אני מאוד רוצה לתרום לביטול חוסר ההרמוניה המיותר בין הדרכים. גם את יכולה לתרום- ע"י שימוש בכיוון המחשבה הייחודי שלך. יותר כיווני מחשבה = סיכויים גדולים יותר לשנות. העיקר שתהיה קיימת הזיקה לעולם טוב יותר!

אסתר 1984

New member
הרעיון בגדול יפה מאוד,

אבל אני לא מאמינה שיש אנשים ש*לא* רוצים שהעולם יהיה טוב יותר. *כולם* רוצים שהעולם יהיה טוב יותר. ולכל בנאדם בפני עצמו, תמיד, יהיו דעות וכיווני מחשבה ייחודיים משלו. בשביל זה בדיוק נוצרנו שונים, וזה היופי בעולם. לנסות למצוא הרמוניה בין כל הדרכים? את באמת חושבת שאנחנו, כאן, יכולים למצוא דרך לאחד את כל הדעות ל"תורה קוסמית" גדולה והרמונית שתכלול את כל הדעות והאמונות של כולם? תראו, זה יפה כל הכוונות הטובות שלכם, ואולי אפילו יצמחו מהפורום הזה איזה פרוייקט או שניים יפים. יכול להיות. אבל תשובה גדולה לכל בעיות הקיום (חוץ מ-42...
) לא תצא מפה, כי הדרך לשינוי היא בהרבה עבודה עצמית של כל אדם, ולא בדיבורים. אבל תדברו. אני אפילו אציץ מדי פעם לראות. מי יודע - אולי אפילו יתברר בסוף שאני טועה?

EdisonGirl

New member
נכון... באמת קשה להאמין שיש מישהו >

שלא רוצה שהעולם יהיה טוב יותר. לעומת זאת, יש אנשים שרוצים שהעולם יהיה טוב יותר אך אומרים זאת כך: "חיים בזבל. פוליטיקה בזבל. נמאס מהחיים האלה". הם רוצים עולם טוב יותר, אך האם זו הגישה? מי שרוצה עולם טוב יותר צריך להיות קצת יותר אופטימי בקשר לפוטנציאל של העולם להיות טוב יותר... וכמו שאמרת- להיות בעצמו טוב יותר! זה חשוב. בכל אופן, אישית, אשמח לראות אותך כאן, ואשמח לקרוא את דברייך.

באבד1

New member
../images/Emo39.gifגם בזה אני מסכים איתך...../images/Emo42.gif

זה פורום שמדברים בו. אמרתי שכדאי להשאיר דלת פתוחה... כל הכבוד לך שאת עושה דברים טובים, את זה אי אפשר לקחת ממך... הרצון שלך חשוב. תודה רבה לך על השעור. סבא אשר בן 56

למעלה