בשביל לעורר את הפורום

im to hot

New member
בשביל לעורר את הפורום

משמעות הניקים ואיך הגענו אליהם שלי : זה היה הכינוי של ידיד שלי והעתקתי ממנו אבל היתה לי טעות שנרשמתי לא שמתי לב וזה רשם רק O אחת במקום שתיים

הניק שלי ../images/Emo26.gif ../images/Emo26.gif

זה היה לפני שלוש שנים.. חח באותו רגע שנרשמתי , כל הניקים שבחרתי היו תפוסים אז אחרי הרבה פעמים שכבר הגעתי למצב שהתייאשתי.. התחלתי לשאול אנשים.. אז ידידה שלי הציעה לי את הכינוי "שחרחר מתוק" - בגלל שאני שחרחר (שחום), לא יודע אם מתוק אבל שחרחר זה בטוח
ולכל מי שחשב שקוראים לי שחר , קוראים לי טל

KitiKiti

New member
אני-->

זה היה כשעוד לא ממש ידעתי ענגלית,ולא ידעתי איך כותבים גור חתולים,אז עשיתי קיטי,אבל כבר היה כינוי כזה אז הכפלתי אותו חחחח!!!

שלי...ממממ...

אז ככה...מי שממש מכיר אותי יודע שעברתי הרבה בחיים שלי.. את הניק נתן לי ידיד, יום אחד רצינו לשאול משהו בתפוז והיינו אצלי.. חשבנו שהניק יהיה חד פעמי {כמו בצ'אט}...ונרשמנו! הוא אמר שאני מזכירה לו איזו בובה מסויימת והחלטנו ששמי יהיה "בובה יפה"..השם היה תפוס ונאלצנו להוסיף "המקורית".. אני מתה להיפטר מהניק הזה..! הוא מזעזע לפי דעתי אבל לאחר כמה זמן הידיד שלי נפטר ומכבוד-הניק נשאר...

אדוו

New member
וואי מה הסיפורים האלהה..?!

הכינוי הקודם שלי היה "אדוושי" ושניתי אותו כי נמאס ! וגם כי נראה לי כל הפורומים כבר שונאים אותי חחח אז הייתי צריכה להחליף שם
וכולם קוראים לי אדוו אז זהו שמי (:) חח ולמתקשים, איך שאומרים את האדוו (המקורי) כתוב בחתימה שלי באנגלית... כי היו כאלה שהתחילו לשבש כמו נילי, טל ובר [[מכפר יונה]] שחשבו שזה Advu חה חה

אדוו

New member
חב וחלילה

אני לא רומזת אני א-ו-מ-ר-ת ! נראה לי בגלל זה שנאו אותי בפורומים

SuGar and SpicE

New member
אוקיי שלי ככה../images/Emo26.gif

המממ.. כמו שאתם בטח יודעים [
] או לפחות לפי הפאואר פאף גירלס, בנות עשויות מ: sugar, spice, and everything nice המשפט המלא לא נכנס לי אז החלטתי לקצר זהו :)

למעלה